Hej vänner.
Vilken dag.
Anton är förkyld, eller på gränsen till att bli frisk. Robin är förkyld. Simon är förkyld. Simon har inte velat sova på hela dagen, endast powernapat. Anton har gnällt sen han kom hem från dagmamman. Velat sova sen klockan fem. När jag går och lägger honom klockan sex har han protesterat och gallskrikit. NU, kvart i åtta somnade han äntligen. Men skulle det förvåna mig om han vaknade? Inte ett dugg.

Så just nu vill jag bara dra räcket över huvudet. Jag säger liksom upp mig som morsa. Jag behöver semester. & tycker man att jag är en dålig morsa pga det, fine. BE MY GUEST.

Nu säger jag GOD JÄVLA NATT.

Oldie but goldie!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej vänner!
Dessa bilderna får sammanfatta våran förmiddag. Barnens farmor och faster var här en sväng och åt lunch med oss. & så blev det en hel del bus med barnen från Lisettes sida. Sa jag förresten att det kliar i Simons mun? Han är en riktig liten krokodil just nu, skall tugga på ALLT.

Likes

Comments

Inatt har jag haft ont i munnen. & hela dagen idag. Jag går på värktabletter som jag varvar hela tiden. Eller så ofta jag får liksom. Jag tycker det är lite svårt det där, tandläkaren säger att "hör av dig om du inte pallar" men samtidigt så säger han att det är klart du kommer ha ont efteråt. Men var går gränsen för ont? Haha. Jag kan stå ut så som det är nu, jag vill bara inte att det skall bli infekterat eller något...

Nåja. Det löser väl sig antar jag.
Nu skall jag strax plocka i diskmaskinen och snart kommer Tobias och Therese hit och busar med Anton. Som han längtat! Han var tvungen att ringa Tobias nyss för att fråga när dom är här hihi.

Likes

Comments

Något svullen. Lite ont. Kan äta. Öm. Annars helt ok! Förutom att det känns som att jag har en potatis nertryckt i kinden. 

  • 110 readers

Likes

Comments

Heeeeej.
Operationen gick bra. Jag fick två sprutor istället för en då det inte blev bedövat överallt. Ett grönt skynke lades över ansiktet och sedan kändes det som att tandläkaren försökte få loss hela min käke. Han fick dela tanden och plocka ut bit för bit och det där knastrande ljudet alltså, fy f-n helt enkelt vad läskigt. Några stygn senare så vart det klart. Så nu är det över!

Bedövningen höll i sig bra länge. Men så fort den började släppa så kom värken. Jag har ju haft någon tuss i munnen som jag bitit på för blödningen. SÅ SKÖNT när jag äntligen fick ta bort den! Haha. Jag får gå på flytande diet i några dagar men det får funka. Nu blir det att sova!

Kändes sådär att behöva skölja munnen med detta innan läggdags.....

Likes

Comments

Hej vänner!
Sitter just nu hos Tandgruppen. Jag har precis fått lugnande. Tio i två skall jag operera bort min visdomstand. Frågan är hur full jag kommer känna mig på den här tabletten? Min syster blev tydligen himla skojig när hon tog lugnande haha. Himla spännande!

Dock inte sugen alls på detta. Som jag skrev till Sara, jag föder hellre ett till barn än gör detta alltså.
Men nu sitter jag i ett eget litet mysrum och inväntar lite effekt. Önska mig lycka till!

  • 139 readers

Likes

Comments

Dessa två supersöta overaller fick Simon i tidig julklapp av pappa och Elisabeth. Den bruna använder vi nu när det är kyligt men inte "snö kallt" ute & den gråa kommer vi ha när det blir ännu kallare. Båda fick bli i storlek 68!

Denna jackan köpte vi till Anton. Han behöver verkligen en vinterjacka så att han slipper att jämt dra på sig overallen och böka med det. Riktigt snygg! & med de nya skorna kommer han vara en riktig hunk haha. Skämt å sido, lilla pluttis!

Likes

Comments

Hej kompisar!
Vilken rutten natt vi hade. Anton vaknade halv ett och var ledsen. Gick upp och gav honom välling och kramades lite. Somnade om. Simon vaknar och vill ha nappen. Somnar om och Anton vaknar igen och är ledsen vid halv tre. Gör mer välling och tröstar. Somnar om och blir väckt av Simon som vill ha mat. Somnar om IGEN och sedan vill barnen upp halv sju.

Så idag mina vänner har jag varit döende! Så satans trött så det nästan varit löjligt. Men vid åtta lämnades Anton hos dagmamman och 10:15 var det dags att gå på babymassage med Simon. Babymassagen var urmysigt förutom när Simon kissade på mig haha! Efter var Simon helt slut och sov i ca 2 timmar, varav jag passade på att försöka slumra med.

Nu har vi ätit, Robin har nyss kommit hem och jag försöker mentalt förbereda mig inför min operation imorgon. För då är det äntligen dags att operera bort min visdomstand, hua. Önska mig lycka till!

Skillnad på Simon. Någon vecka jämfört med häromdagen! Snart fyra månader.

Likes

Comments