Vi har en förädare bland oss. Det handlar om några som tror att dem är mais. Dem vill lura dig. Dem vill att du ska tro på dem, det är så dem växer i styrka. Detta är inte riktig majs. Luras ej av namnet och eller deras utseende. Majs är inte randig och finn inte heller ibland godiset (även om vi starkt hade velat detta). Du hittar majs vid grönsakerna. Eller ibland vid mjölken (detta endast om majsen försökt rymma och fastnade vid mejerierna). Är ej den majsen. Ta med den hem och släpp ut den i det fria. Gärna nära majsens hemort.

Bildresultat för majs

* Detta är riktig majs. Det är det du vill ha.Bildresultat för candy corn

* Detta är inte majs. Jag vet att det är väldigt likt, nästan identiskt. Men det är inte samma sak. Du måste försöka skilja på dessa även om det kan vara nästan omöjligt.


Tillsammans kan vi stoppa denna hemska utveckling som pågår, där man försöker ersätta majsen med något kemiskt. Detta är inte bra. Det var allt.

PUSS PUSS MAJSHUET!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi alla behöver lite majs i vår vardag. Även om det bara handlar om några få korn. Vi kan känna en saknad av majsen när den är borta och en längtan att en dag få återförenas med den underbara skapelsen.

I vissa fall handlar det om folk som inte fått tillgång till majs på en väldigt lång tid. Då kan majsfen ibland ingripa. Majsfen är en fe som ger dig majs. Hon är väldigt viktig i vårt samhälle och hjälper många människor genom sin tid utan majs. Därför brukar jag ibland offra några majskorn till majsfen som ett tecken på min tacksamhet.

Puss puss maishuet. :)


Likes

Comments

Bildresultat för cornfield

Majs som alla andra levande ting behöver kärlek. Älska majsen, tala med majsen, ÄLSKA MAJSEN!

Själv har jag en majskolv vid namn Bob. Bob är min allra bästa vän. Bob är en gammal majskolv som gillar att vara ute när det blåser och värme (men inte för mycket värme för då blir han poppad). Jag har känt Bob enda sedan den dagen vi först träffades. Bob var då väldigt osäker i sin majsighet, men detta hjälpte jag honom med. Jag tog ut honom på majsfält runt om i landet och lät honom se att jag inte kunde se någon skillnad på varken han eller hanns kompisar. Detta gjorde Bob väldigt glad. Så nu bor Bob i en keramikkruka i mitt sovrumsfönster. Där är Bob väldigt lycklig, och där ska Bob stanna tills den dag då jag äter upp honom.

Bildresultat för majs med ansikte


PUSS PUSS MAJSHUET♥

Likes

Comments

För att hålla din majs färsk och fin ska du förvara det på burk. Även om det inte är burk majs. Tryck ned majskolven i en burk bara och stäng locket. Det måste vara en metall burk (för den är finast). Gärna en som också är till för majs. Majsen håller i evigheter i sin burk. 🌽🌽🌽🌽Puss puss MAJSHUET❤️🌽

Likes

Comments

Majs🌽

Om du inte redan gillar majs så är det något konstigt med dig. Majs är gott. Majs är vackert. Det finns inte mycket som är vackrare än majs. Men om du nu mot all förmodan inte gillar majs så ska du bara lära dig att gilla det. För tänk om jorden går under och det enda du kan äta är majs. Vad ska du då göra va!? Sedan ska du skatta dig lycklig om du får leva på majs resten av ditt liv. Majs är bäst.

Puss puss MAJSHUET

Likes

Comments

Här är min blogg om majs. Majs är en viktig uppfinning i vårt samhälle. Majs är det som håkler Berra vid liv. Majs kan förändra ditt liv. Ät majs och överlev.🌽🌽🌽

Likes

Comments