Igår kom äntligen inbjudan! Som jag längtat efter att se hur resultatet blev. Jag är så nöjd! Bilderna blev verkligen bra och inbjudan med. Så nu är det snart dags för dop för lillhjärtat.

Likes

Comments

Idag fyller Antons hjälte och vapendragare 25 år. Jag är så lycklig och glad men framförallt tacksam över att Anton får ha dig som sin bästavän genom livet. Du finns alltid där för honom och tvekar aldrig en sekund när det gäller att leka. Du är Antons person. Den personen som han alltid kommer ha närmast hjärtat. Tack för att du finns!

Likes

Comments

Idag var det alltså träff nummer två hos hälsocoachen. Ingen skillnad på midjemåttet än men -2,6 kilo på två veckor bara av att ändra lite vanor här hemma. Jag har ännu inte riktigt haft tid att börja gå ut och promenera så som jag skulle vilja. Men bara detta är ju ett stort plus!

Jag har (av eget val, inget måste) inte ätit en endaste godisbit/chips/popcorn/bakverk på två veckor. Förutom en tårtbit när min faster fyllde 70 år. Juice har jag slutat med helt, minskat portionerna ordentligt och försöker lägga till grönsaker till alla mål. Jag äter tre ordentliga mål mat varje dag och 2-3 frukter som mellanmål. Eventuellt någon grov smörgås som mellanmål!

Sen är det såklart en hel del annat också som behöver ändras, men på två veckor så är jag ändå väldigt nöjd över hur det blivit. Vi skall ju ses under ett helt år. Magen känns inte alls lika svullen som den brukar göra.

Likes

Comments

Hej vänner!
Det blev inte allt för mycket sömn för min del inatt. Det har blåst så jäkla mycket ute och Simon har vaknat för minsta lilla. Så jag kände mig rent ut sagt som en zombie inatt. Jag var så sanslöst trött! Nu har jag fått vilat en stund medan barnen sov, och tack godegud för den lyxen idag.

Simon har fullt ös med sin gitarr som han fick i doppresent av Johan och Jenny. Dock har vi en stor kille som gärna vill leka med den precis i samma ögonblick som Simon haha. Det skall börjas i tid! Detta gnabbet lär vi väl få höra många gånger framöver de närmsta åren.

Likes

Comments

Denna morsan får gå hem från jobbet om en timme ungefär. Riktigt skönt! Men det känns alltid bra att ha jobbat när helgen är slut. Riktigt härligt! Imorgon är vi tillbaka till vardagen och att ta hand om barnen igen. Dessutom är det möte hos hälsocoachen på eftermiddagen, spännande att se om det hänt något med vikt och mått. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Anton är så rolig. Han ville absolut vara med när jag sminkade mig inne på toan innan jobbet. Han tog in precis ALLA gossedjur han äger och satt och lekte med dom haha. Här får man aldrig egentid när man skall in i badrummet! Älskade unge.

Nu sitter jag på jobbet och slutar först när klockan är elva ikväll. Nu är det bara tre veckor kvar tills jag börjar jobba ordentligt!

Likes

Comments

Idag har vi haft en pappa hemma som inte mår särskilt bra. Han åkte till jobbet i morse men fick åka hem igen, så han har fått ligga i soffan och kurera sig.

SAMTIDIGT, har vi haft en snart treåring som varit helt galen! Han har haft så mycket energi och trots att han gjort precis allt han inte får och blir tillsagd att göra. Jag har haft precis noll tålamod hela dagen med så det har inte direkt hjälpt så att säga. Men det är en ny dag imorgon och min jobbhelg påbörjas. Det är dessutom bara tre veckor kvar tills jag börjar jobba 100% igen!

Likes

Comments