Hej där. Det var länge sen jag skrev om feminism. Har ni undrat varför vissa sångerskor fokuserar mera på sina kroppar än på deras röst. Jag säger inte att det är fel att göra så men jag tycker att man ska fokusera på rösten mer än på kroppen. Det är okej att göra så ibland men inte hela tiden. Har ni märkt att sångerskor som Beyoncé, Britney Spears, Rihanna, Miley Cyrus, Madonna, Selena Gomez och så några till använder sex för att sälja skivor. Jag älskar Beyoncé men ibland så undrar jag hur kan hon vara feminist om hon jämt är lätt klädd. Jag säger inte att hon inte borde klä sig som hon gör men det är något som jag ibland ifrågasätter mig på. Men det var Madonna som startade på att kvinnor beter sig som objekt. Jag har ingenting emot Madonna och hon förändrade på hur kvinnor är sedda i musik industrin genom att kvinnor kan ha kontroll för deras musik men det känns som att ingen tänkte på hennes sångröst. Alla sångerskor beter sig inte på det sättet. Adele har aldrig varit lätt klädd i en musik video och hon har inte den kroppen som man oftast ser på kvinnor i media. Men sångerskorna som visar sina kroppar väljer det själva och känner sig bekväma på det sättet och det är bra men samtidigt så borde tänka på sin talang som Adele. Så det var allt jag ville säga hej då.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej där. Min mama smsade mig och skrev att Bob Dylan vann ett nobel pris och sedan så rang hon mig om det. Det är helt otroligt. Det är ju mera vanligt att vetenskaps män, politiker, författare och uppfinnare att vinna nobel priset. Han vann priset för litteratur och har med att han är en ikonisk figur och en bra låtskrivare. Så det var allt jag ville säga.

Likes

Comments


Hej där nu ska jag prata om något som jag aldrig riktigt sagt någonting om men ni minns väl Bolibompa när ni var små och så visade dem massor av barn program. Det var kul då men ibland så tänker man för sig själv, "tittade jag verkligen på detta". Detta är meningen att vara komedi och säga vad jag tyckte om dem här programmen då och vad jag tycker om dem nu. Så nu börjar vi.

Bamse: Jag älskade Bamse när jag var liten. Ni minns den där björnen som hade en blå mössa, drack honung för att bli stark och som hade två kompisar som var en smart sköldpadda som hade en speciell klocka och en Kanin som var en rejäl fegis. När jag tittar tillbaka på Bamse så tänker jag för mig själv "Det var kul att se detta".

Nalle har ett stort blått hus: Detta var ett program som jag brukade titta på när jag var liten och vad jag hade glömt bort det här programmet tills jag hörde några människor på skolan prata om barn program som dem såg när dem var små och Nalle bor i ett stort blått hus var ett exempel. Jag har inte sett det här programmet på jätte länge men nu så minns jag att på slutet av så sjöng han med en måne som ser jätte läskig ut men jag tänkte inte på det då.

Svampbob Fyrkant: Jag vet att Svampbob aldrig visades på SVT men jag älskade Svampbob och gör det än idag. Det är den där tvättsvampen som bor i havet och jobbar i en snabbmats resturang och är kompis med en sjöstjärna. Jag var beroende av det och jag minns att ibland så brukade jag imitera karaktärerna.

Teletubbies: Ni minns ju väl Teletubbies. Jag såg det när jag var liten och nu när jag tittar tillbaka på det så tänker jag "Varför gillade jag det här jävla grejen". Det var kul då men nu är det bara irriterande. Det är nog vanligt att föräldrar hatar Teletubbies och bara villa skrika håll käften till dem så känner jag mig idag men inte då.

Varför just 4 program? Det är för att jag inte orkar skriva om hur många barn program som jag tittade på så det var allt hej då.


Likes

Comments


Hej där. Som ni ser i rubriken så fyller jag år sent på året. Jag föddes i den 29 december 1999 tre dagar innan millenium skiftet så jag föddes på 1990-talet. Det brukade störa mig när jag var yngre men nu så har jag vänt mig att fylla år i slutet av december. Det är ju i alla fall bättre än att föddas på nyår. Det som är nackdel är att dem flesta är på semester i utomlands men för delen är att jag slipper skolan och kan gå ut på stan. Så det var allt jag ville säga. Hejdå. 

Likes

Comments

Hej där. För en vecka sen så köpte jag lila vätskande läppstift från nyx.

Färgen är snygg jag ser riktigt bra ut men den är lite kladdig. Så det var det jag ville säga hejdå

  • Mode
  • 59 readers

Likes

Comments

Hej där. Nu ska säga varför jag hatar Paradise hotel för utom det där som jag såg förra året eller fat shamingen.

