Hej där. Jag vill berätta att jag lyssnar på Michael Jackson. Detta kommer att låta konstigt men. Den första gången jag hörde om honom var efter han dog i 2009. Jag började lyssna på Michael Jackson för tre år sen i sommar. Sen så lyssnade jag inte på honom i ett halv år men sen så började jag igen. Jag vet att han gjorde dumma sker som att förstöra sin näsa, ligga med barn och massor av andra tokigheter men jag älskar hans musik. Mina favorit Michael Jackson låtar är Billie Jean, Bad och Remember the time. Han är anledningen at jag började lyssna på Prince för att dem var båda duktiga artister som gick bort oväntat. Det var allt jag hade att säga. Hejdå

Likes

Comments

Hej där. det var ett tag sedan jag la ut något. Jag har inte sminkat mig i flera veckor. Jag vill sminka mig oftare. Inte för någon annans skull men för min egna. Det är kul och jag vill känna mig mera själv säker och inte bry mig om vad andra tycker. Jag vill må bra. Jag har fortfarande bara två kompisar. som jag sa jag vill inte sminka mig för att bli populär jag vill sminka mig för att få mig själv att må bra. Det var allt. Hejdå

Likes

Comments

Hej där. Jag har kanske har pratat om detta tidigare men jag vill prata om det mera. Jag tycker att man ska acceptera med det man har på sitt ansikte. Det kanske är okej med en operation men samtidigt om man gör en operation så kommer det sluta med att man vill ändra mera och så slutar det med att man ser helt grotesk ut. Man vill väl inte ha super stora läppar eller en jätte liten näsa. Kolla bara på Kylie Jenner. Jag säger inte detta för att vara taskig men ärlig. Hon förstorade sina läppar för att hon ville se ut som hennes äldre systrar. Det kanske var hennes val men hon var alldeles för ung för att förstora läpparna. Det var det jag ville säga. Hejdå.

Likes

Comments

Hej där. Jag fyllde 17 i torsdags. Jag skulle egentligen h gjort det här inlägget i går men jag glömde bort. Så det här är några saker jag fick.

Ursäkta att den här bilden är suddig men detta är present kort som jag fick av pappa från Olssons. Egentligen så är det flera stycken men jag visar bara en.

Detta är mascara och läpp glans som jag fick av min ingifta moster(hennes man är min morbror min mammas bror)

Detta är et jordglobs pussel som jag fick av mormor och morfar.

Det här är en ritbok som jag fick av min kompis.

Det här är akryl färger som jag också fick av mormor och morfar. Jag fick färger av min syster och ett pussel av new york av min mamma men jag hann inte fotografera dem. hejdå.

Likes

Comments

Hej där

Som ni kanske har hört så har George Michael dött. Detta är den andra gången som jag hyllar en artist som precis har avlidit. Den första var Prince som dog i april. Jämfört med Prince så lyssnade jag aldrig så mycket på George Michael men jag blev jätte chockad när min mamma berättade för mig att han hade dött. Jag kollade på internet för att vara säker och det gjorde han. Ni har ju väl hört Last Christmas, det var han som sjöng. Han var duktig och jag borde ha lyssnat på honom mera. 2016 var skit för musik industrin för att David Bowie dog i början av året men jag skrev ingenting om honom som jag borde ha gjort, sen så dog Prince som jag skrev om, sedan så dog Leonard Cohen som min mamma och mormor gillade jag skrev ingenting om Cohen för att Hallelujah är den enda låten som jag har hört av honom och nu så är George Michael död. Så det var allt jag ville säga. Hej då.

Rip George Michael

Likes

Comments

​Hej där. Jag vill bara säga att mitt liv är tråkigt nu. Jag har varit singel i hela mitt liv (typ), jag har aldrig haft en riktig kill kompis, ingen bjuder mig på någonting och jag har aldrig haft massor av kommentarer på instagram eller här på bloggen heller. Jag sitter aldelles för mycket framför datorn för att ingen verkar vilja träffa mig alltså jag är den som frågar men ingen frågar mig. Det var allt jag ville säga. Hej då.

