Mitt liv

Jag är så otroligt klantig. Åkte ner till mannens jobb på em och för att underlätta städade jag hans plats och spritade alla saker. Plockade upp en tatuerings maskin och skulle sprita den. Vips så glider den jr händerna och far i golvet. Faaaaan. Vet ni vad en sån jäkla maskin kostar???? Typ 5000 spänn och jag tappar den. Förstår ni. Ångest deluxe. Hoppas den är hel annars skriker jag. Håll tummarna

Likes

Comments

Mitt liv

Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om att jag hade planer och skulle berätta när det var klart? Ja nu igpr äntligen! Jag har öppnat en sida på FB som heter Animals Help and Rescue.

Detta går ut på att jobba mot vanvprd/misshabdel av djur. Hjälpa djur, omplacera och även kunna hjälpa småvilt. Vad tycker ni om det??

Nedan kommer länken om ni vill gå in på FB och gilla och följa ❤


https://www.facebook.com/Animals-Help-and-Rescue-150248322137060/Likes

Comments

Mitt liv

Ja nu är jag lagom irriterad. Gick upp 6 och väckte Mio halv sju för kl 8 skulle vi vara på BVC för 4 årskontroll. Jag blev vansinnig på dom. De gnäller ännu på hans vikt. Men för fan han har alltid vart liten. Min man har alltid vart liten så finns att brås på. Fick faktiskt säga ifrån på skarpen!! Berättade för dagis och de bara skakade på huvudet. Mio är som han ska. Pigg och glad.

Resten av testerna klara han med glans. Var syn på vänster öga som var lite sämre men inget de anmärkte på.


Sen iväg till dagis. Var lite sen så lämnade och gick till bilen. Då starta den inte. Ilsken som ett bi ringer jag Petter. Som tur var så var de i tranås så han hjälpte mig igång med bilen men sjukgymnasten missade jag. Nu står aset på laddning.

Så släppte jag Niva så hon fick springa. Då för första gången stack hon. Efter ett par som kom och gick. Så klart de blev lite rädda när en lös hund på 30 kg kommer rusande skitglad. Men jag bad om ursäkt och det var ok. Förklarade att hon är glad och ja det såg de ju. Men vad pinsamt. Nu har jag tränat hemma och ska nu lägga mig och dö lite

Likes

Comments

Mitt liv

Vi firade vår 7 årsdag genom att äta ute. Valet blev Golden Thai och supergod mat.

Likes

Comments

Mitt liv

Godmorgon. Idag firar jag och mannen 7 år tillsammans. Kan inte förstå att det gått 7 år. Mycket har vi gått igenom och en fin son tillsammans.

Grattis till oss älskling ❤

Likes

Comments

Mitt liv

Att jag känner mig bakis när det är min karl som vart ute och festat??? Haha varje gång med så känner jag mig som en påse skit när han har vart ute. Har ni nån förklaring? Är det för att jag sover dåligt när han inte är hemma? Ja man kan undra. Jag ska iaf bara ligga här idag och göra ingenting

Likes

Comments

Mitt liv

Min man var ute igår. Jag och Mio åt middag sen såg vi på barnprogram och käkade lite godis.


När han fått nog så lekte vi med snapchat. Han älskar nör man kan vara olina figurer. Och vi körde med röstförvrängare och skrattade så vi låg dubbelvikta. Sedan var det sängen och jag åkte på migrän så blev liggande resten av kvällen. Här kommer lite snap bilder som vi screenshotade 😂

Likes

Comments

Mitt liv

Idag gör jag ett brott mot mina egna regler. Jag och Mio blir själva under kvällen så idag kommer jag faktiskt äta lite godis och chips med honom. Är ju ändå lördag så då kan det vara lite ok 😊

Likes

Comments

Träning och hälsa

Ni var några som ville följa min resa med kost och träning. Här kommer dagens.

Började morgonen med ett glas vatten. Vatten är jätteviktigt att du får i dig. Jag försöker dricka 2 liter om dagen.

Har kört en halvtimmespass då jag måste träna lite lugnt pga min kropp och alla smärtor. Så anpassad träning. Jag började med att gå på löobandet 15 min som uppvärmning och då i rask takt.

Sedan 20 squats men 10 sek paus emellan. Det tar på ben, lår och rumpa. Sedan 20 omvända situps då jag inte kan gå upp från liggande. Även här 20 st med 10 sek paus emellan.

Sedan bäcken övningar där jag ligger och trycker upp rumpan och spänner magen. Även där 20 st med 10 sek emellan. Nack övningar. Det går ut på att stretcka nackens muskler åt alla håll.

Sido situps 20 st med 10 sek emellan. Då sitter du bakåtlutad och vrider åt sidorna. Även där 20 st med 10 sek emellan.

Plankan vilket går ut på att du ligger på armbågarna fötterna i backen och resten av krppen lyft i stillastående med spänd mage. Det tar på rygg och mage även där. Står så i 15 sek med tio sek emellan ggr 2.

Som sagt jag börjar lugnt och maten är även viktig. Så mellanmålet nu. En shake. Blir sallad till lunch.

Det var dagens. Vid frågor är drt bara att skicka meddelande 😊

Likes

Comments

Somnade sent vilket inte är bra såklart. Så ville inte kliva upp idag, men jag har en son som vill upp så bara att bita ihop. Det första jag gjorde var att byta Audreys bandage idag har hon ett luftigare sådant. Så fick hon sin medicin. Hon är jätteduktig att ta den.

Idag är tanken att jag ska köra ett tränings pasd. Blir givetvis anpassat efter vad jag klarar av med min onda kropp. Hoppas ni hänger med 😊

Likes

Comments