Header

En bild säger mer än tusen ord. Juno älskar Duplo; bygga torn, fylla duplo-plattor med bitar, och bära runt bitarna i diverse korgar eller väskor. Duplo är helt enkelt bra till precis allting.

Likes

Comments

Våra fönster är smockfulla av växter, och redan från början har vi jobbat med att Juno får se men inte röra växterna. Juno får lukta på dem, och känna på krukorna, men bladen är förbjudna. Hör och häpna! Det funkar faktiskt. Vi kan till och med ha vaser med snittblommor på det låga soffbordet. 

Endast två gånger har det hänt någonting: 
  1. Juno tog en sticklingvas som stod i köksfönstret och hällde ut allt vatten. ​
  2. Juno tog en kruka med en växt som stod på rotning, över krukan var det en knallblå plastpåse. Klart det såg superkul ut. Jag fattar! 

​Hur är era barn med växter?

Likes

Comments

Så häng nu med, i drakens dans.
Skaka rumpan och vifta med din svans.
Klappa händerna, och stampa takten,
och snurra runt och runt igen.

Så häng nu med, i drakens dans.
Skaka rumpan och vifta med din svans.
Klappa händerna, och stampa takten.
bollibollibollibollibooo!

Likes

Comments

Bebispyssel

Det första J gör varje morgon är att springa till pysselskåpet, försöka klättra på skåpen, skrika MÅ och peka. Måla. Juno älskar verkligen att måla. Till en början var det streck som gällde, nu går går vi i stället all in på cirklar och spiraler.

Jag har letat med ljus och lykta efter kritor i ett hölje, som en skruvar upp likt ett läppstift, men hittar det inte.
Är det någon av er som har en tanke om var det finns?

Likes

Comments

Bebispyssel

Jag älskar verkligen hösten, någonting jag däremot inte älskar är när det regnar. Häromdagen regnade det konstant, och jag kände verkligen inte för att gå utomhus. Juno var hemma hela dagen och vi var tvungna att vara innovativa för att J inte skulle klättra på väggar. Efter en stunds googlande hittade jag någonting spännande: balsamlera. Direkt sprang vi ner till Ica och inhandlade det som behövdes. Receptet sa att det bara var ingredienser alla har hemma, det stämde dock inte för oss då vi inte hade (tillräckligt) av något av det hemma.

Du behöver:
  • 2 dl balsam
  • 4 dl potatismjöl
  • eventuellt några droppar hushållsfärg

Blanda ihop alltsamman och knåda tills du tycker du fått en bra konsistens; är det för torrt så häll i mer balsam, och är det för geggigt blanda i mer potatismjöl. Känner du för det så blanda i lite hushållsfärg. Svårare än så är det inte. Förvara leran i en tätförsluten burk så går den dessutom återanvända.

Woop! Trevlig ler-stund!

Likes

Comments

Samarbeten, tävlingar och reklam

I går var jag och hämtade ut ett paket från twistshake! Där lågtvå muggar, en svart och en vit, från deras nya matserie. Superbra muggar som är enkla att hålla och kan diskas i diskmaskin, såklart! Ett måste med småbarn 😂

Jag har en rabattkod för 20% på hela sortimentet! Använd: jagochjuno20

I samarbete med Twistshake!

Likes

Comments

Samarbeten, tävlingar och reklam

I samarbete med Twistshake har Juno fått hem två nya nappar från deras neonkollektion. Juno älskar både de lila och de rosa napparna, det är de J väljer först, så det var ett självklart val när jag skulle välja färger på de nya napparna.

Rabattkoden jagochjuno40 och ger 40 % rabatt på hela neonsortimentet, och ni hittar alla produkterna på Twistshakes hemsida. .

Likes

Comments