Glömde fråga i förra inlägget!
Om det är någon som läser detta, snälla hjälp. Kan jag ha denhär tröjan utan linne eller borde jag ha ett linne under? Vill ha ett beige linne men det har jag inte, borde jag köpa ett? Är snart 15 år om det hjälper.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!

Igår storhandlade jag! Eller, njaa, men jag har köpt ganska få men dyra saker. Så jag vill bara dela med mig av vad jag köpte för jag är grymt nöjd! Inte för att någon kommer se detta men skit samma.. 😂

Först va vi inne på en massa affärer, men iallafall det första jag köpte va på Bellbox (hårvårdsprodukter) för mamma har typ snott min plattång så jag fick pengar så jag kunde köpa en ny, fick hjälp av personalen och köpte till slut denna från GA.MA:

Sorry för att den är felvänd, men är för lat för att fixa det. Iallafall tycker den är väldigt bra!! Mycket bättre än min gamla iallafall.. Men mitt hår är extremt svårt att platta, det blir aldrig platt så det är svårt att kräva mycket av en plattång.. Den kostade 499 kr.

Jaja. Nästa saker jag köpte var på Hollister, en stickad tröja och ett par jeans.

Det va rea på både tröjan och byxorna, tröjan kostade 340 eller nåt, orkar inte kolla och byxorna kostade 430. Billigt för att vara från Hollister, byxornas orginalpris var 700! Och tröjan var typ 100kr dyrare. Så jag är nöjd med dem. (Fick byxorna av mamma, men ska försöka förhandla mig till tröjan också Tihi)

Nästa sak jag köpte betalar också mamma och pappa för, en jeansjacka:

Jag är medveten om att den inte är jättesnygg, ville hellre ha en sån jeansjacka med ärmar och luvar som en kofta men mina vänner påminde mig om att jag inte kan ha en kofta under en sån, så kan inte ha den om det är lite kallare. Dessutom kostade denna en hundring mindre så det var bra. 299kr blev det.

Sen köpte jag ju en massa mat och sånt på Yogiboost och Max, men det är inte så viktigt. Men jag köpte inte mer kläder eller så, köpte bara godis och dricka och sånt på en affär. Minns inte vad den heter.

Sorry för att sista bilden är helt sne men lat är man ju.. Men ha det braaaa hejddååååå

/Någon🐷

Fy fan vad töntigt namn, jag heter Sara men säger inte mer, vill hålla bloggen anonym. För egentligen bryr sig ingen ett skit om vem jag är.

Likes

Comments

Halloj!

Så som ni antagligen ser i rubriken, här kommer 10 tv-serier alla borde se, och lite om handlingen:

🐽 Friends
Jag har nog bara kollat på denna serien i 3 dagar, och är fullständigt kär i den. Jag har sett hela första säsongen redan.. Men i alla fall, handlar om 6 personer då, men vill inte prata för mycket om någon serie nu för jag känner mig själv och vet att jag kommer avslöja för mycket, men bara ge den en chans på typ 5-10 avsnitt. Och PS. Rachel (hon i bröllopsklänning som kommer in i början) har FANTASTISK klädstil enligt mig. ÄLSKAR 1990-talet.

🐽 Pretty Little Liars
Jag förstår om ni tror detta är en serie för snobbiga tjejiga tjejer, men den är fantastisk jag lovar. Lite dryg kanske, eftersom det har gått 5 säsonger och man har fortfarande inte fått veta vem A är.. Men ganska spännande, bättre i början dock men nu har jag följt serien så länge att jag helt enkelt inte kan sluta kolla. Jag MÅSTE få veta vem A är, och veta vad som händer.. För det är ju fortfarande spännande.. Aja skit samma, bara ge serien en chans. (Kommer nog säga det om alla serierna)

🐽 Kyle XY
Detta är en serie som jag tror började filma 2006 och slutade 2009. De blev inte klara med filmandet, vet inte varför men kanske var att serien inte var tillräckligt populär. Men det handlar om en kille som inte vet vem han är, hittas av polisen och inte vet hur man pratar. Han får en familj osv osv, vill inte avslöja för mycket. Jag vågar inte kolla mer, är på 2:a säsongen. Jag vet hur besviken jag kommer bli när serien bara slutar mitt i något, så jag har liksom slutat kolla... Men ge den en chans!!

🐽 The Vampire Diaries
Okej.. Så detta låter som en sämre version av twilightfilmerna, men tro mig. Den är sååå mycket bättre. Jag är så trött på att skriva om serier nu och vill bara kolla, så resten kommer jag bara skriva att de finns.

🐽New girl

🐽American Horror Story

🐽Glee

🐽Gossip Girl

🐽Grey's Anatomy

🐽Futur
ama
(Inte helt hundra på att jag älskar den, men den är jättebra om man är sjuk till exempel, då kollar jag på den hela tiden)

Om någon vill läsa mer om dessa serier så finns det en sjukt bra app som heter iTV Shows 3 där man kan läsa om alla avsnitt i alla TV-serier (tror jag) och hålla jättebra koll på vilket avsnitt man är på i alla serier. Tack för att ni läste, om någon har läst.
/Någon🐷

Likes

Comments

Så.. Uhum.. Detta är fjärde gången jag försöker skriva ett inlägg..
Men iallafall, jag heter Någon och jag äger då denhär bloggen. Jag kommen skriva vad jag känner för i stunden på denhär bloggen. Det kan vara mina åsikter, min dag, bbilder jag gillar.. Ja, allt. Och observera: jag gör detta för MIN skull, som en dagbok. Inte för att få läsare (kommer inte få några läsare men ändååå).
Men lite om mig:
🐽feminist
🐽otrogen (mot de 92472920 band jag lyssnar på dagligen)
🐽tv-serienörd
🐽både katt- och hundmänniska
🐽väldigt osäker på mig själv och vem jag är, men antar att alla är det i min ålder.
🐽 ska välja linje på gymnasiet om ett halvår ungefär och jag vet inte ens vad mitt favoritämne är, har ingen aning om vad jag vill här i livet.

Ja, det var väl det allra viktigaste. Om det nu är någon som läser detta, så får ni veta mer om ni börjar följa min blogg. Ni kommer få veta mer i inläggen.
/Någon🐷

Likes

Comments


Better Blogging Nouw