View tracker

Jag är inte så bra på att blogga som ni märker men snart är det iaf Påsklov!🐥🐥 och då sk jag till London! 😊 På torsdag har vi elevensval på skolan och jag ska bowla... Tycker inreder är kul men mina kompisar tvinga mig. aja det blir väll kul kanske.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Om 13 Dagar ska jag till London med Emma (min kompis)! längtar jätte mycket och det ska bli kul. Även fast jag nyss var i England saknar jag det redan :) (inte min bild)

Likes

Comments

View tracker

det var ett tag sen... jag har inte kunnat skriva för min mobil gick sönder och har inte skrivit bara sorry. men jag var i England och hade det bra köpte nya skor och byxor :) sen kom jag tillbaka och skolan började. och igår (tisdag) var klassen på hovfjället det är ett skidställe för er som inte vet. det var jätte kul jag rekommenderar verkligen alla att åka dit! (inte min bild)

Likes

Comments

Äntligen sportlov! Men måste städa för jag sk ju till England o mamma vill att de är "fint" när vi kommer tillbaka. Så idag har jag "städat" hela dagen och imorgon ska jag jobba sen drar jag till England på måndag. :) det ska bli kul o träffa alla men vi ska ju resa på måndag och det är den 29 (alltså skottdagen) så man vet aldrig om någonting händer, jag tror inte det men ändå.

Likes

Comments

Nu har jag NO och egentligen borde jag skriva på en uppsats som vi måste skriva jätte mycket på men... JAG ORKAR INTE. Det är så jobbigt och det hjälper inte att jag inte gillar läraren. Någon som vill skriva min NO uppsats om energikällor? :)

Likes

Comments

Vi har svenska prov imorgon (ons) och jag kan typ inget men orkar inte plugga heller, vet typ inte vad jag ska plugga... Och se. Har vi so prov på torsdag. Asså orkar inte! Hjälp.....

Likes

Comments

Vill du ha 10% rabatt på MADLADY? rabatt kod: BLOGG10 gäller t.o.m 25 FEBRUARI (alltså torsdag)
Hoppas du blir glad för de :)

http://www.madlady.se  • 65 readers

Likes

Comments

Idag var super tråkigt har bara jobbat, och söndagsångesten är ju på topp. Men det är ju sport lov om 5 dagar! Omg längtar så mycket! ❤️😄

  • 68 readers

Likes

Comments

Meeting the family om 10 dagar 😊
Ja alltså jag ska till min familj i England om 10 dagar, för min morfar fyller 70!! ❤️❤️ ska bli kul, dom bit på östkusten i en liten stad som heter Hull (alltså mot Norge/ Danmark hållet) de ligger typ 20 min ifrån havet :)

  • 77 readers

Likes

Comments

Det är så kallt jag vill att det ska bli vår! Jag vill inte gå runt i vinter jacka längre, kan det bara bli varmt!

  • 81 readers

Likes

Comments