Header

Var ju ett jävla tag sedan jag skrev, så vad har hänt i mitt liv? Jag har precis avslutat en månads lång sjukskrivning som sög. Har aldrig vart så deprimerande att bara gå hemma. Även om jag har velat åka iväg till skolan har jag inte kunnat. Att vara sjukskriven är helt enkelt inte min grej. Ja, vad mer... jag har träffat en underbar tjej som verkligen får mig att kämpa för det livet jag vill ha. Finns så mycjet saker som jag helt plötsligt har tagit tag i för att göra framtiden för mig och förhoppningsvis henne till något bättre. Vi bor ihop och skall jag vara ärlig har jag aldrig vart lyckligare. Hon kan få mig att skratta även om jag egentligen vill gå av på mitten av ångesten men hon är min medicin. Kärlek funkar 1000 gånger bättre än tabletter och psykologer, kom ihåg det mina vänner. 

Annars idag så har jag tvättat, något jag gör hela tiden känns det som. Blir ju så mycket tvätt när man bor tillsammans och vi båda har den där fix idén om att byta kläder minst två gånger om dagen. Ja ni förstår ju själva vad som händer i tvättkorgarna. Men jag klagar inte, så länge jag slipper disken är jag glad. 

En sak till jag har som mål är att gå upp i vikt, under hösten har jag rasat ofrivilligt och det är något jag faktiskt mår sjukt dåligt över. Många strävar efter att gå ner till onormala siffror på vågen, jag har själv vart där, men jag känner i kroppen nu hur ohälsosamt det faktiskt är. Man fryser, mår illa, är svag och man ser förjävlig ut. Så vill jag inte leva mer så skall gå upp ca 5-7 kg. Jag troräven att min psykiska hälsa kommer bli bättre då min kropp kommer ha mer ork och näring till att utvecklas. Ser fram emot att göra alla dessa förändringar, är taggad på livet på ett helt annat sätt en vad jag någonsin vart. Vilk helst att allt skall hända med en gång fast å andra sidan ser jag fram emot att kämpa för att uppnå mina mål. För inget kommer gratis. Vill du ha det måste du kämpa för det! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag som person har väldigt svårt att ta kontakt med människor. Mycket för att jag har svårt för att lita på andra, kan inte öppna upp mig och det sätter käppar i hjulen ganska ofta. När jag träffar nya människor är jag väldigt observant. Försöker lista ut människor, för jag har svårt att tro att andra inte har en baktanke med det dem gör. Jag kan inte sitta och bara små prata om saker. Det jag säger skall helst ha en mening och betyda något. Men när jag träffar någon då som jag känner att jag kan lita på, jag blir ganska involverad. Försöker ta vara på alla stunder jag får för jag hittar det inte så pass ofta. Sen om det skulle vara en tjej, som där mina tankar ligger nu, då är det bara ett stort plus. Som den tjejen jag tänker på nu, hon är så underbar, lätt, förstående och det bästa av allt. Hon får mig till att vara en bättre människa. Hon får mig att vilja ändras och ärligt talat, jag hade kunnat göra vad som helst för att få henne. Som när jag kysste henne förut, rysningarna, känslorna. Jag vill ha mer, hon är som en drog. En drog jag vill bruka resten av mitt liv.

Likes

Comments

Ny vecka, igen. Tiden går så oerhört snabbt, snart är det jullov osv. Skall ju uppåt i landet då till både min mor och far. Kan bli spännande! Annars idag så händer det ingenting. Har åkt på någon feber hosta så tänkte spendera dagen med att göra så lite som möjligt. Dricka te i sängen och bara chilla. Kanske smsa lite med världens vackraste person. Har så mycket känslor i mig just nu att jag vet knappt vart jag skall ta vägen. Det finns så mycket jag vill se, göra och uppleva. Finns så mycket jag vill säga, som jag önska att jag vågade säga. En annan dag kanske...

Likes

Comments

Det är sant, med tiden blir det bättre och det känns underbart. Livet är inte lätt, men saker ordnar upp sig, det blir lättare och man går vidare mot ljusare tider. Det har vart tufft nu ett tag men jag är på väg upp. Jag kan känna det i varje liten cell i kroppen. Viljekraften, motivationen och glädjen är tillbaka på riktigt. Nya saker ligger framför mig och jag har börjat planera framåt för att uppfylla en dröm som jag velat följa länge men inget är säkert förens nästa vecka. Men kan jag inte lösa det såhär så kommer jag hitta ett annat sätt. Är lite som att inget kan stoppa mig nu. Vill bara fortsätta framåt, framåt för evigt.