Bara ´´snygga´´ människor får vara med, har ni sett på dem i paradise hotel. De vill bara ha tjejer med fejk bröst, smala kroppar, fylliga läppar och stora rumpor där och killar med vältränade kroppar och som bara vill ligga. Jag säger inte att dem är fula men det är skönhets ideal. Det kanske var en större tjej som kom men killarna blev äcklade av henne. Dem i studion vill att dem som ska vara med i paradise hotel ska vara snygga, dumma i huvudet, kåta och som vill festa hela tiden. Varför skulle nån från det där äckelprogrammet ha en musik karriär? Alltså hur kommer det sig att Samir var med i melodifestivalen. Han kanske har Viktor med sig men det är hur löjligt att Smir och Viktor hamnade i finalen med dem löjligaste låtarna som jag har någon sin hört. ``Bada nakna`` please det var bara ungdomar som röstade på dem på grund av att de var snygga, Frans och Måns Zelmerlöw kan faktiskt sjunga. Jag orkar inte berätta allt för då skulle det bli en väldigt långt inlägg. Hej då      

Likes

Comments


Hej där ni har ju säkert hört talas om paradise hotel. Det är en rejäl skit program. Jag tittade lite gran på det i förra året (som jag fett ångrar). Många som jag känner hade sett det. Ni kanske tänker att jag bara tittade på det p.gr av sex scenerna. Jag tittade på det för att jag ville se vad dem gjorde förr utom sex. Jag slutade titta på det på grund av att det var fett tråkigt. Det enda dem gjorde var att prata om snusk, bara bli arga och bli fulla. Jag berättar mera om varför jag hatar det i ett annat inlägg, men nu vill jag säga att Zara Larsson hade rätt om en viss scen. Jag har inte sett avsnittet men jag kan hålla med om att killarna är dumma i huvudet och vill bara ligga med smala bimbon och inte nån som råkar vara lite större. Jag skulle inte spy precis men jag skulle bli jävligt förbannad om jag var Zara Larsson och såg det där avsnittet. Hej då.

To be continued.

Likes

Comments


Hej där detta är tre saker som irriterar mig.

1. Toa besök som man måste betala för.

Detta är en sak som jag inte gillar. Varför måste man betala 10 kronor för ett toa besök alltså det är inte så att man ska köpa en toalett eller nånting. Tänk om man inte har några slantar med sig och är jätte kissnödig hur ska man göra då?

2. Reklamer innan ett Youtube video:

Jag kan förstå att dem vill tjäna pengar men det är fett störande att ha en onödig reklam innan en video.

3. Hög musik i skol korridoren:

Detta är något som jag hör i skolan varje dag. Det är några killar som jag inte tänker nämna som har musik utan hörlurar och jag är lite känsligt om sånt. Jag har till och med hört att de har hög musik utan hörlurar utan för skolan.

Varför just tre saker? Ja det är för att jag kunde bara komma på tre saker den här gången.

Hejdå​

Likes

Comments

Hej där. Det har varit lite jobbigt i den här kvällen. När jag och mamma kollade på tv så bråkade vi lite. Mamma blev jätte arg hon trodde att jag kollade på telefonen när jag kollade på programmet hon skrek åt mig. Jag kastade telefonen på golvet och började gråta jätte högt och sa ''jävla fucking skit telefon'' för att jag ville bli av med den på den stunden. Mamma och jag pratade och jag frågade mamma om hon ångrade att jag hade fötts hon sa nej varför och sedan sa jag att min autism är en skam för familjen. Jag har faktiskt frågat detta till pappa också. Att vara diagnoserad med ADHD och autism är svårt. Jag har haft problem med vänner, jag använder ibland öron proppar för att jag är ljud känslig, jag är oftast utanför och ibland så har jag lätt att bli upprörd. Det finns mycket saker som irriterar mig som höga ljud, musik utan hörlurar i skolan som jag inte lyssnar på, människor som gör mycket ljud och några andra saker som jag inte orkar berätta om. Diagnosen syns inte utan på men det finns inuti. Så jag är inte bara en diagnos, jag är faktiskt en riktig jävla människa okej. Om det finns någon som inte vill respektera att jag är på det här sättet kan lika gärna lämna min blogg. Det var allt hej då.  

Likes

Comments

Hej där. Jag gillar smink men det finns inte bara bra saker med smink men det finns också dåliga saker med smink.

Fördelar:

Det är kul att måla ansiktet

Man ser fin ut

Man kan testa olika färger på läpparna

Nackdelar:

Det kladdar på kläderna

Om man har rött läppstift så är det svårt att äta utan att man kladdar

Man råkar göra fel.

Det var allt hejdå.

Likes

Comments