Rebecka

Jag vet att jag inte är som alla andra och jag älskar det. Jag har en diagnos som gör att jag sticker ut i folk massan, något som människor gärna på pekar.

Jag vet att det är lätt att slänga skiten på någon med en diagnos, så jag kan inte längre räkna på mina händer och fötter hur många gånger jag har fått skiten för något jag inte gjort .

Jag vet att du tycker jag går övergränsen och tar för mycket plats, men det är en sån jag är.

Jag vet att du tycker jag är oförskämd och inte lyssnar på dig, men det är bara så att dina ord försvinner in bland mina tio tusentals andra tankar, jag menar aldrig något.

Jag vet att du i bland stör mig för att retas, men du har. ingen aning om hur jobbigt det är för mig. Då måste jag börja om på noll igen med fokusen och koncentrationen vilket är jobbigt

Jag vet om min diagnos och jag skäms inte över den.

@Nouw


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

​Dagens underbara tröja! 

Vaknade vid 6 imorse och hade så ont i halsen och kände mig sjuk med ont i halsen och förkylning, men gick upp och gjorde mig i ordning och kände mig lite bättre. Men hade ett so prov idag, jag tror att det gick bra. Jag hade annars en vanlig skoldag, slutade vid 15. Men ska strax åka och träffa morfar som ska hjälpa mig med det sista inför morgondagens prov i engelska, tror jag har koll på det nu.

Kram

Likes

Comments

Så här går jag klädd i dag, en underbart skön och snygg tröja i från H&M, Byxorna är ifrån JC och skorna är ifrån ricker, nya favoriter!

Kram

Likes

Comments

Allmänt

Hade två språktest idag och ett matte test så just nu är huvudet väldigt trött, men ska ändå sätta mig ner och försöka plugga engelska. Men efter det ska jag träffa en kompis och lämna över ett paket hon skulle ha fått förra veckan, men vi hade inte tid att träffas förra veckan 

Kram

Likes

Comments

Bilder

Ny vecka, nya tag! 

Började veckan med en vanlig måndag bortsätt från att jag inte hade någon No, så slutade redan vid 14 istället för 16:10, vilket var jätte härligt. Men efter skolan så har jag inte gjort någonting, ska sätta mig och plugga lite innan träningen, då jag har mycket i skolan den här veckan! 

Kram

Likes

Comments