​Idag blev jag så himla glad nr jag gick upp i level 16. Jag höll på att göra ett uppdrag med Elsa Einsten då jag skulle försaka att laga luftballongen, sen helt plötsligt kollade jag lite på min xp och då insåg jag att jag hade mindre än en millimeter kvar till level 16. Sen när jag gjort färdigt uppdraget var jag i level 16!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är det bara jag som alltid vill spara till en häst så himla mycket, men alldrig klarar det. Jag har "bestämt" mig för att spara till denna gulliga overo jättelänge, men alldrig lyckats. Sen när man tar reda på hur lång tid det tar att spara till den, och får reda på att det tar ungefär två månader. Blir jag förbannad! Men den här gången ska jag klara det. Hoppas jag.

//Leila

Likes

Comments

​Hej!

I detta inlägg tänkte jag berätta lite om mina hästar.

Jag är en tjej på tolv år ( Jag fyller 12 i Augusti) som gillar att spela sso. Jag har fyra hästar och en ponny (än så länge). Min ponny heter Firepearl och är i lvl 8, min Quater heter Rosedimond och är i lvl 9, mitt Jorviska varmblod heter Midnight magic och är i lvl 6, min Tinker heter Lightlove och är i lvl 11 och sist men inte minst har jag en Frisk sporthäst som är i lvl 10. Jag är en sån person som inte tycker om att levla hästar så det är därför mina hästar inte är i så hög level hehe... 

Likes

Comments