Ja precis så är det. Tack som tusan för vackra blommor.

Urs vilken jobbig dag det var igår för mig. Jag fick ett tråkigt brev. Och nu väntar en strid! Jag är fast besluten att vinna denna kamp.

Nej jag är inte sjuk på något sätt. Vid tillfälle ska jag berätta vad som händer, men just nu måste jag bara avvakta och se.

Jag har försökt att plugga lite idag och det har gått sådär. Jag är ändå stolt över att jag hat orkat plugga lite i alla fall .

Nu ska jag sätta mig i soffan och bara vara.

Jag önskar er en trevlig kväll.

Kramar från mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oktober är ju en rosa månad. Jag älskar färgen rosa.

Idag är jag hemma och pluggar. Känns jätteskönt att få sitta på dagen och läsa istället för på kvällar och helger. Tyvärr så är det bara denna vecka som jag har möjlighet till det. Sen är det vardag igen med jobb 7-16 samt plugg och dans utöver. Jag känner mig faktiskt väldigt nervös över hur detta ska gå och om jag kommer att klara av att plugga på heltid samt jobba heltid och ha mina 5 dansklasser i veckan. Sen är jag ju mamma också. Varannan vecka har jag mina älskade barn. Och jag vill ge dom all min tid och kärlek när de är hos mig. Jag kan bara göra mitt bästa och hoppas att det räcker.

Har ni förslag på en bra Kamera ? Jag fotar ju endast med min Iphone 6. Och jag märker att bild kvaliteten inte är speciellt bra när man laddar upp den sen på datorn, hmmmm. Kom gärna med tips.

Ha en bra dag vänner!

Kramar från mig!


Likes

Comments

God morgon!


Jag älskar söndagar när man får ligga och dra sig i sängen och bara ta det lugnt.

Idag är det husvisning på ett Myresjöhus som jag tänkte åka och titta på. Jag drömmer om att en dag få bo i hus igen. Det ska bli roligt att titta och få inspiration.

Sen ska min son ha kalas för några kompisar på 360 trampolincenter .

Det blir en härlig kalasdag idag !

Njut dagen fina vänner!

Kramar från mig!

Likes

Comments

Idag har jag och barnen och barnens far (min ex make ) spenderat nästan hela dagen tillsammans. Vi har haft det jätte mysigt och kul. Jag är så tacksam över min och mitt ex relation, som verkligen är jättebra. Mina barn har världens bästa pappa!

Min son har fått en cross i födelsedags present. Han var sååå spänd av förväntan att få provköra . Tyvärr så lyckades vi inte att få igång den :(. Han blev såklart jättebesviken. Det gör så ont att se sin son bli ledsen. Vi ska göra ett nytt försök till veckan och hoppas på bättre tur då.

Nu har jag och barnen lagat mat. En väldigt god rätt tycker vi och så enskel. Gnocchi med bacon, ostsås, basilka och parmensanost Ett glas rött till det = mums.


Hoppas ni haft en härlig dag och att ni njuter av kvällen!

Kramar från mig

Likes

Comments

Äntligen är jag igång !

Det känns fantastiskt roligt att jag nu också har en blogg. Jag har tidigare haft mitt instagram konto , där jag mest lagt ut bilder från mitt hem. Här kommer jag att också att visa mitt hem men även andra saker.

Hoppas ni kommer att trivas här.

Kramar från mig !

Likes

Comments