View tracker

Hej där jag är sjuk idag. Nu så tänkte jag på nånting. Social medier suger för mig speciellt instagram och snap chat. Men jag vill ha dem kvar. Det började med instagram. Jag såg att mina ``kompisar`` från kollo fick massor av likes och kommentarer. Jag ville också få så mycket. När det kommer till snap chat så värkar det som att ingen vill snapa med mig. Dem tror att jag inte finns ibland. Jag menar ingenting illa om dem här människorna men jag har inte sett dem på ett är pågrund av att jag fick lida i dem första månaderna i 2016 genom att bo utomlands. Jag fick vänner där men jag grät ibland av hemlängtan. I början av juli så hade jag en hel instagram fri dag. I dem senaste månaderna så har jag haft instagram fria dagar. Jag använder inte kik längre för att jag bryr mig inte om kik längre. När jag frågar dem här kompisarna på snap chat så säger dem att de inte kan. En gång frågade jag en tjej om hon ville se mig på en söndag så sa hon att hon int4e kunde sen så frågade jag om söndagen efter hon svarade att hon inte kunde då heller. Hon kunde ha svarat med det får vi se inte jag kan inte. Det känns om att ingen vill snappa mig. Jag känner mig utfryst på sociala medier. Jag gråter att jag inte har några riktiga kompisar för utom två stycken. Jag är till och med utfryst på skolan. Dem två är typ dem enda vännerna som bryr sig om mig. Jag vill ha många vänner som min mamma. Det var allt jag vill säga. 2016 var ett skit år och jag hoppas att nästa år blir bättre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej där. Detta är någonting som jag har velat ta upp ett tag men inte tänkt på. Kan män bli slut shamade? Jag tror att dem kan men det är nog inte riktigt like vanligt som tjejer. Alltså det är ingen som kallar en kille som har legat frunt eller visar sina mag rutor på sociala medier för slampa eller hora men så blir det om en tjej ligger runt och tar en lätt klädd bild på sociala medier. Jag säger inte att killar ska bli slut shamade, jag säger bara att slut shaming ska för bjudas. Så vad om hon har legat runt det förändrar inte hennes personlighet. Engilt media så tycker man om en kille ligger runt så är han cool men om en tjej ligger runt så är hon äcklig. Det finns män som är emot slut shaming. Dem männen tycker inte att tjejer ska bli kallade för hora om hon har lite kläder på sig. Jag tycker att det är bra när män säger emot dumma människor som säger att tjejer som är lättklädda är äckliga. Det var allt jag ville säga. Hejdå

Likes

Comments

View tracker

Hej där. Anledningen att jag har tofs på mig varenda dag är för att jag pillar på mitt hår ganska mycket. Jag flätar det när jag är utsläppt när det är lektion och pratar. Jag har koncentrations svårigheter så jag blir ibland distraherad av mitt hår. Ibland har jag utsläppt som bland annat när jag tar selfies, går ut eller när jag känner mig för det. Det var allt jag ville säga. Hejdå.

Likes

Comments

Hej där. Jag borde kanske skrivit om detta tidigare men jag har alltid glömt bort det tills nu. Jag kan inte fatta att Donald Trump är USAs president. Han har sagt och gjort äckliga saker och så kommer han vara i vita huset i fyra år. Jag trodde att Hillary Clinton skulle vinna men svinet Trump vann. Han hatar invandrare, han har sexuella fantasier om sin dotter, tar kvinnor på köns delarna och bryr sig bara om sig själv och pengar. Han har redan varit känd i typ 30 år genom att äga företag och ha sin egna tv serie och nu är han USAs president. Hoppas att han inte gör något dumt i dem nästa fyra åren. Det var all jag ville säga. Hejdå.

Likes

Comments

Hej där. Nu ska jag prata om nånting som märks ganska mycket. Model industrin. Jag har ingenting emot att vara model och man får vara model om man vill det är helt okej att vara model. Men jag gillar inte sättet som dem blir behandlade. Att dem måste svälta ihjäl sig. Det känns som att dem som jobbar med modeller vill att dem ska få anorexia. Det är helt fruktansvärt. Bara för att man inte har den ``perfekta`` kroppen så betyder inte det att man ska sluta äta. Jag tycker att dem borde låta dem tjejerna som inte har den ``perfekta`` kroppen ska också vara i mode industrin. Kolla bara på Victorias secret. Dem har bara smala tjejer inga plus size och det är väldigt synd. Det finns många som säger att jag ska vara model för att jag är smal och lång. Men jag vill inte. För jag vill inte lida av ätstörningar och jag vill inte svälta ihjäl mig. Jag vill bli mode designer. Om jag kommer att ha en klädlinje i framtiden så kommer jag anställa modeller med olika kropps modeller jag kommer inte att bry mig om hur dem ser ut. Om nån av dem är otrevliga mot någon annan modell eller flera modeller så avskedar jag dem. Inte på grund av kropps bygden men på grund av att dem inte är snälla mot andra modellerna. Det är hur man är som spelar roll inte på hur man ser ut. Om man tittar på Calvin Klein, Victorias secret och massor av andra stora kläd kedjor så är modellerna oftast smala. Jag är glad att Ashley Graham visar sina kurvor och inte går ner i vikt för att vara bra för modeindustrin. Det var all jag hade att säga. Hejdå

Likes

Comments

Hejsan och glad halloween. Jag var inte i en fest men jag klädde ut mig som pirat hemma för att det var kul. Skjortan köpte jag i hm. Den passar perfekt för att vara pirat och ögon bindeln och svärdet köpte jag i buttericks.

