Klockan är 00.02 och jag springer till bussen. Långt bak ser jag skymt av någon, troligtvis en man. Jag ökar tempot en aning och känner att mitt hjärta slår snabbare.

Tack, till alla er killar och män som fått mig känna såhär. Tack, för att jag inte vågar gå ut sent på kvällen ensam. Tack, för att jag måste tänka på vad jag har på mig. Tack, för att jag måste tro det värsta i människor.

Klockan är strax efter 23.00 och jag är påväg hem från en vän. På andra sidan av gatan ser jag ett killgäng som spänner blicken i mig. Jag fäster blicken i marken och låtsats som jag aldrig sett dem. Jag hör visslingar, skratt, ord som jag äcklas av. ''Kom hit babe'', ''gå inte din lilla hora'' ''Fan vad snygg röv bruden har''.

Tack, för att ni som ett gäng ser på mig och förminskar mig bara genom några få ord. Tack, till min känsla av trygghet på gatorna.

Klockan slår 01.00 och jag och min bästavän står mitt på dansgolvet. Det är trångt, varmt och man ser svetten rinna. Jag känner en hand mot min rumpa som greppar tag. En till och ytterligare en. Jag känner hur en kille smyger upp bakom mig och ställer sig så nära som möjligt, jag tar några steg fram och känner han andas i min nacke.

Tack, för att du precis förstörde min kväll. Tack, för att du tar för givet att det är okej.

Tack, från en tjej som troligtvis aldrig kommer bli accepterad av dig.

Bildresultat för feminist quotes killar

Bildresultat för feminist quotes killar

Tack för mig.

Likes

Comments

Hoppas allt är bra.

Jag vill från början ha denna blogg som hjälp att få ut mina tankar och funderingar till omgivningen, men nu är jag inte så säker. En perfekt blogg för mig är där läsarna får ta del av mitt personliga liv och se härliga bilder. Men det är nog inte så det kommer gå till här. Det är väl bra att få vara lite anonym ibland. Jag kan berätta om mina problem, jag kan ta upp saker som jag tycker är fel och ingen kan blame me, för ingen vet vem jag är. Mina åsikter är kanske väldigt olika dina, men jag är inte du.

​Vackra bilder från när jag reste för ett tag sedan.


Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad jag gör här. Jag blogga?
Jag tycker dethär med att blogga är extremt kul och jag har många i min omgivning som bloggar. Jag gjorde det ett tag innan, men slutade ganska snabbt.
Nu är jag tillbaka.
Man kanske vill veta lite om mig nu va? Men nej, till och börja med hade jag tänk vara anonym på denna blogg. Jag kommer skriva om min vardag och ändå vara personligt, men jag kommer inte berätta vem jag är.
Det kanske är udda att göra en blogg där läsarna inte ens vet namnet på den som skriver, men jag tycker det känns roligare och hoppas på mer spänning från din sida.

Namnet jagärintedu kom jag på som ett skyddshinder lite. Jag är inte du och du är inte jag? Du behöver inte säga åt mig vad som är rätt eller fel i mitt liv för jag är inte du, Du vet inte vad jag tänker, känner, hör osv. Det är inte så komplicerat.
Hoppas du kommer trivas här.
-Duärintejag

Likes

Comments