Animal help, Mitt liv

Dagen har gått i ett. Efter lunchen fick jag bege mig ut på ett katt sök. En kisse som sprungit bort i onsdags. Tyvärr ingen lycka idag men ställde en burk tonfisk utanför ägarens port så får vi se. Annars söks det imorgon igen.

Imorn ska vi även till stan. Mio ska få fiska fiskedamm. Två barn affärer firar ett år. Blir nog kul för honom.

Har fått lite kel av Puzzel ikväll ❤

Doris ville inte vara med 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Animal help, Mitt liv

Började med kaffe såklart. Sen hundbus i det fina vädret. Två nöjda tjejer.


Sen skjutsade jan mannen till jobbet och packade även med mig katten Puzzel då hon skulle kollas hos veterinären. Troligt har hon gått ute ett tag. Hon är en vuxen katt, tandsten, hål i en tand och eb FORL. Misstänkte ju hon var dräktig men så verkade det inte vara tack och lov.

Sedan sa de där nere att de vill ha mitt nr då de vet jag jobbar med detta idellt. Det är för de ska kunna ringa om d3 får in djur i behov av hjälp. Så ett litet samarbete. Det gjorde min dag.

Därefter packade vi väskan, köpte fika och åkte till lekparken jag och Mio. Nu vila.

Likes

Comments

Animal help, Mitt liv

På fm stack jag och camilla till Anna. Där blev en Loke överglad haha. Vi hade möte ang utställningen i Gränna i maj. Jag är helt såld på Annas Baltis oxå. Han satt bredvid och tittade ledset på mig som att snäääälla kan jag få denna sockerkakan. Alltså jag dör. Den hunden alltså. Kolla blicken.


När vi kom hem var det dags att hämta Mio och sen hämta mannen på jobbet. Väl hemma diskade jag kattlådorna för idag mina vänner så fick Puzzel komma ut från karantänen och träffa Doris. Det går helt ok. Puzzel är lite rädd för Doris och Doris jävlas och ska sno Puzzels mat. Tok katt. Det kommer gå bra sen.


Idag bjöd mannen mig och Mio på testaurang med. Blev otäckt mätt haha. Rullar nästan fram.

Likes

Comments

Hundarna, Mitt liv

Kom hem från träningen för en stund sen. Det gick ok. Men axel och rygg är körda

När jag kom hem tog jag ut hundarna så de fick springa och jisses vilken energi de där två har 😂. Crazy dogs. Älskar att se när de busar. Tror de älskar att springa med.

Snart iväg till bästa Anna ❤

Likes

Comments

Mitt liv

Mio tyckte halv 7 var en bra tid idag. Drt gillade inte jag då jag sovit dåligt. Men var bara att kliva upp och fixa kaffe, renda kattlådor och ge djuren mat. Sen blir det dagis, träning.

Kvart över 10 blir jag hämtad av Camilla då ska vi åka ut till Anna för att ha möte ang utställningen i Gränna i vår. Sen blir det hem. Rasta hundarna och hämta Mio. Ingen vila här idag.

Likes

Comments

Animal help

Påbörjade arbetet att skriva stadgarna till föreningen ikväll. Men körde fast. En hjärna som inte orkar tänka haha. Dessutom fick jag fint sällskap när jag skrev. Lilla Doris kom upp på bordet och skulle hjälpa till såklart. Söta lilla tösen.Vad gäller Puzzel så är misstanken stor att hon är dräktig. Zara kanske ska komma och kolla och om hon är dräktig flyttar hon hem till en tjej som verkligen kan detta och samtidigt letar vi såklart efter ägaren.

Likes

Comments

Animal help, Mitt liv

Skjutsade mannen till jobbet på fm. Skulle ändå till apoteket och öb. Köpte en liten köksvåg för jag ska kunna hålla koll på vikten på katterna. Svängde även förbi ABF och hämtade posters för föreläsningen. Så här fina blev de.


Sedan hem och vila. Känner mig inte 100. Efter jag hämtat Mio vägde jag båda katterna. Doris har gått från 1.5 kg till 2.7 kg på två veckor.

Puzzel vägde 2.2 kg. Ganska liten tjej.

Har inte tidigare hunnit eller orkar blogga

Likes

Comments

Mitt liv


Näää inte direkt. Har olja i håret igen efyersom jag blonda mig igår. Behöver en energyboost till håret nu. Se om jag spolar ur det ikv eller lårer det sitta till imorn. Det märks.

Har just fått i mig lite mat och nu är det lugnt här. Djuren har fått kvällsmat och Mio ska snart lägga sig.

Likes

Comments

Animal help

Efter träningen åkte jag ner till ABF för ett möte med Jesper. De var intresserade av ett samarbete med min djurförening. Känns jättekul. Och start skottet blir en föreläsning om föreningen den 4 maj. Känns kul faktiskt. Hoppas många är intresserade och vill komma. Nu blir det planering inför det samt massa annat.


Likes

Comments

Mitt liv

Jag var så trött imorse usch. Ville inte kliva upp. Mio vaknade och var rädd inatt så han har sovit hos oss. Jag sover inte så bra när han ligger i vår säng för han sprattlar så mycket. Samt min värk. Tar en stund att komma ur sängen på morgonen.

Nu ska vi iaf snart ivög till dagis sen träning och därefter ska jag ner till ABF på möte ang min förening. Se vart det leder 😊

Ha en fin dag

Likes

Comments