Mitt liv

Doris mår bättre. Imorse åt hon och drack själv likaså nu på em. Idag har vi vart ner på stan med Mio. De hade ju karuseller idag. Trodde inte han skulle våga åka npt. Men jisses vad fel jag hade. Jag åkte en barn karusell med honom som gick runt. Jag mådde illa haha. Sen åkte han några bilar helt själv. Sen sa han att han ville åka berg och dal banan. Jag tänkte det kommer ju aldrig gå. Han är 4 år lixom.

Men jo då. Jag åkte med honom och han tyckte det var jättekul. Efter det var det tekopparna. Jag vägrade haha men han åkte själv. Förra året stortjöt han ju bara vi kom in på området. Men detta år var han tuffare 😁


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Animal help

Har inte hunnit med bloggen så mycket. I tisdags var jag på infångning. Onsdagen blev vår jourkatt Doris dålig så behandling hemma. På torsdagen blev det Motala och veterinären mer behandling. Igår var hon ännu hängig så det blev jouren i väderstad. Och idag hade det ännu inte släppt så fick åka till Valla djursjukhus.

Där konstaterades att förstoppningen släppt men hon är mycket gasig i magen och dåligt med vätska. Men vi fick åka hem så kom Zarah och gav dropp. Nu ska hon komma igång att äta och dricka själv. Snälla håll tummarna för att hon gör det ❤

Nu vill vi slippa åka mer och det blir en stress för henne.

Likes

Comments

Animal help, Mitt liv

Även denna dag har vart kaos. Ni vet vår jourkatt Doris blev ju dålig igår. Och hon var inte bättre idag så det blev att ringa runt efter en akut tid hos en veterinär. Det blev Eköns Djurklinik i Motala. De är fantastiska. De hjälpte lilla Doris. Hon fick vötska, antibiotika, vitaminer och microlax. Samt jag fick med mig saker hem att hjälpa henne med.

På vögen hem åkte jag förbi Micke på Katthjälpen Mantorp för Doris skulle ha microlax igen och min sambo jobbade så behövde hjälp. Tack Micke!

Sedan vidare till Mjölby för att hämta Mio hos gudmor. Han hade haft jättekul ❤

Tack älskade Nenny för hjälpen.

Sedan hem och lägga mat i spruta till Doris. Jag får just nu tvångsmata henne för att få igång magen med AD foder.

Tack till Eköns Djurklinik som återigen tog hand om oss så bra. Och assistenten som swishade ett bidrag till Doris. Och tack för matbidragen till föreningen.

Doris har fått ur sig lite. Hon har druckit och verkar lite piggare nu. Hoppas det håller sig så ❤

Likes

Comments

Animal help, Mitt liv

Men vår jourkatt Doris har vart dålig. Förstoppad så all energi har gått till henne idag. Hon går före bloggen men det förstår ni säkert.

Fick ta ut Zarah ikväll då Doris inte ätit på 3 dagar och var uttorkad. Så hon fick vätska. Sen parafinolja, näringapasta och microlax. Nu har jag suttit med henne då hon är trött och medtagen. Det har släppt lite och hon har krökts. Hon har hprbollar i magen så håll tummarna att det släpper under natten ❤

Likes

Comments

Mitt liv

Jag är helt slutkörd efter gårdagen. Kom knappt ur sängen så ont hade jag. Men upp va ju tvunget. Mio skulle ha frukost och åka till dagis. Därefter plockade jag ur bilen och märkte upp nya transportburen och lådan. Fixade i garderoben. Sen har jag försökt ta det lugnt mellan varven.

Hundarna har just vart ut och sprungit lite. Blev ingen promenad idag då kroppen värker. Snart ner till af på möte.


Likes

Comments

Animal help

Tjugo i 10 hämtade jag Zarah på stn sedan åkte vi ut till Asby där vi skulle hjälpa till med infångning av 4 troligt dräktiga katthonor. En var redan fångad. Sen fick vi en katt i fällan som vi inte skulle fånga men det var bra för han var hemlös. Därefter tillbaka till tranås. Vi lämnade fällan då vi hade 3 honor kvar.