Likes

Comments

Livet är inte alltid lätt, ibland är det inte ens vad vi förvänta oss. Saker förändras vare sig vi vill det eller inte. När jag var liten trodde jag det skulle bli lättare mer åren. Alla mina frågor skulle få svar och jag skulle äntligen se allt klart. Se vad som var menat för mig. Men med åren blev jag mer osäker. Mina frågor blev fler, problem började dyka upp och jag tänkte att kämpar jag lite till så går det över. Bakom nästa prövning finns min fina väg jag skall gå på resten av livet. Fast även om jag klarar hundra tusen prövningar så kommer jag aldrig hitta dit. Ett liv utan motgångar, oro och ångest finns inte. Livet är varken lätt eller så vackert som vi förvänta oss när vi var små. Det är fyllt av saker som kommer försöka knäcka dig men det är det som gör dig starkare. Mellan alla motgångar finns stora framgångar och att leva ett "normalt liv" är inget som existetar. Jag har bara inte kommit dit än och det kanske är en lång väg kvar. Men jag är inte redo att ge upp än. Så länge det finns något kvar att kämpa för, även om det bara är en person, så är det fortfarande värt kampen. Livet är inte alltid lätt, ibland är det inte ens vad vi förvänta oss. Men det är också det finaste, att inte alltid veta vad som väntar bakom nästa hörn.

Likes

Comments

Helgen är slut om ca en timme, jag är trött och nöjd efter de senaste dagarna. Har softat, hängt med polare, möblerat om i lägenheten och bara försökt njuta utav livet lite. Så lätt man glömmer bort att uppskatta och ta vara på allt man har. Ligger just nu och kollar The Karate Kid på Tv3 med Molly och Buffy. Skall snart sova för imorgon är en ny vecka, ny dag. En möjlighet till att ta nya chanser. Skall städa hela lägenheten imorgon, tvätta om det finns någon ledig tid, laga något gott käk och plugga lite. Finns lite som jag behöver ta tag i, sen har jag lite idéer om vad jag vill göra, planerar att möjligtvis åka utomlands nästa år och det finns en dröm jag vill fånga och göra till min.
Nu skall jag fortsätta kolla på filmen och mysa under täcket medans tankarna flyter förbi.

Likes

Comments

Tveksamheten slår till igen. Osäkerheten flyter genom kroppen. Skall man våga ta steget? Släppa ut allt, öppna upp sig och lämna sitt hjärta till någon annan? Helt ärligt så vet jag knappt vad jag skall göra. Jag gillar henne, det gör jag men frågan är skall jag säga det eller inte? Är så sjukt rädd för att bli sårad, trampad på och lämnad ensam. Vilket gör att jag håller tillbaka. Jag vågar inte, jag är rädd samtidigt som jag vill säga att du betyder något. Att du får mig att må bra, le och se framåt. För det har aldrig hänt förut, att någon får mig att må så bra bara genom att vara där. Jag tycker om dig och vet inte vad jag skall göra. På kort tid har du börjat betyda något och jag är rädd för att säga det till dig. Men du är underbar, hoppas du vet det!

Likes

Comments

Ännu en perfekt dag! Vakna tidigt imorse av att Henke börja städa lägenheten, låg kvar en stund i sängen kolla på tv, sen så stack Henke och jag fullföljde städningen samt flytta tillbaka möbler efter målningen. Sen kom fin besök, så myste lite i soffan, snacka och kolla på tv. Saknar dig redan... Men jag är glad. För kan inte sluta le, det är fucking (ursäktar för svordomen) underbart! Nu sitter jag med Buffy och kollar på Never back down. Någon MMA film, rätt bra med ett saftigt soundtrack. Värd att se. Men åter till filmen ;)

Likes

Comments

Idag har det vart otroligt slappt. Sappat från kanal till kanal och glott på filmer och har knappt lämnat liggande läge. Halv sovit och bara kopplat av. Ligger just nu i sängen med en sovande Henke bredvid mig och tanken slog mig att livet är fan bra ändå. Jag har dem finaste vännerna som alltid ställer upp, min familj hjälper mig att leva det liv jag vill men det bästa av allt är att jag kan vara mig själv och bli accepterad för det. Klart det är tufft emellanåt men det är tillfällen som de här som räknas. När allt bara verkar falla på plats. Jag längtar efter morgon dagen och alla dagar efter den.

Likes

Comments

Idag är en slapp dag. Ligger just nu på soffan med Henke och kollar Harry Potter. Strö smsar med världens underbaraste. Blir så obeskrivligt glad varje gång ditt namn dyker upp på skärmen. Så jag är glad, lycklig och det känns bra. Kunde inte önskat en bättre och finare människa i mitt liv.
Ville mest bara checka in och säga hej. Skall fortsätta ta det lugnt idag och mysa i höstmörkret!

Likes

Comments