Likes

Comments

Hej. Julen kommer snart så jag vill prata om några jul låtar sånger. Jag kommer att prata om jul låtar som många ör bekanta med som till exempel:

White Christmas av Bing Crosby: Den är fin men det är ganska mycket av barkunds sångarna som sjunger för utom vid början och den sista delen. Men jag älskar den ändå.

Let it snow av Dean Martin: Jag gillar den här låten men jag föredrar Frank Sinatra varianten.

All i want for Christmas is you av Mariah Carey: Den är bra. Det verkar som att den är den mest populära jul låten som kom ut i dem närmaste 25 åren trots att den släpptes ut i 1994.

Miseltoe av Justin Bieber: Den här låten är lite tråkig för att den ger mig ingen riktig jul känsla jämfört med White Christmas.

Its the most wonderful time of the year av Andy Williams: Jag gillar den men vad har ``scary ghost stories´´ med julen att göra det passar mera för halloween. jag undrar bara.

Happy Xmas av John Lennon: Som ett Beatles fans så gillar jag den här låten. Ni visste nog inte att Paul Mccartney har också gjort en jul låt men det är den sämsta jul låten någon sin.

Det var dem låtarna som jag kom på så vad tycker ni om dem?

Hej då

Likes

Comments

Hej där jag är sjuk idag. Nu så tänkte jag på nånting. Social medier suger för mig speciellt instagram och snap chat. Men jag vill ha dem kvar. Det började med instagram. Jag såg att mina ``kompisar`` från kollo fick massor av likes och kommentarer. Jag ville också få så mycket. När det kommer till snap chat så värkar det som att ingen vill snapa med mig. Dem tror att jag inte finns ibland. Jag menar ingenting illa om dem här människorna men jag har inte sett dem på ett är pågrund av att jag fick lida i dem första månaderna i 2016 genom att bo utomlands. Jag fick vänner där men jag grät ibland av hemlängtan. I början av juli så hade jag en hel instagram fri dag. I dem senaste månaderna så har jag haft instagram fria dagar. Jag använder inte kik längre för att jag bryr mig inte om kik längre. När jag frågar dem här kompisarna på snap chat så säger dem att de inte kan. En gång frågade jag en tjej om hon ville se mig på en söndag så sa hon att hon inte kunde sen så frågade jag om söndagen efter hon svarade att hon inte kunde då heller. Hon kunde ha svarat med det får vi se inte jag kan inte. Det känns om att ingen vill snappa mig. Jag känner mig utfryst på sociala medier. Jag gråter att jag inte har några riktiga kompisar för utom två stycken. Jag är till och med utfryst på skolan. Dem två är typ dem enda vännerna som bryr sig om mig. Jag vill ha många vänner som min mamma. Det var allt jag vill säga. 2016 var ett skit år och jag hoppas att nästa år blir bättre. Hej då.

Likes

Comments

Hej där. Detta är någonting som jag har velat ta upp ett tag men inte tänkt på. Kan män bli slut shamade? Jag tror att dem kan men det är nog inte riktigt like vanligt som tjejer. Alltså det är ingen som kallar en kille som har legat frunt eller visar sina mag rutor på sociala medier för slampa eller hora men så blir det om en tjej ligger runt och tar en lätt klädd bild på sociala medier. Jag säger inte att killar ska bli slut shamade, jag säger bara att slut shaming ska för bjudas. Så vad om hon har legat runt det förändrar inte hennes personlighet. Engilt media så tycker man om en kille ligger runt så är han cool men om en tjej ligger runt så är hon äcklig. Det finns män som är emot slut shaming. Dem männen tycker inte att tjejer ska bli kallade för hora om hon har lite kläder på sig. Jag tycker att det är bra när män säger emot dumma människor som säger att tjejer som är lättklädda är äckliga. Det var allt jag ville säga. Hejdå

Likes

Comments

Hej där. Anledningen att jag har tofs på mig varenda dag är för att jag pillar på mitt hår ganska mycket. Jag flätar det när jag är utsläppt när det är lektion och pratar. Jag har koncentrations svårigheter så jag blir ibland distraherad av mitt hår. Ibland har jag utsläppt som bland annat när jag tar selfies, går ut eller när jag känner mig för det. Det var allt jag ville säga. Hejdå.

Likes

Comments