Väl i Tranås åkte vi till veterinären då vi diskuterade avlivning av Bosse vi hade i stödhem. Han hade kissat ner hela rummet han var i. Och tur vi bokade akut tid för när vi kom till stödhemmet visar det sig att Bosse har allvarliga njurfel samt vötska i buken. Vi kunde inte ha räddat honom. Så tyvärr fick han somna in.

Därefter tillbaka till Asby där en hona till gått i fällan. Nu hade vi 3 honor och hankatten. Den 4:e honan höll sig gömd så vi låter henne vara tills vidare.

Sen bar det av till motala för att lämna hanen hos Tracy. Tack snälla för du ställer upp ❤

Därefter till Linköping hem till Zarah med flickorna. Nu är alla i goda händer och jag helt slut efter en händelserik dag. Tack Zarah för en toppendag borsett från Bosse. Och tack Sara och Micke som tog hand om Bosse till idag ❤

Likes

Comments

Animal help, Mitt liv

Eftermiddagen igår bestod av att skjutsa en katt till ett stödhem och handla lite mat. Väl hemma var det matlagning sen sängen för lilleman. Många samtal att ringa då vi har ett jobb idag. 2-3 katter som ska fångas in och in i stödhem. Mer om det senare. På kvällen ganska sent får jag meddelande om att Bosse inte funkar i stödhemmet så måste akutplacera honom. Han började protestera där tyvärr.

Så idag har jag lite stressmoment. Men först till dagis med lilleman och träning. Efter det hämta Zarah på stn. Hem och rasta hundar sen ut på uppdrag.

Likes

Comments

Mitt liv

Åker iväg till stan för att sätta in pengar. Sedan är det tänkt att jag ska handla mat. Inser dock att jag måste tanka först så åker och gör det. När jag sen kör runt pumpen kör jag på kanten. Det small rejält. Så stannade och gick ur. Men javisst. Punktering. FAN!!! Det regnar med och jag kan inte byta däck själv pga mina händer och armar.

Smällen hade hörts ända in på taxi där en kompis jobbar. Han ringde mig och bara du körde på kanten. Näheee.. du har punktering va? Ehh ja. Tyvärr kunde han inte hjälpa då han satt i växeln och det förstår jag såklart. Ringde kära heavytech så de kom. Ja men visst hål i däcket samt reservdäcket är med punka på. Va fan!!!

De skruvade av mitt däck och åkte ner för att lägga på ett nytt däck åt mig. Jag fick komma in på taxi så länge och värma mig. Tack snälla Petter. Nu är uaf nytt däck på. Blev inget handla så åkte hem. Får handla sen. Har ändå ett ärende om en stund. Hoppas inget mer händer nu 😠

Likes

Comments

Mitt liv

Hade nog gärna stannat i sängen idag. Känner mig så sjukt trött. Solen lyser med sin frånvaro. Men har lite att göra. Snart en promenad med hundarna. Sen ner till stan en sväng. Plocka lite här hemma behövs med. Ja vi får se vad det blir av denna dag

Likes

Comments

Mitt liv

Hade en trevlig kväll igår iaf. Vid 21 gick jag ner till Coop och mötte min dotter som hade vart med kompisar. Jag hade med mig unghunden som behövde röra på sig. Lova tog en bild på hur bra man syns med reflexer när det är mörkt.


När vi kom hem satt vi i köket en stund och Lova var nog lagom övertrött. Hin skulle göra en egen bomb av olivolja, rapsolja och vin 😂.

Ja vi fick ett gott skratt.Så gick vi till vårt sovrum och där urartade hon fullständigt och skrattade åt allt. Vi likaså. Skratt smittar. Samt vi själva var nog övertrötta. En skoj kväll iaf ❤.

Idag ska vi till Lotta och fika lite om jag hittar dit. Men först fixa till mig.

Ha en bra dag

Likes

Comments