Idag är det äntligen Fredag och Zara ska få gå ett pass i ridhuset. Vet inte om jag ska rida Dressyr eller om jag ska lösgöra henne och bli av med energi för att hon inte kan galoppera ute i skogen. HATAR VINTERN.
Vi får se vad vi hittar på men det viktigaste är att hon känns lugn och lös i kroppen tills på söndag då vi ska tävla! jaaaa äntligen. Det var tanken att tävlingssäsong skulle dra igång lite tidigare och att jag skulle tävla i Högbo V.4 men dem fick kvarka så det gick inte att tävla där då men i helgen är det igång igen. Super kul tycker både Zara och jag. Vi ska starta en LC och LB i Kungsgården. Vi ska hitta ett lugn och få rutin. Vi båda kommer nog vara lite ringrostiga ;)
Nu måste jag till min prinsessa i stallet, kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har satt upp min tävlingsplanering och mål för mig och Zara detta året.Det känns bra, vi har både mål som vi ska klara och sen har vi drömmål. Sen får vi se hur det går det kan bli ändringar. Det viktigaste är iallafall att vi är friska.
Detta är bara tävlingsmål som jag skriver här. Jag har många träningsmål men jag nämner bara tävlingsmålen i detta inlägget.

Mindre mål

Dressyr:
Starta LA med godkända procent

Hoppning:
Starta LA

Fälttävlan:
Felfri P90

Drömmål

Starta en cncp*, felfri LA hoppning, runt 70% i LA

Jag tycker det känns bra och jag och Zara är mer taggade än någonsin.!

Nyköping 2015

Likes

Comments

Zara har många bra egenskaper som gör henne till den bästa ponnyn i hela världen.

•Zara är lätt lärd och kan dem nya sakerna som vi tränar in efter bara några få gånger.

•Otroligt snäll och mysig

•Hon har ett bra temperament då hon är riktigt snabb men endå inte stark.

•Lydig och väluppfostrad

•försöker och ger aldrig upp

•lätt hanteradHon har ett hjärta av guld och hon är mitt exemplar av min drömponny. Bäst är vad hon är.

Likes

Comments

Fantastisk ponny på förra veckans hoppträningen och allt gick JÄTTE bra. Det är inte ofta allt faller på plats på en träning men det gjorde det verkligen förra veckan. Det blir svårslaget.

Gullig Zara på morgon promenad

Likes

Comments

Vi klippte Zara i Fredags för hon såg ut som en björn och hon blev lätt svettig. Igår när jag ställde upp henne på gången så stod hon och skakade, troligen för att hon tyckte det var kallt även fast det är varmt i stallet och hon hade på sig ett 350 grams vintertäcke med hals så frös hon. Jag hade bara tänkt skritta långt för att jag trodde att det var halt och ojämnt överallt. Jag skrittade först länge och sen hittade jag ett bra ställe att trava på så det var bra. Det var ett dike över vägen som det rann vatten i. Zara var lite tveksam att gå över i början men jag tog ett man tag och smackade på så hoppade hon över. Jag travade över diket en gång och det tyckte Zara var super kul så hon drog iväg i galopp efter. Jag klappade om henne och saktade av. En bra egenskap hos Zara är att hon kan springa riktigt fort men hon är aldrig stark. Jag skrittade en stund till och sen skrittade jag hem. Jag var ute i ca 1 timme. När vi kom hem till stallet så fick Zara EM hö och mat. Pappa masserade henne och jag tränade på att linda. Jag har lindat Phillens ben när han ska sova med back on track men då ser det inte snyggt ut. jag lindar aldrig mina ponnysars ben när jag ska träna av flera olika anledningar så jag tänkte träna på att linda. För att någon gång om det är någon större tävling om vi blir placerad så kan det vara fint med vita lindor. Jag försökte länge men det gick inte bra. Zara får stå ut med fult lindat dem få gångerna hon vinner en stor tävling, haha.

Senare på kvällen åkte jag och mamma upp till Zara för att klippa hennes huvud med en mindre klippmaskin som inte låter lika mycket. Det gick bra och Zaras ansikte blev jätte fint. Vi fyllde även på mera vatten i hennes hink och mockade ur. Min nyklippta fryslort. Ikväll är det hoppträning

Likes

Comments