Är helt kär i denna kombo, materialisten inom bara måste ha de båda nu! Nu! Nu! Finns ingen outfit som dessa två tillsammans inte kan piffa upp. Som ni kanske såg i inlägget innan är de med på önskelistan, så man kan alltid hoppas. Bara att hålla tummarna!
Väskan är självklart från Stella McCartney, vilket ni troligtvis vet vid detta laget, haha! Och skorna är Vans, vilket jag bär 90% av min tid. Verkligen fullt ut Perfekt enligt mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Blev påmind om att det snart är min födelsedag under helgen, som vanligt är jag (redan) förberedd med en önskelista. Dessa Loves ligger högst upp. Bara att hålla tummarna för att något av det dyker upp bland paketen.

Likes

Comments

Spontantrip till Danmark.


Tårtfrukost med Josephine.
Christina körkort= roadtrip.
Stugan med bl.a. familjen.

Likes

Comments

Newest obsession

Newest obsession by matildacamillasofi featuring a black purse

Jag har på ca tre månader gått ifrån att nästan aldrig bära väska (om det inte är ett absolut måste) till att numera nästan aldrig gå utan. Vilket kanske inte är så konstigt då väsk-delen i min garderob växt betydligt. Typiskt mig så har jag inte fått nog än, bara mer smak. Jag, till skillnad från de flesta nöjer mig inte när jag köpt sak, jag har väldigt lätt att hamna i ett spår, t.e.x. om jag (som i det här fallet) köpt en väska så blir det ofta så att mina köp efter det också blir väskor. Som mamma säger, aldrig nöjd. vilket kanske inte alltid är en positiv sak.
Nästa väska på dröm-väska-listan (ja, jag har en sådan lista) är Stella McCartney's Falabella, totalt nergrottad! Har på senare tiden inte gjort ett enda set på polyvore utan att en är med i något hörn. Inte säker på vilken färg/modell jag vill ha ännu. Sugen på en mönstrad, samtidigt som en svart känns perfekt, dels eftersom jag inte äger någon svart väska (om man inte räknar mammas som jag lånat en hel del)... och dels då jag har en liknade mindre i clutch-modell,  som jag fick av mamma när vi var i Italien, vilken är i silvrigt ormskinn som jag då kan använda istället när jag vill ha en lite roligare.. kanske, haha! Denna väska går på ca 8000 kr vilket är mycket, mycket, mycket pengar, så det gäller att göra rätt vall. Haha! Vi får se hur det blir.. 

Likes

Comments

(bild1)
(bild2)
Spontantrip till Danmark.
(bild3)
Tårtfrukost med Josephine.
(bild4)
(bild5)
Christina körkort= roadtrip.
(bild6)
(bild7)
(bild8)
(bild9)
(bild10)
(bild11)
Stugan med (till störst del) familjen.

Likes

Comments
Första dagen på snart en vecka man kan ha shorts. Så himla skönt, har mer än längtat!
Ska hem om ca en timma och hämta solglasögon, hade tydligen inte en tanke på att packa ner det? Är i stugan nu men som tur är har min lillebror match så passar på att följa med in till stan. Förutom att hämta solglasögon så tänkte jag även svänga förbi stan en stund och leta upp mig min efterlängtade feodora.
Önska mig lycka till!

Likes

Comments
Likes

CommentsBlus - topshop // kjol - one teaspoon // väska - lån av mamma // skor - Vans

Likes

Comments

Likes

Comments

Några av de bilder som togs.

Som kanske redan förstått var det då maskerad för ca en vecka sedan. Hos Greta som fyllde 18år. Jag vill mer och mer i takt med varje födelsedagsfirande också bli arton. Bara ettår-3 månader kvar nu då, Woho!
Jag var utklädd till en Thaiboxare och hade minst kläder av ALLA. Men men man måste våga bjuda på sig själv ibland också. Som ni även ser på bilderna så bjöds det på tårta vilket jag var i extas över. Tårta måste ju vara något av det bästa som finns.

Likes

Comments