Header

... min födelsedag! Jag brukar aldrig vara taggad på att fylla år men det är väl något speciellt med att fylla 20år kanske. Är iallafall supertaggad och vill göra i ordning ALLT som ska fixas innan NU! Det är svårt att ta det lugnt och att försöka bli mer frisk när man vill något så mycket. Jag är ingen tjej som tar det lugnt. Det är väl därför jag sitter i den situationen jag sitter i.~När orken försvann fanns viljan ändå kvar.

Likes

Comments

Känner mig överkörd. Det känns jobbigt att sitta upp. Lägger mig i sängen för att slippa ansträngningen men börjar ganska fort känna mig rastlös. Tar upp telefonen och kollar igenom sociala medier. Får lägga ner den igen när jag känner en bitande smärta i handleden. Det värker i hela kroppen. Jag stirrar upp i taket och känner mig helt borta. Jag känner mig sliten och trött. Men jag känner mig inte sömnig. Inte just nu iallafall.

Detta är inte första natten jag sovit dåligt. Jag har drömt ångestfyllda drömmar där allt bara gått fel eller att något jagar och vill ta död på mig. Jag har inte haft någon djup sömn, utan bara legat på gränsen mellan att sova och att vara vaken. Alla mornar har jag vaknat med extrem huvudvärk och jag har knappt orkat göra något på hela dagen.

Igår bestämde jag mig för att jag skulle försöka gå på marknaden som var i byn. Min mor frågade mig om jag verkligen orkade det och jag skakade bort det som att det inte var några problem alls. Redan då började adrenalinet rusa i mina ådror. Jag och min far åkte in och tack vare adrenalinet kunde vi gå en snabb runda på marknaden och sedan körde vi hem. På hemvägen så fick jag anstränga mig för att sitta upp i bilen och när vi kom hem så kände jag hur benen snart skulle svika mig. Jag gick och la mig i min säng och vilade ett tag.

Här ligger jag just nu, i sängen, med huvudvärk från h'vetet. Jag har ont i hela kroppen. Jag orkar inte resa mig upp. Jag har läst igenom denna text flera gånger för att jag hela tiden tappar tråden och inte längre kan minnas var jag skriver om. Jag vet inte längre vad tanken med detta inlägg var. Vart jag skulle komma.

Allt detta får jag betala för att jag ville kolla på när min bror tog examen och tog en fika med honom för 10 dagar sedan.

Att ha sjukdomen ME/CFS är som att handla på ett kreditkonto. Så fort du vill göra något där du anstränger dig (köper) så vet du att du kommer få betala för det inom sin tid. Med ränta

Likes

Comments