Header
View tracker

Dom två senaste dagarna har sett ut såhär:

I tisdags fick jag gå hem från jobbet då jag kände att migränen var påväg. Slängde mig i bilen för att skynda hem och ta medicin. Tog den och gick å la mig, sov en halvtimma och vaknar av helvetes huvudvärk och jag mådde SÅ illa.
Spydde som en gris och de ville inte ge sig. Mycke värre än alla andra 100 anfall jag haft tidigare.
Ringde J som sa att jag skulle ringa 1177. Där fick jag prata med en trevlig filur som sa att jag skulle åka akut in till Torsby med någon eller ringa 112.

Själv va jag hemma också men som tur va så kunde pappa köra mig och J möta upp oss i Torsby. Väl på sjukhuset spydde jag bara vit skum, som att en flaska yes i magen.. dom tog massa blodprov och satte in en kanyl och där fick jag medicin rakt in i blodet och en medicin för illamående. Men inget hjälpte just då så fick syrgas.. efter att läkaren kommit in så kom sköterskan in med ett storpiller. Sen somnade jag till och ifrån sen vid klockan 9 hade det mesta släppt.

Dom konstaterade att jag hade ett skyhelvetes migränanfall och brist på näring eftersom jag inte äter så värst mycke igen..

Igår kom även febern men den är borta nu och hoppas den inte kommer tillbaka. Huvudvärken sitter lite kvar.. Om den skulle göra de mer och febern kommer tillbaka får jag ringa igen.
😔

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag älskar er ❤️

Likes

Comments

View tracker

Varje morgon sover dessa två godingarna med oss 🌸 perfekt start på dagen! Hoppas ni får en fin lördag 💕

Likes

Comments

Likes

Comments

Första advent idag och vi har verkligen bara myst hela dagen 😘 fick bli bio i ambjörby, visste inte att dom ens hade biograf där! Så vi såg Trolls 🌸

Avslutade dagen med go kvällis och läsa bok som W lånat på biblioteket ❤️

Likes

Comments

Jag måste verkligen sträcka på mig och vara så jävla stolt över mig själv. Vilken sjuk resa det har varit och kommer bli. Mycket har jag förträngt men allt mer kommer upp när jag läser alla pappren.
171 sidor av bara händelser.

Fick mina papper från min personakt igår torsdag. Jag läste en utredning från 1997. 4år gammal va jag, herregud.
Denna resa har precis börjat och en bok kommer garanterat komma ut!

Likes

Comments

Denna killen gick och la sig och efter en stund ropande han med gråten i halsen att jag skulle komma. Satte mig på sängen och han bryter ihop. Jag lägger mig bredvid och frågar vad som hänt. Han svarar då..
"när det brinner får man inte ta med sig alla sina saker, och de vill jag ju" så ikväll har vi legat och diskuterat brandvarnare, brandsläckare och varför man inte får ta med sig alla leksaker.
Inte lätt att vara liten och förstå allt i skolan som sägs 😔

Pappa och Jag älskar dig så mycket ❤️

Likes

Comments

Just nu utanför mitt vardagsrum

Likes

Comments

För alla fina kommentarer på Facebook i fredags på min födelsedag! Helgen har varit så himla bra tillsammans med min familj 💕

Likes

Comments

Så värt all väntan, nu ska jag krypa ner i soffan och bara mys läsa 😍

Likes

Comments