Min helg bestod av att vara taxi för min kille och hans vänner. Gjorde absolut inget speciellt så det förklarar dålig uppdatering!
Måndag morgon... Alltid lika jobbigt att ta sig upp och alltid lika trött i skolan. Idag har jag verkligen ingen motivation till att gå in i skolarbeten. Ska hem och göra klart minn gymnasiearbete.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni mår vara små men ni är dyrbara, ingen kan byta ut er. Ni är guldkorn!
Kan blir så arg, trött och irriterade på er men kärleken för er är större än störst. Ni gör mig stolt, ni gör mig till en hel människa och hade varit så ensam om ni inte fanns.

Man kan inte med ord beskriva min kärlek till er.

Likes

Comments

Godmorgon, jag önska verkligen jag kunde vakna upp helt frisk och kry. Känner inte riktigt att jag varken har lust eller tid att ligga hemma i sängen.
Kommer ägna en hel del i sängen idag då jag verkligen kämpar för att bli frisk.

Likes

Comments

Mitt sug för glass och varm blåbärssoppa blev så extrem så jag övervägde till att åka till affären i Lerum och handla men det behövde jag inte, då jag har mina kära vänner ! Dom kom förbi för att säga hej och även ge mig glass så nu har jag fått min älskade glass och kan somna skönt. Gud älskar mina vänner så extremt, i vått och torrt.
Hoppas verkligen jag mår bra imorgon när jag vaknar så jag kan gå till skolan och även åka in till stan med Berna, men får se vilket mående jag har imorgon. Nu önskar jag er alla godnatt och sov så gott.

Likes

Comments

Vill absolut ha dessa "väskor" har alltid Kaos i min handväska/resväska så skulle helt klart vara ett otroligt bra inköp. Vill dock ha det svarta kittet men hur mycket dör man inte för dessa...
Vill även ha mitt namn på påsarna, Gud är helt såld!

Likes

Comments

Jag kände att jag inte mådde bra i morse men mår sämre än sämst nu, inväntar febern nu och känner att det kryper i mig för vill verkligen inte ligga hemma sjuk. Blir så otroligt rastlös, om jag vill göra något så vill jag inte känna mig hindrad av halsont och feber... Blir så trött, men ska inte rita fan på väggen än. Kanske blir bättre med lite mat i magen och lite frisk luft.

Likes

Comments

Idag va det en väldigt kort dag i skolan, slutade redan 10.40 och då gick jag bort till Ica för att köpa med mig en sallad hem. När jag väl kom hem så dog jag på soffan tillsammans med Mimmi. Åt min goda sallad och sen somna jag faktist och vaknade nu, behövde sova va så otroligt trött.

Likes

Comments

Min morgon startade med att jag hade otroligt ont i halsen, tror jag är på väg att bli riktigt sjuk. Jag fixade mig snabbt då intresset till att fixa sig så otroligt mycket till skolan inte finns. Blev en enkel outfit med jeans och t-shirt.
När jag väl skulle öppna bilen så gick det inte att få upp dörren, fick brotta upp den och sen gick det inte att stänga den... Behövde verkligen inte det! Men lyckades till slut att fixa dörren så jag kom iväg till skolan.

Likes

Comments

Det är nu dags för mig att ge soffan sällskap, ska göra lite arbete på datorn och sen bara njuta av tystnaden innan alla andra ramlar hem. Vet att inget kan slå att byta från jeans till ett par riktigt stora mjukisbyxor.

Likes

Comments

Ja ett stort välkomnande till Eifell, vet inte riktigt om han är min typ av hus djur men. Han kan säkert bli en grym familjemedlem, han har inte rört sig något än så han kanske är en lugn sak.

Likes

Comments