Här är en annan bild som var tagen samma dag. Jag älskar att klä ut mig men jag vill inte se extrem ut som t. ex Harley Quinn eller ett lik. Hej då

Likes

Comments

Hej där. Som ni ser på titeln så gråter inte när jag ser sorliga filmer. Det låter lite konstigt fast så är det. Som en gång när jag såg The fault in our stars på bio för två år sedan med en kompis, och typ alla i den salongen grät för utom jag. Min kompis grät också. Jag såg Titanic med min mamma för något år sen och då grät jag inte heller. Jag verkar inte vara så känslig när det kommer till filmer. Men där emot kan jag gråta när jag tänker på jobbiga saker. Så det var allt jag ville säga. Hej då

Likes

Comments


Hej där. Det var länge sen jag skrev om feminism. Har ni undrat varför vissa sångerskor fokuserar mera på sina kroppar än på deras röst. Jag säger inte att det är fel att göra så men jag tycker att man ska fokusera på rösten mer än på kroppen. Det är okej att göra så ibland men inte hela tiden. Har ni märkt att sångerskor som Beyoncé, Britney Spears, Rihanna, Miley Cyrus, Madonna, Selena Gomez och så några till använder sex för att sälja skivor. Jag älskar Beyoncé men ibland så undrar jag hur kan hon vara feminist om hon jämt är lätt klädd. Jag säger inte att hon inte borde klä sig som hon gör men det är något som jag ibland ifrågasätter mig på. Men det var Madonna som startade på att kvinnor beter sig som objekt. Jag har ingenting emot Madonna och hon förändrade på hur kvinnor är sedda i musik industrin genom att kvinnor kan ha kontroll för deras musik men det känns som att ingen tänkte på hennes sångröst. Alla sångerskor beter sig inte på det sättet. Adele har aldrig varit lätt klädd i en musik video och hon har inte den kroppen som man oftast ser på kvinnor i media. Men sångerskorna som visar sina kroppar väljer det själva och känner sig bekväma på det sättet och det är bra men samtidigt så borde tänka på sin talang som Adele. Så det var allt jag ville säga hej då.

Likes

Comments

Hej där. Min mama smsade mig och skrev att Bob Dylan vann ett nobel pris och sedan så rang hon mig om det. Det är helt otroligt. Det är ju mera vanligt att vetenskaps män, politiker, författare och uppfinnare att vinna nobel priset. Han vann priset för litteratur och har med att han är en ikonisk figur och en bra låtskrivare. Så det var allt jag ville säga.

Likes

Comments


Hej där nu ska jag prata om något som jag aldrig riktigt sagt någonting om men ni minns väl Bolibompa när ni var små och så visade dem massor av barn program. Det var kul då men ibland så tänker man för sig själv, "tittade jag verkligen på detta". Detta är meningen att vara komedi och säga vad jag tyckte om dem här programmen då och vad jag tycker om dem nu. Så nu börjar vi.

Bamse: Jag älskade Bamse när jag var liten. Ni minns den där björnen som hade en blå mössa, drack honung för att bli stark och som hade två kompisar som var en smart sköldpadda som hade en speciell klocka och en Kanin som var en rejäl fegis. När jag tittar tillbaka på Bamse så tänker jag för mig själv "Det var kul att se detta".

Nalle har ett stort blått hus: Detta var ett program som jag brukade titta på när jag var liten och vad jag hade glömt bort det här programmet tills jag hörde några människor på skolan prata om barn program som dem såg när dem var små och Nalle bor i ett stort blått hus var ett exempel. Jag har inte sett det här programmet på jätte länge men nu så minns jag att på slutet av så sjöng han med en måne som ser jätte läskig ut men jag tänkte inte på det då.

Svampbob Fyrkant: Jag vet att Svampbob aldrig visades på SVT men jag älskade Svampbob och gör det än idag. Det är den där tvättsvampen som bor i havet och jobbar i en snabbmats resturang och är kompis med en sjöstjärna. Jag var beroende av det och jag minns att ibland så brukade jag imitera karaktärerna.

Teletubbies: Ni minns ju väl Teletubbies. Jag såg det när jag var liten och nu när jag tittar tillbaka på det så tänker jag "Varför gillade jag det här jävla grejen". Det var kul då men nu är det bara irriterande. Det är nog vanligt att föräldrar hatar Teletubbies och bara villa skrika håll käften till dem så känner jag mig idag men inte då.

Varför just 4 program? Det är för att jag inte orkar skriva om hur många barn program som jag tittade på så det var allt hej då.


Likes

Comments