Ja asså rubriken säger väll allt jag är inte bra på att blogga men bloggar för tt jag inte orkar skriva dagbok fast skriver ju inget här heller så egentligen gör det ingen skillnad. Vet inte om jag kommer sluta helt att blogga men om det äns är någon som läser och tycker det är roligt att läsa bloggen så vet jag inte va jag ska säga men tror inte att någon läser så det gör ingen skillnad....

men kolla gärna min instagram @franh0dges om ni vill ha "uppdatering" ifrån mig. skriver inget där heller men tar bilder :) funderar på att starta en yt kanal för då slipper jag skriva och kan prata istället men har ingen kamera och datorn jag har är skoldator och man kan inte ladda ner några programm på den så skulle inte kunna redigera heller....

vi får se vad som händer men ja tack för mig

hej då. :)))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Ja det var precis jul och jag åkte till England över julen för att träffa familjen. det var bara jag och min bror som åkte för mammas pass hade gått ut. resan dit gick jätte bra och vi sov hos min mormor och morfar jag shoppade inte lika mycket som jag brukar göra men lite iaf. jag fick nästan inga presenter men jag behöver/vill inte ha några heller så det gör inget. jag ville bara vara med familjen. men det jag fick för er som undrar lite saker ifrån The Body Shop,en resedagbok, pennor, lite choklad och lite pengar. 2 engångskameror en kamera som man inte kan se bilden förrns man har framkallat dem allstå typ som man gjorde förr 

Likes

Comments

hej hej.....

det var ett tag sedan jag bloggade men jag fick inspration ifrån en tjej i min klass som bloggar så jag tänkte försöka blogga lite nu.

det har hänt jätte mycket sedan jag sist skrev på bloggen har vartit i spanien, jag har bytt gymnasium flertal gånger och jag har flyttat till stockholm.... så ja man kan säga att rätt mycket har hänt och tänkte skriva lite mer detaljerat om allt i ett annat inlägg :)

julias blogg (tjejen i min klass som bloggar)

http://www.devote.se/juliateresia

http://www.devote.se/juliateresia

http://www.devote.se/juliateresia

Likes

Comments

Jag är inte så bra på att blogga som ni märker men snart är det iaf Påsklov!🐥🐥 och då sk jag till London! 😊 På torsdag har vi elevensval på skolan och jag ska bowla... Tycker inreder är kul men mina kompisar tvinga mig. aja det blir väll kul kanske.

Likes

Comments

Om 13 Dagar ska jag till London med Emma (min kompis)! längtar jätte mycket och det ska bli kul. Även fast jag nyss var i England saknar jag det redan :) (inte min bild)

Likes

Comments

det var ett tag sen... jag har inte kunnat skriva för min mobil gick sönder och har inte skrivit bara sorry. men jag var i England och hade det bra köpte nya skor och byxor :) sen kom jag tillbaka och skolan började. och igår (tisdag) var klassen på hovfjället det är ett skidställe för er som inte vet. det var jätte kul jag rekommenderar verkligen alla att åka dit! (inte min bild)

Likes

Comments

Äntligen sportlov! Men måste städa för jag sk ju till England o mamma vill att de är "fint" när vi kommer tillbaka. Så idag har jag "städat" hela dagen och imorgon ska jag jobba sen drar jag till England på måndag. :) det ska bli kul o träffa alla men vi ska ju resa på måndag och det är den 29 (alltså skottdagen) så man vet aldrig om någonting händer, jag tror inte det men ändå.

Likes

Comments

Nu har jag NO och egentligen borde jag skriva på en uppsats som vi måste skriva jätte mycket på men... JAG ORKAR INTE. Det är så jobbigt och det hjälper inte att jag inte gillar läraren. Någon som vill skriva min NO uppsats om energikällor? :)

Likes

Comments

Vi har svenska prov imorgon (ons) och jag kan typ inget men orkar inte plugga heller, vet typ inte vad jag ska plugga... Och se. Har vi so prov på torsdag. Asså orkar inte! Hjälp.....

Likes

Comments

Vill du ha 10% rabatt på MADLADY? rabatt kod: BLOGG10 gäller t.o.m 25 FEBRUARI (alltså torsdag)
Hoppas du blir glad för de :)

http://www.madlady.seLikes

Comments