Mitt liv

Hoppas denna dag blir bättre än igår haha. Blev lite mycket med strömproblem och tjafs med postnord. Gick upp 5 och sovit dåligt. Ska snart knalla ner till bussen. Känns konstig nu att åka buss när man är van vid bil. Men men. Jag tar mig dit jag ska iaf. Passar på att läsa en del nu vilket jag inte hinner annars. Påbörjat en ny bok. Ska skriva mer om den senare.

Ha en fin dag ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mitt liv

Ikväll fick jag ett pm jag inte var beredd på. En av lastbilschafförerna från omyckan skrev till mig. Blev både förvånad och glad. Skönt att veta iaf han var ok. Han hade vart framme vid min bil för att kolla om jag var själv i bilen. Men sedan gått undan pga sin egen chock.

Han skrev att jag hade studsat som en studsboll mellan de båda lastbilarna och kunde inte förstå hur jag kommit så lindrigt undan. Det gör ju inte jag heller. Men han var glad det gick så bra. Han hade fått veta när han kom hem.

Änglavakt!!!

Min dotter är säker på att hon vet vem som var min ängel den dagen och jag tror henne. Hon är så mottaglig.

Är glad lastbils chaffören mår bra och hörde av sig. Det rev upp en del men samtidigt en form av lättnad. Tack 😊

Likes

Comments

Mitt liv

Vi var visst inte ensamma om elproblem. Grannen i huset bredvid hade samma problem. Så nu har elgubbarna fixat detta. Så vi har ström igen.

Likes

Comments

Mitt liv

Rehab gick bra. Slutade vid lunch så kändes bra att komma hem tidigare. När jag hämtat Mio skulle jag hjälpa honom att sätta i en film. Men jaaaaa... proppen hade gått. Inge svårt att byta... om de funkar vill säga. De gjorde det 2 sek sen blixtrade allt. Bra!!! Hyresvärden fick komma. Sluta med att han fick ringa elektriker som kmr inom en h.

Inte nog med det. Postnord är totalt efterblivna. Jag var hemma hela dagen igår och ändå fick vi en avi om att paket fanns att hämta på flretags center för de hade försökt leverera men ingen var hemma. Skitsnack!!! Jag var hemma hela dagen. Så ett argt samtal till dom. Det slutade med att de lovade att leverera idag mellan halv 6 och 6. Se hur det går.

Jag känner mig just nu så här

Likes

Comments

Mitt liv

Inte sovit mycket inatt heller så är sjukt trött. Ska snart börja gå mot stationen för att åka till jönköping. Skönt att ha något att göra en stund. Går bara halvdag idag. Hoppas dagen går ganska fort. Hasse lämnar Mio på dagis så han slipper gå upp så tidigt skönt det. Sen hämtar jag honom i em. Hoppas ni får en bra dag.

Likes

Comments

Mitt liv

Imorn är det dags för rehab igen. Har valt att gå kvar efter olyckan. Känner att det är bättre att ha något att göra istället för att sitta hemma och må dåligt. Visst har jag rätt? Kl 5 ringer kl. En timme tidigare än vanligt iom jag inte har bil och måste åka buss. Har tagit vara på tiden på bussen. Det tar ca 1.5 h att åka. Då passar jag på att läsa vilket jag aldrig annars hinner. Just nu läser jag en bok som heter såld. Kan rekommendera den. Tycker den är jättebra.

Likes

Comments

Mitt liv

Att känna sig så nere, ha ångest och allmänt sliten. Behöver få komma på fötter igen. Få bort olyckan ur huvudet. Detta tog hårdare än jag nånsin trott.

Likes

Comments

Mitt liv

Det är verkligen en sån dag idag. Känner mig avtrubbad och orkar inte göra nåt. Vi har just vilat lite jag och Mio. Inte ens då kunde jag koppla av. En sån där gnälldag med ångest och trötthet.

Tar mig en kopp te och Mio äter mat

Likes

Comments

Mitt liv

Har verkligen sovit som skit. Knappt nåt alls. Började med väldiga smärtor i ländrygg, bäcken och ben igår kväll. Sen har jag drömt mardrömmar. Ångest och smärtor. Även kallsvettats massor. Gick upp runt 7 då mio vaknade så idag blir det väldigt lugnt här. Blir mycket vila. Har fortfarande väldigt ont och går illa. Tagit smärtstillande och hoppas det lättar lite under dagen

Likes

Comments

Mitt liv

Var på utvecklings samtal på Miis förskola på fm. Det fanns inget negativt att säga om vår lilla kille. Han är i stort sett alktid glad, leker bra med andra barn och är med på alla aktiviteter. Jag och personalen uppfattar att Mio verkligen trivs på dagis. Känns skönt det och har en bra kommunikation med personalen med. Tycker vår förskola är toppen.

Likes

Comments