Postad i: funderingar, Jagärjag, resa

Ja nu går jag här hemma och packar det sista inför vår tripp. Vi ska förvisso vara hemma här i Vänersborg vid 23 imorgon kväll men ändå en del som ska med. Ombyten så att jag kan både vara vardagssnygg men också intervjusnygg.. en del japp. Sen är de en hel del mediciner som ska packas ner. Del sådana som jag/vi äter varje dag sedan sådant som kanske kan komma att behövas men man vet aldrig. Bättre att ta de säkra före det osäkra. En resväska och en ryggsäck blir det. Ingen handväska får följa med denna gången. Får ändå inte ha med en in till ambassaden så då är det ingen ide, sen ökar risken att jag förlägger den någonstans i den stora staden. Inte kul!
Nedan ser ni en bild på vårt hotell. Uppdaterar senare med mer skoj!
Jösses i min lilla låda vad nervös jag är!!!!! 

Likes

Comments

Postad i: Bakning , Hemmet , matlagning

​Idag serverades det: hemmagjorda klyftpotatisar, hemmagjord bearnaises och fetaostfylld baconlindad kycklingfilé. Det blev 4 äggvitor över när jag gjorde såsen så nu står (har stått i 30min) i ugnen en botten till en pavlova som vi ska ha till efterrätt senare ikväll. 
Det har inte hänt så mycket sen sist mer än att jag bestämt mig för att vara positiv och se det "braiga" i saker istället för att låta det som händer påverka en på ett negativt sätt. NU FÅR DET RÄCKA. 
Jag önskar att alla som har åsikter om mitt/vårt liv håller de för sig själva istället för att hela tiden sitta gömda bakom någon form av skärm och ge sig på andra även de vuxna människor, Nog om det. 
Ikväll blir de som vanligt en lördag att se på SPRING tycker faktiskt det är bra. Jag såg "på rymmen" när de en gång i tiden gick på TV 1997-1999 (OJ vad länge sen och inte en dag äldre är jag haha) och gillade det skarpt Hjalle och Heavy var då mina favoriter. 
Nej nu ska jag gå och tömma diskmaskinen och titta till botten till pavlovan (bild kommer sen) 

Likes

Comments

Postad i: Jagärjag

Går runt och funderar på hur vuxna människor kan behandla andra så som en del behandlar varandra. Jag menar man ska vara vuxen, gift och ha barn men ändå kan man hoppa på en annan vuxen människa så illa att de räknas som mobbning och man ringer polisen för att höra vad man har för chans i en ev anmälan. Alltså jag vill bara få må bra och leva mitt liv.
Men uppenbarligen finns de folk som stör sig så på hur jag lever mitt liv att de tar tid/energi från sitt egna liv och talar om för mig hur jag bör leva mitt!! Det finns folk som smsar min sambo som försöker få honom och lämna mig, för enligt dom är jag så hemsk. Det får mig att undra är jag verkligen så hemsk eller är det bara ur deras ögon sett? Jag har många runtomkring mig som säger till mig dagligen/ofta hur bra jag är, hur snäll jag är, hur omtänksam jag är osv.  Hur kan då få personers åsikter betyda så mycket??  Varför fortsätter jag att bry mig om dom?? Borde inte de snällas åsikter betyda mer än de elakas? Varför är det bara vissa människors åsikter som räknas i mitt huvud?

Likes

Comments

Postad i: Jagärjag

Jag måste verkligen lära mig att inte bry mig så mycket om alla runtomkring. Jag måste inse att #jagärjag och att jag inte ska bry mig om de som inte är värda att bry sig om.
Blev de rörigt nu eller förstod ni?
Jag är en genuint omtänksam människa ändå in i hjärteroten, det är troligtvis också därför det gör så ont när någon som jag bryr mig om INTE bryr sig tillbaka., Det får mig tillbaka in i gamla tankespår så som: Varför bryr sig dom inte om mig? Varför är jag inte omtyckbar? Vad är fel på mig? osv hemskt att tänka så MEN jag gör det varje gång detta händer. Varför kan jag bara inte sluta bry mig jag också,, vad är det som är svårt i det? Jo jag gillar att bry mig om andra människor, jag mår som bäst när andra mår bra och andra får den hjälp dom behöver ha. Jag har så svårt att se att andra inte hjälper mig när jag behöver hjälp men dom ska ha hjälp! Världen vi lever i är en sjuk värld., en mycket sjuk värld.

Likes

Comments

Ligger strax i vår kingsize säng och tänker på veckan som gått och veckan som kommer. Jag känner att en förkylning är i antågande.
Varför denna blogg heter som den gör kommer jag att skriva i ett separat inlägg lite senare.
Har enorm träningsvärk i mina ben, var med i slussvarvet i lördags.
Ska trots alla funderingar strax försöka somna för natten...om det går.  Har haft stora problem med att somna och sova nu det sista oerhört irriterande.

  • 211 Readers

Likes

Comments