Igår slog jag och Dogge på stort och drog och handlade mitt på kvällskvisten..

Entrecote med rostade rotfrukter...har ni testat att rosta rädisa i ugn, om inte prova 😍

Ikväll har barnen dekorerat pepparkakor

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 37 Readers

Likes

Comments

Jag älskar julen, all belysning, musiken, juldofter och julbak, matlagningen och en sak till...JULFILMER, det bästa som finns, måste ha varit nisse i mitt förra liv!

Jag går inte all in julpynt men jag går all in julkänsla, nynnar på julmusik redan i november!

Så naturligtvis har jag tjuvstartat lite :-)

  • 24 Readers

Likes

Comments

Det är ju så speciellt med den första riktiga snön, den känslan sitter ju kvar ifrån när man var liten, man får samma myskänsla i magen...underbart ❤️❄️

  • 41 Readers

Likes

Comments

Igår var det pappornas dag och hujedamej vilken dag det blev.

Jag är en impulsiv själ med myror i brallan, så ena dagen kan jag få för mig att jag skall börja spela blockflöjt och springa maraton, medan jag kan ha dagar där jag bara är ensam, helt ensam och älskar sällskapet av ingen, åka bil, lyssna på musik, filosofera, sakna dem jag håller kär.

En sorteringsdag helt enkelt, då jag sorterar mitt blockflöjtsspelande och mitt maratonspringande.

I Lördags åkte jag på julmarknad med min minsting, han är en sån lugn bäbis, han får mig lugn och han får mig att må så bra, hur kan vi ha levt utan den lille krabaten fram tills nu.

Jag åkte till Färna julmarknad och möttes av snökaos och doften av glögg, så fantastiskt, älskar julmarknader och julmat.

Inhandlade lite smått och gått inför julen, som är allt för långt borta, så då hade vi ju faktiskt en anledning att äta upp det tidigare, så det blev igår, på pappornas dag.

Pappan i familjen fick även 2 snusdosor och 2 trisslotter, traditionsenligt och tryggt, kallar jag det.

Det är ungefär som när jag får blommor eller choklad på en fredag, så underbart klyschigt och en sån pirrig känsla i magen, min man han kan,

Så kära läsare...lördag var sorteringsdag och på pappornas dag, då blev det julbord hemma.Likes

Comments

Jag befinner mig på Klippstugan i Västerås!

Klipp och färg 👌🏻

Jag klipper mig allt för sällan och jag brukar alltid färga mitt röda svall själv, om det blir misslyckat, skapar jag bara en ny trend för mig själv, det gäller ju att vara positiv 😆

  • 41 Readers

Likes

Comments

Jag sitter i Erikslundsgruppens styrelse och jag tycker verkligen att det är så kul.


Att träffa så mycket människor med samma visioner och nya idéer!

Till minglet bjöds det på Veggo mat, otroligt gott var det :)

Det gav mig inspiration till kommande matlagning, tjoho!


Likes

Comments

Sitter och sveper mitt morgonkaffe och tittar på en sovande bäbis, kockarnas kamp på tv och det är fortfarande mörkt och kallt ute!


Det är komiskt vilka ritualer man skapar för sig själv i livet, när jag jobbade så var kaffet ett faktum innan jag öppnade mailen på datorn och nu är kaffet ett faktum i soffan, innan jag klär på mig kläder, går upp till kaffemaskinen varje morgon och ibland är jag nog inte ens vaken!

Ruffsig och tankspridd efter kvällen innan och funderar på vad dagen skall bjuda på idag!

Igår funderade jag på hur vi människor fungerar och hur vi alla är så lika och går igenom samma saker i livet, ändå är det så lätt att man behåller allt för jag själv, med all respekt dock, att vara privat är ett privilegie i vårt samhälle och jag är ibland mer fascinerad över dem som inte styrs av offentliga forum, influensers och bloggare/vloggare!

Det är befriande att inte vara beroende av andras åsikter och vilken axel man skall blotta med den tjocka kashmirtröjan, vilken barnmat man lätt mixar själv av de grönsaker man odlat i sin egen trädgård!

Och vilka 13 steg man skall efterleva för att inte gå in i väggen, gå utanför väggen eller få hela väggen över sig själv!

Vad har våra delningar för inverkan på andra, vilka influenser påverkar den yngre generationen och på vilket sätt, är det ett yrke att iscensätta en vardag som inte existerar och vilka målplaner får man som ung, när man inte behöver plugga till att dela modetips och vackra bilder på morgonkaffet med en designad frukostmacka utan kolhydrater och fett!

Vikten av att dela, är det tabu att dela personligt och privat?

Borde det konstgjorda inte vara mer tabu än det som är äkta?

Allt i livet är ju inte en designad frukostmacka och jag tror att vi människor skulle inspireras och släppa på stessen om vi vågade dela med oss av det som livet faktiskt handlar om, det som faktiskt är privat, för att sedan se hur många som känner samma och befinner sig i samma situationen!

Ett igenkännande i varandra, som gör att vi slipper jämföra.

Livet behöver ju inte vara skitjobbigt jämt, men det behöver inte vara en designad frukostmacka heller!


Likes

Comments