Header

Livsstil

​Oj oj oj OOJ! Vilken dag! 

Igår var det äntligen min dag och ta studenten, känns helt overkligt. Men shit va KUL jag hade och vilka fina presenter jag fick. Dessutom blev jag jätte glad att så många kunde komma. Helt underbart. Är så himla tacksam!!

Nu så börjar mitt vuxenliv på riktigt, faktiskt redan nu på Tisdag..... hehe. Men men! Nu är skolan gjort, jag har tagit studenten, och FY FAN VAD JAG ÄR BRAAAA! Hurra. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livsstil

​Äntligen klar med uppgiften jag gjort nu i en och en halv vecka! Nu hoppas jag bara på bra resultat, annars kommer jag bli väldigt ledsen :( Men just nu ska jag fira detta med ledighet och kanske shopping senare idag. FYFAN VA grym jag är. 

Likes

Comments

Livsstil

​Min prins <3

Hej och godkväll på er! Hoppas allt är bra en sådan måndagskväll som denna. Med mig är det bra, älskar att våren har kommit och kommer fortsätta så en hel vecka till! Skolan idag var väldigt chill, vi hade först klättring i Telefonplan, sedan köpte jag och Linn en varsin sallad och satte oss i solen och bara njöt! Efter det hade vi en lektion ute i solen, så har varit mycket vistandes ute. Vilket har varit dunder!

Skolan och mina uppgifter börjar bli bättre, har hållit på med en uppgift i svenskan som ni kanske läst tidigare och som jag gjort i mer än en vecka, och imorgon kommer jag vara helt klar. SÅ SKÖNT. Så hoppas på ett bra betyg, då jag kämpat väldigt mycket. Hoppas hoppas. 

Denna vecka kommer vara kort då vi bara går till Onsdag, så långhelgen ska jag försöka ägna mig något kul. Vi hörs igen imorgon. Puss o godnatt, nu kallar ex on the beach på mig ;)

Likes

Comments

Livsstil

God eftermiddag på er!
Jag ligger i badet och bara tar det lugnt, ni vet bakis livet.. Usch! Men det var värt det! Sjukt kul med god mat, trevligt sällskap och nice stämning.

Ikväll så är det Valborg, jag och Viktor ska ut och äta.. Sedan får vi se vad som händer och far. Vi kan höras till kvällen så får ni ha en underbar lördag än så länge, och dessutom i det fina vackra vår vädret!

Likes

Comments

Livsstil

Grym dag i skolan, med stafetter. Vår klass kom på andra plats och innebär att vi springer ut på andra plats på studenten. Sjukt kul! Nu väntas det full rulle ikväll. Hörs imorgon eller senare!

Likes

Comments

Livsstil

Hej sötisar!
Hoppas allt är bra med er, med mig är det helt ok. Lite trött efter pluggandet.. Haha ni måste tro att mitt liv går ut på att plugga. Men denna vecka har verkligen varit så, då jag har en jätte jobbigt uppgift i svenskan. Men i helgen kommer jag lägga undan svenskan ett tag och bara ha kul för ett tag. För denna vecka har varit pain in the ass rent ut sagt.

Som jag berättade i tidigare inlägg så har jag mösspåtagning och sedan som en "skiva" med min klass. Är jätte taggad!! Sedan på lördag är det Valborg, vet dock inte vad jag ska göra. Kanske hänger med vänner eller något vet inte. Dessutom har jag och Viktor månads dag, dock tror jag inte ens vi kommer träffas och "fira". Som jag skrivit tidigare, så är vårt förhållande lite kaos nu pga skolan. Vilket suger.

Nu ska jag äta middag och sedan ska jag smörja in mig med brun utan sol och ha ansiktsmask. Hörs!

Likes

Comments

Livsstil

Gå till Högdalstoppen om ni vill se en sjuk view, man ser enda till Globen, stan, Tyresö och till Huddinge typ. Har inte riktigt koll men dra en tur dit vettja!

Likes

Comments

Livsstil

​Godkväll på er finingar <3 

Jag sitter här och pluggar & gjort enda sedan jag kom hem. Detta måste vara den jobbigaste uppgift jag fått på lång tid. Den har jobbiga svenska ord som man inte fattar hur man ska skriva, och man får inte skriva för mycket heller, så man ska korta ner styckena osv. Fett jobbigt! Men nu har jag kommit en bit i alla fall, så det är skönt. Ska göra klart denna fråga jag håller på med nu, sedan ska jag ta en promenad bara för att lufta huvudet lite. Sedan ska jag använda mer brun utan sol och sedan läggdags.

Nu är det bara 1 dag sen är det mösspåtagning och min klass typ lilla ''skiva'', som jag kanske har skrivit så ska vi till Friday's och äta middag, dela ut ''klassens'' och sedan dra oss vidare till ett ställe som heter Sommar. Kommer bli så sjukt kul. För denna vecka har verkligen varit bajs. Både psykiskt och fysiskt. Men nu ska jag fortsätta med uppgiften så jag blir klar någon gång! Hörs senare. 

Likes

Comments