Längesedan jag skrev nu, men iaf så har jag köpt mig en ny kamera, och här är 3 bilder från första fotograferingen med den nya kameran.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

sitter på jobbet och kollar charlies änglar och tog precis fram en redbull och marabou kakor 😂😍 slutar 8 t morgonen och då ska ja iväg och köpa ett par högklackar och ha imon kväll när de är nyår som sagt, efter de ska ja hem och sova en stund sen starta en tvätt, käka, duscha o göra mig iordning för kvällen.

Likes

Comments

Igår va ja på farmors systers begravning, fotade lite då farmor tjötat att hon vill att ja tar med kameran och fotar massor 😂 så de fick bli så.

haha och såhär "stilig" va ja igår 😂

Likes

Comments

Igår fyllde ja ju år och då va jag och gjorde min 4e tatuering, riktigt nöjd men lite öm i nacken haha!

Idag kom de även en present på posten, men nu ska ja strax åka in till Ica och hämta ut ett packet (köpt själv) och sen ska jag åka och jobba.

Likes

Comments

haha ja tyvärr började ja bleka mitt hår då ja länge funderat på färga håret silver/grått, men efter en 3e blekning blev de verkligen inte bra, då en del har typ gått av 😕😕😕 och ja vill ju egentligen inte vara blond så kommer förmodligen färga de lila igen och sen bara låta håret vara och få växa ut igen! 

Likes

Comments

Idag var ja hos fina Issa och fotade hennes super söta två ponnys som vi även tog en promenad med. 😍

Likes

Comments

jaha....då va vintern här, gick ut till bilen i morses och möts av detta. 👇#hatarskraparutor

haha dock är jag ju egentligen taggad på vintern och vill bara ha snö ❄❄

Likes

Comments

nu var de ett tag sen ja skrev här... jag har iaf för ca 3 veckor sen köpt ny bil, en golf 4. Hade dock oturen och körde på ett rådjur med den 3 dagar senare, men gick rätt bra endå, fick 2 bucklor som jag hoppas försäkringen tänkt göra nåt åt!

Likes

Comments