Läge/lokal: 

- Centralt i Malmö

- Kvällssol

- Man sitter på ett trevligt torg där det är mycket folk.

- Stor uteservering med bord man ledigt kan få plats sex personer.


Prisvärdhet: 

- Billig öl!!

- Huvudrätt ca 120-130 kr

- Enligt oss var det snäppet för dyrt för vad som serverades.


Smak:

Vi beställde Samosas till förrätt som var små vegetariska friterade smördegspiroger som vi åt med en tillhörande sås gjord på (vad vi kunde urskilja i.o.m. att det inte stod i menyn) mynta, yoghurt och möjligtvis gurkmeja då såsen var gul.

Till huvudrätt delade vi på två rätter, den första var Andrak som bestod av nötköttsbitar i en sås främst innehållande vitlök och ingefära. Den andra rätten vi beställde in var Balti, den innehöll kyckling, lök och paprika resten av ingredienserna gick tyvärr inte att urskilja då den hettan i rätten tog över. Dock stämde hettan i båda rätterna överens med vad som stod i menyn, stort plus på det! Andrak var helt klart bäst av de två rätterna men vi skull nog inte gå dit för maten igen. Till det hela tog vi såklart naanbröd till, med vitlök. Själva naanbrödet var lite undergräddat, personligen tycker jag om ett lite mer knaprigt skal och inte föör degigt inuti. Dessa två var inte degiga men de var helt enkelt inte 100. However, vitlökssmaken var super! Ofta snålas det för mycket med vitlök på naanbröd men icke på det här stället, mums!


Service:

Personalen på stället var väldigt trevliga och avslappnade men något förvirrade, t.ex. kom de med menyn en gång till efter vi beställt. Jag vill påpeka att detta är något vi inte tyckte påverkade upplevelsen. Maten kom väldigt fort in på bordet vilket jag alltid tycker är svårtolkat... Är det för att de inte lagar maten på plats? Eller är det för att de helt enkelt är jäkligt snabba på att slänga ihop mat? I det här fallet måste jag nog säga att jag tror att det mer var det andra alternativet.


Skulle vi gå hit igen?

Nja får nog svaret bli. Absolut för en billig, kall öl i kvällssolen med ett härligt sällskap. Troligtvis inte för maten. Jag skulle säga att Möllans Curry får 10/10 på stämning men tyvärr 4/10 på maten. Värt att påpeka är att vi bara testade tre rätter och gå gärna dit och testa andra och kommentera hur de var! 


Likes

Comments