Hej vänner!
Vilken  dag vi hade igår.  Jag har varit och fixat en ny telefon, för mitt abonnemang  går ut nu om fyra dagar. Jag har ALLTID under alla mina senaste år älskat Apple och haft en iphone.  Denna gången ville jag ha en iphone 7 plus. Men jag hittade en annan som jag nog har förälskat mig i riktigt ordentligt.  Säg hej till min nya huawei P10 plus.  Den är så lik iPhone att det är löjligt.  Det känns som en iphone med en massa extrafinesser hihi. Hur kan man älska en telefon så snabbt och ändå känna sig så jävla otrogen mot Apple? Obegripligt.

Likes

Comments

Idag åkte vi hem till mamma i förmiddags. Hon fyller år imorgon så vi passade på att fira henne idag med blommor och fika 😍 så mysigt! Anton lekte som aldrig förr med Markus och var inte alls så blyg som han vanligtvis är!
Sedan åkte vi hemåt, handlade lite på vägen och sen har jag lite smått börjat röja och plocka bort påsken igen!

Man kan säga att jag hade två trötta barn på vägen hem hihi.

Likes

Comments

Tusen tusen tack för all uppvaktning igår på min födelsedag! Vilka fantastiska presenter! Jag blir alldeles tårögd. Tänk vilka underbara familjemedlemmar jag har. En utav mina största drömmar har slagit in, jag skall få gå och se cats musikalen! Dessutom har min man mycket pluspoäng nu för han köpte ett presentkort på Sankt Jörgen park, dvs SPA! & inte ensam för den delen heller utan min bestie skall med också 😍 alltså. Allt på en och samma gång! Jag är så nöjd och lycklig och tom på ord! Tusen tack kära underbara ni!

Likes

Comments