Header

Samarbeten, tävlingar och reklam

I samarbete med Twistshake har Juno fått hem två nya nappar från deras neonkollektion. Juno älskar både de lila och de rosa napparna, det är de J väljer först, så det var ett självklart val när jag skulle välja färger på de nya napparna.

Rabattkoden jagochjuno40 och ger 40 % rabatt på hela neonsortimentet, och ni hittar alla produkterna på Twistshakes hemsida. .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lilla J, Samarbeten, tävlingar och reklam, Fotograferingar

Jag tänkte att jag skulle kika in och visa er några av bilderna som blev sist min kära vän Hanna lånade Juno (och mig) för en fotografering på Jönköpings Rosarie för några veckor sedan. Nu har Hanna ett väldigt förmånligt öppningserbjudande, om någon av er varit lite sugen på en fotografering av ert barn. Hanna är en superduktig fotograf som alltid lyckas med bra bilder oavsett väder och Junos humör!

Likes

Comments

#mammalivet

Efter att ha röjt runt som en virvelvind hela morgonen, vi gick upp vid halv 6, somnade den lilla hjälten i mitt knä för en liten stund sedan. Nu sover Juno i sitt rum, och jag passar på att dricka en kopp kaffe som inte har svalnat, och njuta av lugnet en stund. Häromdagen vann Daniel en tävling på Instagram, med motiveringen "Min fru har nyligen upptäckt det där med palettblad och skulle vara kul att överraska henne. Hon tjatar om någon China Rose." och i brevlådan landade ett paket med inte mindre än nio palett-sticklingar i varierande mönster och färger. Nu står de i köksfönstret och vattenrotar sig, för att jag är för feg för att rota dem i jord.

Där står de tillsammans med min avokadokärna, en tidigare stickling från ett elefantöra och mammaplantan (som jag fick som stickling för kanske ett halvår sedan), en aloe vera jag nyligen plockat och några sticklingar jag fått av mormor. I kväll ska jag förlösa min stora aloe, den ska få bli två. Vad glad jag är att Juno låter bli våra växter.

Likes

Comments

#mammalivet, Lilla J

Vilken dag vi haft. Juno och jag började med sju timmar på kontoret, och två timmar bilfärd, och Juno är världens mest fantastiska. Flirtar med allt och alla, sitter och leker med sina leksaker och om det krisar så kör vi Dejt med Dr McStuffin. Jäklar, jag blir lika imponerad varje gång.

Sen hem för att upptäcka att någon stulit HELA min cykelventil. Vem gör ens så? Cykeln stod till och med i garaget. Sen ut på cykeläventyr med Junos kompis Elise och hennes familj. Vi grillade, lekte lekpark och bara hängde. Så i dag har Juno åkt både cykelkärra, och cykelsits för första gången. Och det var en hit!

Likes

Comments

#mammalivet, Lilla J

Vi har spenderat helgen hos moster Mallan. Vi var i skogen och plockade blåbär, Juno åt upp kanske en tredjedel av allt som plockades och till sist fick vi gömma hinken med blåbär och sätta Juno mitt i blåbärsriset. Förmiddagen efter gjorde vi världens godaste blåbärspaj.

Likes

Comments

#mammalivet, Lilla J

Jag älskar åldern Juno är i nu, varje dag är ett äventyr och vi har inte en lugn stund. Tiden finns inte direkt där för att skriva massor blogginlägg, och jag har raderat alla appar för sociala medier förutom instagram. Just nu är det bara instagram som berikar, sparar, medan de andra stjäl tid från mig och Juno. Men jag saknar bloggen, och kan inte riktigt bestämma mig.

Ska jag lägga av helt med bloggen eller ska jag fortsätta skriva?

Likes

Comments

Det här är ungefär det sötaste jag vet.

När jag säger till J att det är dags för förskolan går det snabbt ut i hallen. Juno plockar fram sina skor, och ställer sig och drar i den gula lilla ryggsäcken vi alltid har med till föris. Sen ställer sig Juno och knackar på dörren. Vi går ut, Juno puttar igen dörren och vinkar.

Numera går vi mot bilen ungefär tio minuter tidigare än vad vi gjort innan. Juno är nämligen väldigt bestämd med att gå själv till bilen - och från bilen in till förskolan.

Självklart med sin ryggsäck på sig.

Likes

Comments

I går kom lillasyster och hängde med Juno medan Daniel och jag gick på en promenad. En välbehövlig stund tillsammans, bara vi två. För viktiga samtal utan att bli avbrutna, lite extra uppmärksamhet till bara oss. Och Juno hade det bra, tillskillnad från vad det numer blåa golvet hade.

Likes

Comments