Satt precis och lyssnade på lite musik och kom att tänka på att min musiksmak kanske anses lite udda till skillnad ifrån vad dem flesta som är min ålder lyssnar på (i alla fall i Sverige). Jag gillar för det mesta all musik men på den senaste tiden så har jag nästan bara lyssnat på rap/trap vilket är något jag har gillat sen långt tillbakaDe flesta i min ålder lyssnar nog för det mesta på house musik eller pop vilket är najs ibland men det är något jag aldrig skulle sitta själv och lyssna på. 

Med detta sagt tänkte jag dela med mig utav min Spotify lista som har mina just nu absoluta favorit låtar.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Biker jacka. 1 159kr.

Peccary biker jacka. 1 995kr.

Denim jacka. 599kr.

Här är några prisvärda jackor ifrån ZARA. Man kan kanske tycka att 2 tusen är lite mycket att lägga på en jacka men man brukar få betala betydligt mer för kvalitén som jackan erbjuder.

Den svarta skinnjackan är gjord utav 100% polyuretan, vilket är fejk skinn. Det finns många som hellre väljer att bära jackor som inte är gjorda utav riktigt skinn med tanke på att man dödar djur för att göra riktiga, t.ex. skinnjackor, väskor eller skor.

Den andra jackan är dock gjord på 100% gris skinn. Den passar kanske folk som hellre vill ha "The real deal" och lite bättre kvalité. Personligen så föredrar jag polyuretan.

Den tredje jackan är en jeansjacka i 100% bomull. Den har även två slitningar på framsidan och en på baksidan. Det är något som jag tycker är jävligt snyggt och det passar min stil. Jag kommer definitivt övertyga mina päron om att skaffa denna jacka till mig i julklapp!

Jag tycker att alla jackorna är skit snygga och jag rekommenderar alla tre! Min favorit är dock jeansjackan och jag ser fram emot att flexa på alla i skolan med den.

Likes

Comments

Idag har jag övningskört lite med nya bilen. Det är farsan som köpt den men den funkar lite som min 18 års bil :). Det är en BMW 318 diesel för alla som undrar. Nu ska jag i alla fall plugga lite historia och sen tror jag nog att jag bara ska ta det lugnt resten av dagen. 

Bilden är tagen igår förresten. Därför det inte är någon snö på bilden. :P

Likes

Comments

Hej! Jag heter Jakob och är 17 år. Jag pluggar ekonomi i tvåan på Alléskolan och jag gillar att spendera min fritid genom att vara med kompisar, familjen eller bara vara hemma och chilla. På den här bloggen kommer jag att dela med mig utav mitt liv och mina nöjen.

PS. Den här bloggen är ett skolprojekt i svenskan.

Likes

Comments