Igår var det våffeldagen. Sara och Stella kom hit vid halv ett och pappa, Bettan, jag samt barnen käkade oss fulla på våfflor. SÅ HIMLA GOTT!
Sedan hängde Sara och Stella här till fyratiden. Våra män var nämligen på öl och whiskey mässan hela förmiddagen och kollade sedan på hockeyn på nån pub. En helt klart mysig dag ihop med mina tjejer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Detta lägger barnens farmor ut på Facebook! Haha jag dör. Han är så jäkla rolig Anton. Snacka om att man aldrig har tråkigt med honom!

Likes

Comments

Min fina fina Anton. När du inte är ett galet monster, så är du verkligen världens mysigaste. Du påminner så mycket om mig när jag var liten. Jag minns hur jag alltid satt och skulle borsta håret på min dagmamma. & nu vill du alltid borsta mitt! Helt otroligt. Eller så har du kanske bara umgåtts liiiiiiiiite to much med din faster? Nagellack är nämligen något du älskar vääääldigt mycket med haha.

Likes

Comments

Hej vänner!
Idag ringde klockan kvart i sex! Hua. Riktigt tidigt måste jag säga haha. Snacka om att man ställer om sig när man börjar jobba. Men nu får jag ju sova lite mer om nätterna med så att säga!

Idag kör jag mitt första dagspass sen jag började jobba heltid. Men halva dagen kommer gå åt till personalmöte, tydligen något nytt vi har nu. Det blir spännande att se hur det går till! Allt nytt är ju lite spännande.

Likes

Comments

Idag var det dop för den här lilla prinsessan. Stella Sofia Caroline. Du var så duktig under hela dopet i kyrkan och sov igenom mestadels av kalaset i församlingshemmet! Denna bilden får sammanfatta dopet för tillfället, imorgon försöker jag slänga upp lite mer bilder hihi.

Likes

Comments

Hej vänner!
Idag startar jobbhelgen. Jag har haft tre lediga dagar nu men idag kör jag ett pass mellan 18-02. En helt okej start på min första jobbvecka med andra ord! Imorgon är det dop för lilla stellis och jag har lyckats ta några timmar semester så att jag kan vara med. Så imorgon kör jag fyra timmars jobb mellan 19-23! Helt okej med andra ord.

Idag har vi bara tagit det lugnt hemma. Jag har försökt sova så mycket jag kunnat och varit med barnen. Vi åt golunch med pappa och Elisabeth och middag tillsammans med Lisette och Kim! Så himla härlig dag!

Likes

Comments

Idag har jag hängt med mina favorittjejer hela dagen! Jag och elain åkte hem till sara vid tio i morse för att hjälp till att baka inför dopet som är på söndag! Vi bakade muffins och cakepops. Elain åkte hem efter halva dagen och jag och sara tappade det nog efter halva dagen haha. Vi skrattade så mycket att jag har ont i magen nu! Sedan åt vi pizza tillsammans innan sara körde hem mig igen. Så himla mysig dag!

Likes

Comments