Då är det dags igen. På fredag är det tenta. (En tenta på 10 hp, vilket är större än jag någon annan tenta jag skrivit hittills för övrigt, hjeeeelp). Imorse entrade jag således min pluggdvala som jag i vanlig ordning gör såhär fem dagar innan det smäller. Jag kan förklara för dig som undrar vad pluggdvalan är för något:
Pluggdvalan är ett fullkomligt förjävligt tillstånd som uppstår när du lägger ALLT annat än plugget på hyllan non stop under en flera dagar lång period. Med ALLT menas både tv-serietittande, gym, socialt liv och sömn. Symptomen som kan uppstå är en öm röv och onda höfter efter allt sittande, svidande ögon efter ett snitt på 4 h sömn per dygn, darrningar efter extrem överkonsumtion av koffein och irriterade vänner och bekanta efter en svarsfrekvens gällande sms på som högst 2 svar per dygn. Du kan även känna en släng av uppgivenhet eller dödsångest. Och ett starkt sug efter att slita av dig håret eller lägga dig på golvet och gråta en skvätt.

Så, ja! Det här är vad jag har att se framemot den här veckan!!! Vilken fröjd!! Önska mig lycka till. Och nej, det blir nog inget mer blogginlägg innan dess. Hehe.
Adjöken

Bild från igår när jag försökte muntra upp mig själv med saft och kakor❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fredagar är fantastiska och så är även listor av alla dess slag. Så här kommer en lista över saker jag just nu finner, ja precis, fantastiska.

- Mellofestivalen imorgon. Denna ska jag dessutom få avnjuta på bästa tänkbara sätt - i soffan hemma hos mina älskade föräldrar med en fet skål nypoppade popcorn. Skulle väl dock ljuga om jag sa att det inte svider lite att missa Birgers schlagertält.

- Downton Abbey. Min nya serie-obsession.

- Träningsvärk i röven

- Fun light strawberry. Kan inte få nog. Min saftkonsumtion har nog överskridit ramarna för vad som klassas som "ohälsosam" för länge sedan för att istället övergå till kategorin "bara rent löjlig".

- Att Hanna och Alva kommer hem en vecka tidigare än beräknat från Australien, vilket innebär att jag hinner träffa dem innan jag själv sticker iväg på semester. YAAS

- Röda, knälånga kappor

- ABBA. Har inte någon riktig motivering, de är bara asbra.

- Hundar som är så fula att de blir söta

Likes

Comments

Ibland, eller typ alltid, har jag dragit en djup suck när jag tänkt på min kroppsform, eftersom jag alltid utgått från att jag var så mycket mer fit förr och att det bara har gått utför med åren. Därför gladde det mig en hel del när jag hittade den där övre gamla bilden på min instagram. Den är drygt två år gammal. Den andra lade jag upp på instagram igår. KUL att se att det faktiskt är skillnad, och åt det bättre! Här kan alltså en slutsats dras att antingen lönar det sig att slita hårt eller så mognar jag med åren likt ett fint vin. Tjao

Likes

Comments

Tänker att någon kanske reflekterat över namnet på min blogg och funderat på varför i hela fridens namn jag valt att döpa den till något sånt konstigt. Svaret är att jag tyckte "linas blogg" eller dylikt kändes så himla trist, så jag valde att referera lite till en av mina favorit tv-serier istället!!!
Ledtrådar: Svenskt, tidigt 90-tal, svart humor, patentverket och farbror bosse. Den som gissar rätt på serie får en puss.

Likes

Comments

Min tisdag gick ut på att dra till gymmet och cykla 2 mil(det låter mer fantastiskt än det är, att cykla 2 mil går faktiskt rätt fort), sedan dra till Ekonomikum för att hänga där i ett par intensiva (höh) pluggtimmar och sedan tillbringa kvällen med min fantastiska vän Linda.
Vi bestämde oss för att för en gångs skull hålla oss i skinnet att faktiskt HA myskväll som vi planerat. Och det hade vi. En riktigt trevlig sådan och tre skålar popcorn, tre dåliga skräckfilmer och oändliga mängder frukt senare gick vi och lade oss alldeles för belåtna över vår egen självdisciplin.  Och ja, som rubriken på inlägget antyder fick jag också någon form av dille på Rush-låten Tom Sawyer och lyssnade på den 378 gånger. 
Hittills idag har jag inte hunnit annat än att dricka kaffe och bli förbannad över vad jag läst i DN om EU:s nya uppgörelse rörande flyktingströmmarna över Medelhavet. Typ det. Bye

Likes

Comments

*Undrar i mitt stilla sinne hur människor möjligtvis kan tycka att detta är en dag man ska FIRA*

Likes

Comments

Måndag. Mars. Grå himmel och slask. Tackar min lyckliga stjärna för att jag får lätta från detta tradiga helvete om lite mer än två veckor och marinera mig i ljuv Miamisol istället. Innan det ska jag bara lyckas överleva en megatenta och en uppsatsinlämning. Hang in there giiiiiiiirl.
Men nog om tråkigheter. Varje dag har sin silver lining! Har exempelvis lärt mig idag att Sveriges Riksbank är världens äldsta centralbank, och att glassdelen på mjukglassemojin har exakt samma form som bajskorvsemojin. Förstår inte hur det inte kan ha slagit mig tidigare.
Hejdå!

Likes

Comments