Här är jag med min mask på. Ett stenhårt yttre, som inte tappat ens en liten flisa. En mask av glädje och skojfriskhet som ändå inte kunde uppnå några begränsningar. Här var jag i mitt ess, solen skiner och en bira i handen, alkoholen flödade just denna dag då det var firmafest för FSB som jag jobbade för just denna tiden i mitt liv.

Alkohol är väldigt viktigt för att ha kul enligt mig, för då släpper alla masken som de har i alla fall lite och bara spårar ut. även jag kan under de rätt omständigheterna släppa på min mask.

 vilket jag trodde var omöjligt där drack jag min alltid fullast alltid den som gjorde bort mig, mer minnesluckor för en person är svårt att hitta, då jag inte tror någon gör bort sig så som jag gör. jag fuckade upp alla mina drömmar när jag drog på mig en prick i systemet och kommer alltid att ångra det. Soldat kan man man bara bli om man är ostraffad och mår bra psykiskt. Vilket varken av dem stämmer in på mig. så nu sitter jag här krossad utan drömmar och utan något att göra med mitt liv. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments