Nu var jag här igen

Då var man inlagd igen då, efter mycket om och men så hamnadejag på samma avdelning som jag låg på förra gången. Här är det stilla och lugnt,en stressfri miljö utan några bekymmer. En miljö som inte kan finnas någonannanstans än just på avdelning 151 Danderyds sjukhus. En plats jag finnerlugnar mig, en plats som finns där för mig när jag känner att jag inte klararav att ta hand om mig själv.

 Just denna gång vardet ångesten som fick mig inlagd. Ångest som fick min insida att vrida sig ismärtor. Ångest som inte går att förklara för någon som inte har upplevt densjälv. Jag var rädd för att ångesten skulle driva mig in i en ny period avsjälvskada och tankar på att ta mitt eget liv. Jag skadade mig själv på ettflertal lyktstolpar och även ett träd innan jag bestämde mig för att bliinlagd.

Avdelningen har nolltolerans emot självskada och dyliktbeteende vilket jag känner hjälper mig enormt då jag blir utskriven om jag gördet. Tankarna på döden har även blivit färre och kommer vid mer spriddatillfällen, oftast när jag ska sova eller när jag vaknar. Vet inte hur jagskulle överleva utan det här stället som mitt skyddsnät. Så därför uppmanar jagalla som mår dåligt att söka hjälp om man mår dåligt, finns inget att skämmasför.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments