Header

Idag börjar jag dagen med att få mina första 5 klienter. Åå vad roligt allt blev nu! Sedan fick vi besök av Försäkringskassan som höll en föreläsning om deras olika bidrag och tillägg som de har. Det var väldigt givande för då kan jag som handläggare hänvisa klienter till försäkringskassan också om jag vet vilka som kan få vilka bidrag och tillägg. Sedan har jag sorterat i mina klienters mappar så det blir lite i ordning som jag vill ha. Som ett avslut på dagen så skrev jag mitt första brev till en klient om att jag är dess nya handläggare och lite information om hur deras ansökan ska se ut när de kommer till mig.

Nu har jag faktiskt slutat för dagen. Väldigt tidigt, men jag är på väg för att träffa Tobbe o så ska vi vara borta ett tag *hemlis*

Bilden visar mitt kontor och mina akter :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihoppa!

Nu var det länge sedan jag skrev här på bloggen men jag tänkte försöka skriva något om hur mitt liv ser ut i dagsläget.

Jag har hunnit ta examen som Socialarbetare och som Socionom under denna tid som jag inte skrivit. Jag har också hunnit börja jobba som socialsekreterare på socialtjänsten i Södertälje. Jag har nu jobbat i snart två veckor och jag trivs med mitt jobb och mina kollegor otroligt bra! Än så länge har jag en "fadder" som jag får följa med och se hur hennes arbete fungerar. Själv har jag inte än fått några egna klienter, men det ska jac tydligen vara glad över säger alla andra haha! Det är dock mycket utbildningar under dagarna och en massa möten; så som APT, ärendedragningar, tavelmöten, enhetsmöte och en massa annat.

Ikväll blir det AW med alla kollegor, så det blir kul att umgås utanför också.

Jag kommer att berätta mer om allt men nu ska jag iväg på ett möte!

(Mitt egna kontor -->)

Likes

Comments

Monstermaskinen som befinner sig i mitten på 6:e våningen eliminerar allt i sin väg. Den fick till och med tag i min examinationsuppgift, NoOoO! Som tur var så hade jag redan skrivit klart den och skickat in den, *phu*. Så var försiktiga på våning 6, för plötsligt händer det!

Likes

Comments

Det finns mycket att göra här. Mycket pappersarbete men även en massa möten och hembesök med mera. Igår var mitt skrivbord fullsmokatt med akter som skulle arkiveras bland annat. Trots att det är en massa pappersarbete så gillar jag det!

Hare gött!

Likes

Comments

Jag bara älskar att få paket och nu fick jag ett till posten att hämta ut. Gissa vad det var för något ;-) Ni får en sneakpeak här nedanför. Den passar perfekt o ni får se mer av den sedan!

Likes

Comments

Hallå? Vadå 0ºc och frost och känslan av ett behov a vantar annars fryser mina händer sönder? Det var ju bara max en vecka sedan som det var sommarvärme. Nu säger jorden ifrån, hehe! Var lite miljövänligare alla människor! *inte normalt*

Likes

Comments

Såå lycklig över min första mysdress som jag nu har klickat hem. Dock var den väldigt dyr, men det är den värd! Nu väntar jag bara in den med iver.

Hur jag hittade mysdressen var när företaget frågade om de fick följa mig på Instagram, o jag blev då direkt intresserad av vad de har för kläder.

Visar sedan när jag fått den.


Likes

Comments

Har börjat träna rumpan regelbundet nu. Har tränat i cirka tre veckors tid 5-6 ggr i veckan. Det ger snabbt smått resultat, o det är kul o skapar mer motivation ;-)

Beställde även hem nytt proteinpulver. Innsn hade jag choklad, men denna gång blev det en med Annanas och den andra med Kiwiyoghurt. Väldigt goda faktiskt! Godis :-D

Likes

Comments

Köpte en Galaxy Tab till mig själv för någon vecka sedan. Det blev ett litet impulsköp men blir väl använd på jobbet när vi går på en massa möten. Det känns mycket smidigare att slänga upp en platta o skriva på än en bärnar data som blor klumpigt om det inte finns bord. O som alla som känner mig vet, så är jag mycket snabbare på att hinna skriva ner saker på dator än för hand. Ett jättebra köp!

(Spelar även Simpsons på den, fett kul med en sådan stor skärm ^^)

Likes

Comments

Det blev en heldag utomhus o titta på en massa race. Vilken tur att det var såå fint väder med sol och blå himmel, dock var det kalla höstvindar. Anyhow, vissa bilar lät sååå otroligt högt att det nästan stannade mitt hjärta, hehe. Tur att man höll för öronen, för även då var det riktigt högt. Tänk er att bilarna kom upp i 320 km/h på bara några få sekunder, insane!

Härlig dag iaf!

Likes

Comments