View tracker

Mitt liv

Tycker det är trögt med kommentarer på bloggen. Vet inte om folk tycker den är trist. Eller? Skitsamma. Vaknade strax före 7 idag då ville Mio kliva upp. Har nu svept i mig lite kaffe. Nu sitter vi här och kollar barnkanalen. Ja jag gör det och Mio spelar. Ska väl snart ta tag i disken roligt nog.

Framåt 12 beger jag mig hemofrån för jag och Albenita ska stå på stan för Julhjälpen. Där vi kommer berätta hur vi jobbar, ta emot julklappar och man kan lämna ett swishbidrag. Hoppas på en bra dag trots att det är kallt. Håll tummarna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hundarna, Mitt liv

Har inte vart lugnt många minuter här idag. Efter att vi kom från stan städade jag dumt nog hela lägenheten. Lider för det nu. Sedan var det matlagning och godis för lilleman. Han har inte vart kul idag. Kl 6 vaknade han och har vart riktigt jäklig idag. Trotsat och tjurat för att sedan vara glad. Trött kille.

Nu på kvällen gick jag ut med Niva. Tog på reflexvästen så hon ska synas. Även om man är i trädgården kan hon ju få för sig att sticka. Här är en film. Släppte henne och det är nästan bara reflexen sim syns 😂

Likes

Comments

View tracker

Hundarna, Mitt liv

Har vart på stan nu på fm. Där fick Mio träffa tomten, där han kunde lämna in sin önskelista och så fick han lite julgodis. Han fick även pyssla och fiska fiskedamm. Glad kille. Och han har även fått sin efterlängtade Frost kalender 😂.På morgonen var jag ut med hundarna och lät dom busa lite.

Likes

Comments

Min resa med sjukdomar, Mitt liv

Efter att ha kämpat mot vården och känt känslor som att ge upp många ggr så träffar man helt plötsligt en ny läkare på läkarhuset som bara är så bra. Ja visst är ännu lite skeptisk efter alla resor men detta kändes bra. Hon gick igenom hela min kropp skrev och lyssnade på vad JAG hade att säga. Så nämde jag att de kanske skulle kolla sköldkörteln.

Då titta hon på mig och sa: Har ingen gjort det på denna tiden? Nä sa jag. Och hon sa men alltså det är bland det första man gör. Där satt jag som ett fån. Jaha ok... hon skicka mig till labb direkt. Och hon skulle skriva ihop allt från sina anteckningar för att sen se hur vi går vidare. För utredas ska jag. Blir ev även specialist. Och slutligen smärtenheten.

Gu va skönt det kändes. Att bli lyssnad på för en gångs skull.


Likes

Comments

Mitt liv

Idag ska jag till läkare och psykolog men vart lite dumt då jag inte har nån barno.sorg på fredagar. Men vet ni. Det löste sig. Tack vare världens bästa Anna som kommer och är med Mio medan jag är på vc. Så fruktansvärt snällt. Mannen jobbar ju och kan ju inte va hemma. Love you Anna ❤

Likes

Comments

Hundarna, Mitt liv

Nu på morronen har jag vart ut med hundarna så de fått busa i snön. Men tog dom en och en.


Sedan har jag pysslat lite. Gjort en beställing och ett julset.

Likes

Comments

Mitt liv

Finns inget annat jag kan säga om fm idag. Började dagen med att få hemleverans till julhjälpen. Blev jätteglad. Efter att jag lämnat Mio på dagis så åkte jag för att hämta en leverans till med grejer haha. Underbart att så många hjälper till.

Hinner bara hem så står Albenita på gårn hahahaa. Bara springa upp och byta lite kläder. Sedan for vi på stan. Ugglan sponsrade med lite smått och gott, även apoteket AB. Så gick vi till Lindex och de hade plockat ihop en hel del grejer så underbart. Skoshop sponsrade. Sedan åkte vi till fyndlagret och helt sjuk. Vi fick en budget på 1000 kr att plocka grejer för. Flrstår ni??? Helt chockade haha. Blev en hel del.


Likes

Comments

Hundarna

När jag hade lämnat Mio på dagis idag så åkte jag hem och tog först ut Niva så hon fick springa av sig, då hon har en del energi att göra av med. Sen tog jag ut min prinsessa Audrey och för första gången på länge fick hon vara lös och skötte sig jättefint. Hon kan sticka om hon ser nåt. Men inte idag. Men frågan är om hon verkligen är en hund eller är hon en känguru 😂

Likes

Comments

Mitt liv

Hann inte blogga imorse. Men har haft fullt upp. Efter lämning på dagis så blev det direkt upp till Albenita och fixa i garaget med klappar till familjerna som ansökt på julhjälpen.

Vi hann en sväng till stan med. Tre nya sponsorer idag Willys i tranås gav 400 till oss att handla vad vi ville för. Tack ❤

Kronans Apotek har sponsrat med lite klappar. Tack snälla ❤

Elon har även sponsrat oss med ett bidrag. Tack ❤.

Sedan har vi massor butiker som vill sponsra som vi ska tillbaka till i slutet av veckan. Helt fantastiskt!!! Vilken positiv dag


Likes

Comments

Mitt liv

Jag måste lära mig att ta paus mellan varven och inte bara köra på. Jag är hopplös. Jag jar kört på likadant på em. Men nu är allt uppe o de blev jättefint.Btw idag fick vi ett sponsor paket till julhjälpen från Beads and fun och bästa Pernilla. Säger bara WOW vad grejer. Kommer göra många barn glada.


Likes

Comments