Du vet när det känns som du bara vill lägga dig ner och sova tills allt är bra? Jag känner så just nu. Och det är inte första gången, jag vet att jag kommer må bättre om några dagar men samtidigt kommer jag komma tillbaka igen och igen.. Att leva med ångest är så otroligt jobbigt. Och jag vill inte att folk ska tycka synd om mig. Tror även att det är därför jag inte skrivit på bloggen på ett tag. Jag vill inte att folk ska tro att jag söker uppmärksamhet. Jag bara vill visa hur man vissa dagar kan må bra och vissa helt åt helvete. För ibland mår jag så otroligt bra. Som idag stod jag och gjorde middag till hela familjen. Och det kom så mycket rök från ugnen så brandlarmet gick igång. Mamma satt kvar i soffan och sa inget. Jag blev så arg. Jag vet inte själv varför. Men jag blev arg i stunden för att jag kände att ingen ville hjälpa mig. Som att ingen var tacksam. Det är så svårt att förklara. Jag känner mig oftast värdelös. Jag känner att jag har en press på mig hela tiden. Att jag alltid ska vara perfekt, att alltid göra som förväntas och lite till. Att det bara är så att jag ska fixa allt hela tiden. Men jag klarar inte det.

Jag är så otroligt trött på att pendla. Jag älskar min skola så jävla mycket. Jag önska bara Svedala kommun kunde godkänna internatet. Där kommer jag få all hjälp jag behöver. Just nu är jag helt slut. Men jag vet att om jag skiter i allt nu. SÅ kommer folk bli så besvikna på mig. Jag märker att jag inte gör något för min egenskull. Jag lever inte för mig. Jag lever för alla andra. Jag måste verkligen försöka fokusera på mig själv. Göra saker för min skull. För du ska veta att jag är inte stark. Det bara ser ut som det.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår opererade jag mitt ögonlock. Finns mer info om det i mitt andra inlägg. Jag fick lokalbedövning, det var den som gjorde mest ont att ta vid ögat. Sedan tog dom bort vageln. Det gjorde inte så jätte ont. Det blödde en del efter och blev väldigt snurrig. Men kan ju säga att jag trodde det skulle kännas ännu värre. Jag tänkte lägga ut bilder efter operationen och före imorgon och hoppas du tycker det kanske är kul. Det har redan börjat läka och kommer nog se jätte bra ut sen.
Idag åkte jag hem till pappa och umgås med familjen här. Ibland behöver man komma ut på landet lite och sitta framför brasan.
Mycket har hänt denna helgen men försöker blicka framåt. Va rädd om dig och ta alltid vara på dig själv och stå upp för dig själv. Ha en underbar lördag kväll❤️

Likes

Comments

Godmorgon, idag ska jag operera mitt öga. Eller mitt ögonlock rättare sagt. Jag har haft en inflammation i ögonlocket i 1 år nu(som kallas vagel). Det är vanligt att få det men att det försvinner efter 2 veckor. Men har haft min nu i 1 år. Är så trött på den. Men ska säga att jag är riktigt nervös. Tänk om något går fel och de råkar operera bort mitt öga istället nä men haha. Jag var ju så dum och kollade på youtube på när andra opererat bort deras vaglar. Haha skulle inte gjort det.

Men startade dagen med en god smoothie bowl, med granola. Mums...

Likes

Comments

Jag är så taggad på detta. Bara att göra denna bloggen var väldigt impulsivt. Jag vakna imorse, tänkte på mitt liv och vad jag gör egentligen. Jag gör rätt mycket hela tiden. För sån är jag. Alltid något som händer. Och varför inte skriva ner allt och dela med mig. Mina känslor är alltid 110%. Antingen är jag över lycklig eller så är jag helt förstörd. Det finns inget mittemellan. Mitt mål med min blogg är att jag når ut till de andra som har adhd, du inte är ensam. Att vi kan få bättre förståelse av anhöriga och allmänheten. Jag heter Elin och jag har ADHD. Man får inte bara ADHD på en natt. Vi lever dygnet runt med våran ADHD och kan säga att det är ett helvete oftast, men man kan även ha riktigt kul. Hoppas du ser framemot fler inlägg. Tack för du läser min blogg. Puss och kram❤️

Likes

Comments