View tracker

Den 28/11 fick jag Robin ett sms ifrån Patrik. Världens finaste lilla Stella har kommit till världen. 19.37 ville hon komma ut efter en hel dag med värkar för stackars Sara. Hon kan vara det finaste jag sett! Lilla prinsessa.

Så igår mötte jag upp Patriks syster och åkte hem till Sara och lämnade blommor, ett kärleksbrev och Saras favoritchoklad. Jag och Hanna städade lite och såg till att allt var fint för idag kom äntligen familjen hem! Åh som vi längtar efter er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Det började med att min kusinson Mason fick ärva en hel dröse med kläder ifrån Anton, sedan fick simon ärva tillbaka kläderna men även kläder som var masons. Bland annat detta på bild som Jacueline sytt! På bilden är Mason 11 månader, något liten som han alltid varit. Simon får redan nu plats i dessa kläder, 5,5 månad gammal haha! Så min lille knubbis får plats i storlek 74 nu och det brukar vara för 8-9 månaders. Lilla Hubbe ♡

Likes

Comments

Alltså Anton. Jag har aldrig varit med om en artigare och mer omtänksam liten 2,5 åring. Han tackar för allt, ber om ursäkt för allt, även om det inte är han som gjort något, involverar alla i allt och är så satans snäll. Varje gång jag dricker kaffe och han vill smaka, springer han ut till köket och hämtar inte bara en sked till sig själv utan även en till mig. För behöver han en så behöver nog jag en med! Hihi. Åh vad jag älskar dig!

Likes

Comments

Godmorgon!
Vilken tröttsam natt det har varit haha. Först vaknade Anton vid halv elva och ville ha välling, sedan vaknade Simon vid tre, och sedan Anton igen vid halv fem. Så idag är jag inte high on life så att säga.

Jag har precis varit uppe och lämnat Anton hos dagmamman. Det är så kul att se hur glad och exalterad han blir när han vet att han ska dit, och det känns samtidigt lite tråkigt att han bara får gå 15 timmar/vecka. Han verkligen ÄLSKAR att leka med sina kompisar!

Igår när jag och Robin kollade på hockeyn så gjorde vi lite grönsaksstavar och dipp. Så himla gott!

Likes

Comments

Idag överraskade vi bästis med en babyshower. Hon trodde att det var kalas hon skulle på, men istället stod det 9 tjejer och tjoade när hon kom in hihi. Mer bilder kommer när det finns tid över!

Likes

Comments