Ibland känner jag precis som Veronica säger det. Snälla bli min igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har varit kär en gång. Just nu räcker det. En gång räcker. Att vara kär i dig räcker. Men kanske inte en gång.

Likes

Comments

Är det någon jag saknar. Så är det dig Hanna. Du har så mycket svar på allting och får en att må så bra. Jag vet. Det är bara att ringa. Men det blir inte alls lika ofta som jag vill och det är inte alls lika lätt att uttrycka sina känslor och tankar genom telefon. Du är en sån som bara ser när man är nere och bara finns där tills man mår bra. Och nu bor du i Varberg. Det bästa beslutet du gjort i hela ditt liv. Jag är så glad för din skull. Trotts att det nu är förra mil emellan oss. Jag är glad för nu är du glad. Jag är lycklig när du är lycklig. För Hanna du betyder så himla mycket för mig. Och ärligt så har mitt hjärta dött lite sen du flyttade. Jag känner mig tom faktiskt. Det här har jag inte berättat för någon, men ibland kan tårarna bara komma när jag tänker på dig och hur mycket jag egentligen saknar dig. Jag visste att det skulle vara mycket. Men inte så mycket att jag fortfarande. Typ nu kan gråta för att jag saknar dig så himla mycket. Men samtidigt så glad att du har följt ditt hjärta. Du är så jävla stark. Så himla stolt är jag. Att jag får vara din vän, det är en öra bara det. Och en sak just nu gör mig så himla glad. Om bara två veckor får jag träffa dig. Min fina Hanna. Och gisses vad kul vi ska ha. För du och jag tillsammans är fruktansvärt roligt.

Likes

Comments

Känns som det är mycket nu. Fast som sagt ändå inte. Det är aldrig något i början på veckorna. Men i slutet. Då jävlar. Då kommer allt. Stress typ. Fast ändå inte. Imorgon är det jobb. På torsdag hade jag tänkt att träffa finaste Madelene. På fredag ska jag klippa mig och mysa med Mikaela. På lördag ska jag spela fotboll. Och på söndag tänkte jag spela final. Mycket. Fast ändå inte.

Likes

Comments

Att en sån liten sak kan göra så mycket. Fotboll med mitt lag gör mig glad.

Likes

Comments

Grejen är den att du inte är den du en gång varit. Du är helt annorlunda fast ändå inte. jag vet fortfarande inte om det är dig jag gillar eller den du var. Och när får jag reda på det. Hur länge ska mitt hjärta vara så förstört och illamående av kärlek.

Likes

Comments

Just nu hör jag knappt av mig till någon. Känns bara så värdelöst. Varför ska jag? Varför kan inte du? Jag vill inte säga det åt dig, att du är dålig på att höra av dig och dagarna att bara går. Jag vill att du ska förstå. Utan mina ord. För varför ska jag förstå utan dina när du inte gör det. Och varje gång efter jag har hört av mig får jag känslan av att det alltid är jag som startar konversationen och får ångest för det. Och det gäller som sagt inte bara dig. Gäller även mina vänner. Snälla betyder jag något för er. Hör av er. Allt hänger inte bara på mig.

Likes

Comments

Igår och idag. Ett ända mörker fast ändå ljust. Ändå så är jag glad. Men ändå så ledsen. Skulle vilja gråta bara för att det kan vara så jävla skönt. Men jag har alldeles för mycket stolthet för det. Tycker jag är för stark för att låta tårarna segra. Min kropp är slut, hela jag är slut. Kropp, huvud och hjärta vill inte mer just nu. Klart den vill finnas och existera. Men den vill inte röra sig, tänka eller slå. Men det är helt okej att må såhär ibland. Det vet jag. Jag måste inte alltid vara glad på insidan även om utsidan säger något annat. För just nu går det inte. Det är okej att vara ledsen för att sedan bli glad. Det är okej.

Likes

Comments

på onsdag åker jag till Fiji i en å en halv månad. det känns både bra och dåligt. där får jag tid å tänka, på oss och på alla andra.

Likes

Comments

håkan är lösningen på det mesta. han säger allt så bra, precis som man känner sig. han har så mycket tankar å man känner igen sig jämt. han är himla bra. han har hjälp mig mycket att få någorlunda bättre ordning på mina tankar i mitt huvud. han gör faktiskt dagarna lättare. även fast jag inte mår så dåligt så gör han livet bättre. jag har ett väldigt bra liv, det är bara mitt huvud som är knepigt. min familj är det bästa jag vet och jag har allt man kan behöva i livet. jag får mycket kärlek från min familj, släkt och vänner. ibland mer än vad jag tycker att jag förtjänar. jag gillar att ge kärlek till människor. jag ställer nästan alltid mig själv i andra hand för jag tycker att mina nära förtjänar det. om jag ger dem mycket kärlek är jag säker på att jag får tillbaka det på ett eller annat sätt. det ända jag kräver av mina nära är att dem tror på mig. jag klarar mer än vad jag själv tror, det ända jag behöver är någon som tror på mig. 

Likes

Comments