Mitt liv

Är det fler som har 4 åringar som äter som myror??? Mio äter 2 tuggor sen är han mätt. Alltså hallå!! Man tjatar oå dom så man blir galen.

Sen detta med sminkning. Jag blir alltid osams med mina ögonbryn. Hur man än gör blir det ojämt haha. Helt galet.

Nä nu klä oss och åka till mamma där Mio ska sova inatt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mitt liv

För 5 år sen hittade vi dig på fb hos en org. Vi gjorde en intresseanmälan och 5 min efter att vi skickat ringer org upp mig och vi pratade länge och väl. De tyckte vi passade bäst in på rätt hem. Fick prata med ägaren och hon kom och hälsade på. Så fort jag såg dig i bilen var jag såld.

En vecka senare bodde du hos oss. Du var livrädd föe vissa män och damsugare. Men detta jobbade vi bort rätt fort. Du har ett enormt stort hjära och vörldens tålamod. Du har funkat så bra i vår fam sen dag 1. Du finns alltid där när jag mår dåligt. Då kommer du och lägger ditt huvud på mig. I december fyller du 7 år. Hoppas på många fler fina år med dig.

Älskade hund! Vad skulle jag vara utan dig. Bävar för den dagen det är dags för dig att vandra vidare. Den kärleken du ger är helt otrolig.

Älskar dig Audrey ❤

Likes

Comments

Mitt liv

Ja kanske ser ni det som drama men jag ser det som oärliga människor. Du som sa att du är ärlig. Du har inte gjort en anmälan mot mig. Pratat bort dig för att rädda ditt eget skinn. Jo men det är väldigt ärligt. Vad är du rädd för. Varför inte bara erkänna till mig och inte snacka bakom ryggen.

Vet du jag skrattar åt dig. Och tyvärr är du vän med en en närstående till mig. Lögner och förtal. Ja det verkar vara din grej. Hatar såna som dig.

Tro mig. Karma slår tillbaka

Likes

Comments

Mitt liv

Blev lite grillat igår. Efter 2 cider sa kroppen ifrån och jag blev liggande resten av kvällen. Kände mig som världens tråkigaste flickvän. Sambon fick dricka själv haha. Men han satt i tele och jag myste med Mio i sängen. La oss 22:30 men kunde inte sova då kroppen krampade så fick gå upp en stund och vaknade ca halv 10 idag. Men vi var ite en del igår.

Likes

Comments

Mitt liv

Vi var och handlade på fm och fixade lite. Sen har vi tagit det lugnt. På em åkte jag och Mio ner till stadsparken för han har aldrig sett detta med dansen runt stången. Dåligt jag veeet. Men nu åkte vi ner han ville inte dansa utan ville bara titta.

Innan vi åkte hem fick han hoppa i hoppborgen det tyckte han var roligt. Snart blir det lite grillat här. Känner mig inte alls på humör eg. Helt off 😔.

Hoppas ni andra har en fin dag/kväll ❤

Likes

Comments

Mitt liv

Ren kaos i hjärnan. Vi kom till stallet. Hämtade hästarna från hagen och så hämtade vi ponnyn Acke som Mio skulle få borsta och rida. Trodde inte han skulle våga rida men wow vilken kille. Han var jätteduktig.Sedan efter det började allt. Lova skulle rida en annan höst än den hon brukar, men hon fick stopp i halsen pga missförstånd så de fick gå med henne och massera halsen. Så vi skulle istället hämta den hon brukar rida. Men jaaa. Då hade jag tagit fel häst i hagen från första början. Den hästen var redan inne fast vi skulle haft min från början.

Allvarligt hur blind får man vara. Kommer upp i stallet ja då har den hästen med stopp så ut med den och gå med. Så vi gick och vi masserade och det släpope gradvis. Sen ställde vi dom i stallet för att se hur drt utvecklade sig och vi var jättehungriga.

Julia och Lova stannade med Mio i stallet och jag åkte och köpte pizza. När jag kom tillbaka var drt lugnt med hästarna och lite senare kunde de gå ut igen.. phu. Vi var jätterädda alla tre och ångest. Men allt verkar bra nu. Vi kom dit 11 o hem kl 17. Blev en lång dag men såklart nödvöndigt att stanna till allt var bra ❤

Likes

Comments

Mitt liv

Ja jag har just fått i mig kaffe. Känner mig trött. Men idag har vi ju stallet så har nåt att se fram emot. Idag blir det ridning på ridbanan för jag ska ha med mig Mio. Han ser fram emot det. Lite rädd för dom men han tjatar här 😂. Vi ska hämta upp Julia med som ska åka med.

Lite senare ska Lova prova ett par ridbyxor. Hon behöver nya. Och ikväll ska jag köra henne till mjölby för hon ska vara hos pappa över midsommar.

Hoppas ni får en bra dag ❤

Likes

Comments

Mitt liv

Min sjukgymnast säger alltid. Gör inte för mycket så du får ont. Nä då säger jag och vad gör jag? För mycket 😂. Jag tog en rask promenad imorse sen på em va jag på stan. Hade lite ärenden. Sen hem fixade mat och tog åter igen en promenad med hundarna. Ja det får jag sota för nu.

Fick en överaskning idag. Min sambo hade köpt en Live ring. Åh vad glad jag blev 😊. Det är den övre.


Lova fick sin klänning idag som hon ska ha på sig på ett brölopp vi ska på i Malta i augusti. Hon blev jättenöjd.


Sen måste kag ju säga att jag har en knasig hund. Jag jar två men unghunden är verkligen en clown. Hörde hur de busade i soffan så skulle gå ut och säga åt dom och hittar Niva så här (nej hon satt inte fast)

Likes

Comments

Mitt liv

Skulle ju egentligen tränat hos sjukgymnasten igår men det blev inställt pga jag skulle kastrera kissen. Så tog igen lite idag. Först hämtade jag min TENS hos sjukgymnasten. Sen tog jag hundarna på en promenad så nu har jag iaf rört på mig. Ka sen har man ju alla måsten ni vet. Fixa lite i hemmet, ärenden, handla mm.

Likes

Comments

Mitt liv

Jag mår riktigt illa just nu. Anledningen? Ja alla dessa sexualbrott, trakasserier och våldtäkter. Fallen läggs ner!! 13 st om dagen. Kan ni förstå??? Och nu har detta skördat sitt första offer. En kvinna tog sitt liv pga detta. Som Lamotte säger: det är ett övergrepp till när fallen läggs ner.

Vi tjejer är inte säkra nånstans! Kan upplysa om att jag kommer inte anmäla om jag skulle rpka ut för detta! Nej jag tar ta mig fan lagen i egna händer isf. Det är det man får göra till slut känns det som. Vad tycker ni???

Fy fan va arg jag är!!

Likes

Comments