Hej vänner!

Wow, vilken dag det har varit haha. Anton är inne i en ny period nu när han vaknar runt halv fem, fem varje morgon. Vilket såklart blir väldigt påfrestande för oss här hemma! Så jag var uppe tidigt med honom, Robin lämnade hos dagmamman vid åtta-tiden och vid halv nio så gick jag och sov. Klockan ringde vid halv tolv, vid ett åkte jag till Willys för att handla och hämtade sedan Anton på vägen hem. Lagade mat, gick och sov igen mellan halv fem och tjugo över sex. Åkte till jobbet vid sju och insåg när jag var på stationen att jag inte ens hunnit dricka kaffe. Puh!

Så det fick bli en stor kaffe ifrån Pressbyrån, mötte upp Tess en snabbis i stan och drog sedan till gymmet där jag körde intervaller i 40 minuter. Fem minuter gick jag, fem minuter sprang jag och så höll det på i 40 minuter. Oh lord säger jag bara. Vet ni när jag sprang senast? Innan jag blev gravid med Simon. En evighet sedan! Men det gick ju väldigt bra. Nu sitter jag i vilket fall på jobbet och kör en natt tillsammans med Emelie. Undra när jag kommer däcka inatt haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej vänner!
Just nu sitter jag på jobbet, jag slutar klockan tio. Idag har varit en riktigt rörig dag haha. Jag skulle åka in tidigare till jobbet för att hinna träna på Fitness24seven, som ligger precis utanför jobbet. Men istället fick jag göra lite andra ärenden innan jobbet (privata) så jag kom inte till gymmet förrän klockan var tio i ett.

Det fick bli en snabbis på bandet i 25 minuter och sedan satte jag mig vid lite olika maskiner och belastade armarna något haha. Fastän jag inte tog i för kung och fosterland så lär jag väl ändå ha träningsvärk imorgon. Muskler i armarna existerar nämligen inte på mig! Så det är bara att gilla läget hihi.

Men nu skall jag jobba den sista halvtimmen och sedan beger jag mig äntligen hemåt! Jobb imorgon klockan 15 igen.

Likes

Comments

Idag klockan 11:26 för ett år sedan föddes du, min älskade lilla prins. Tänk att du fyller ett helt år idag? Din första födelsedag. Jag kan inte förstå vart tiden har tagit vägen. Du kom till världen med hjälp av bara lustgas och det var den värre av mina två förlossningar som jag gått igenom. Men ut kom du och gjorde våran familj så komplett. Du var pusselbiten som hamnade på plats, den saknade delen.
Du är så himla envis. Jag har aldrig varit med om maken till envisare unge! Ditt temperament är verkligen inget att leka med. Du kan gå från 0-100 på mindre än en sekund. Men det är även din vilja som gör dig så driven, som ger dig så mycket möjligheter. Jag tror att du kommer ta världen med storm så småningom, och lyckas med precis allt du tar dig ann. Vi älskar dig så mycket lilla lillebror! Du är vår magiska lilla person som gjorde oss kompletta.

Vill ni läsa om hur Simon kom till världen, kan ni göra det genom att trycka här .

Likes

Comments

Idag har vi haft kalas för Simon som fyller 1 år på måndag. Tusen  tack alla som orkade komma och tusen tack för alla fina presenter. Simon somnade som en stock förut och Anton lika snabbt. Själv är jag helt utslagen så bilder får komma upp i mån av tid helt enkelt.

Likes

Comments