ÖVRIGT

Igår handlade jag hem lite saker inför halloween och annat roligt som smink och smycken.
Det blev en mysig fika med M och blekte håret!

Det röda hade fått en sån smutsig och ful.. gammal rosa färg typ som jag hatade så mycket att jag slängde i en paket blekning i håret.
Det tog bort mer av det röda än jag trodde och efter en paket till med silverbalsam kommer det nog gå bort mer och bli mindre gult också.
Nu väntar jag bara på att Manic Panic Sea Nymph ska komma hem i brevlådan så jag kan dyka ner med händerna i den och slänga det i håret!!

Längtar ändå mest efter min tatueringsmaskin!!!!! Den är påväg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

TANKAR

Asså detta är ett perfekt exempel hur jag kan virra bort mig i tankarna och typ filosofera iväg när jag tex sitter på bussen..

Frukter. De flesta frukterna kommer från träd och när de pollineras är det som sperma som befruktar de "kvinnliga" blommorna och frukten är liksom "en gravid mage" och kärnorna i frukterna är barnen som föds och trillar ner i marken och växer upp till ett nytt träd..
Tänk då att frukterna är liksom typ livmodern/den gravida magen som vi äter och kastar iväg kärnorna, eller barnen. Men ibland har dom inte kärnor och då är det liksom.. bara en livmoder vi äter.. och fruktsaften är dess blod som vi älskar så mycket att vi pressar ut det och gör till juice.

Jag kommer inte se frukter på samma sett efter den här tanken och kommer tänka på detta varje gång jag äter en frukt.. kommer du också göra det?

Likes

Comments

ASPERGER SYNDROM, TANKAR

Jag har legat i sängen i typ en timme nu och inväntat att ett piller Lergigan (sömnpiller) ska göra sitt men ligger fortfarande och är tankspridd. Jag kände att jag bara måste skriva av mig allt.. kanske det blir lugnare i huvudet.

Förutom att Satan är otroligt jobbig och är på dörren precis hela tiden och krafsar, jag klandrar honom inte för jag har inte varit hemma på hela helgen. Men stressen efter jobbet och inte ätit på hela dagen gör mig otroligt irriterad på honom fast vi lekt några gånger idag och han har fått blötmat.

I alla fall, tankarna..
Mina tankar flyger mellan ord jag inte kan få ut ur min mun och säga hur jag verkligen känner, vilket jag borde men som alltid är det något som sträter emot och det kommer inte ut. En del nervositet, en del rädsla. Rädsla över att jag kanske kommer förstöra allt om jag säger de orden. Nervös över att han kanske redan vet och bara väntar på att få höra don där orden eller ja det där pirret man har i kroppen när man ska säga det första gången.
Jag har blivit så van vid att inte sova själv nu att det är svårt att sova själv hemma.. men samtidigt kommer det en mörk tanke som säger att det är bäst att jag är ensam för det kommer bara sluta på samma sett som det alltid gjort. Några år sedan skulle jag låta det mörka ta över och skulle låta bli att säga något, hålla mig borta så inget skulle förstöras eller någon bli sårad. Men det slutar alltid med att någon blir sårad. Saken är att det är hellre jag själv som blir sårad än någon annan. Men nu försöker jag förändra mig och gå ut ur buren Asperger håller mig i och göra det som min hjärna säger att jag inte ska göra, att jag inte kan göra så och hur jävla rädd jag än är så ska jag säga det!

Jag har små tankar med att kliva ur ännu en Box Of Asperger och kolla med gymnasiet jag gick på om jag kunde få hålla i några föreläsningar om Asperger.
1. Prata framför sjukt mycket folk.
2. Prata om något väldigt personligt och öppna upp mig för sjukt mycket folk.
3. Lära.
4. Genom att lära kommer respekt och förståelse.
5. Öppna upp mig själv.
6. Göra något som Asperger säger nej till.
7. Det hade ändå varit lite av ett äventyr..
Jag måste bara hitta någonstans att börja.. kanske med min gamla mentor? Men det är ju det där med att skriva det där mailet eller ringa det där samtalet som ska vara så jävla svårt för en Aspergare. Vad ska man skriva? Hur börjar man? Borde jag? Jag kanske stör? Ja du fattar, tankarna virvlar neråt i mörkret.

På jobbet idag satt alla o h pratade om sina mormödrar (?) om att dom var 83år och sprang runt på ärenden och testade nya saker som en 30åring. Och så satt jag där tyst och tänkte på min mormor. Hon blev bara 52år.. hon kunde blivit 83år också.. jag tänkte på då jag och mitt ex besökte henne på ett ålderdomshem typ i Asarum när hon hade tappat allt sitt hår. Det var första gången jag såg det.. hon var så tanig och kom mötandes på sin rullator. Hon var bara 52år. Sen tänkte jag på när hon gick i de där kläderna från H&Ms killavdelningskläder och peruken och sin uppskrapade näsa. Hon kände sig själv då. 52år. Efter 1år är det fortfarande lika svårt att fatta att jag inte kan ringa henne eller besöka henne. Att hon inte finns fysiskt kvar på denna yta.

Jag tror det var det som satt fast någonstans inom mig och försökte komma ut. Jag har följt livets ström för länge utan att stanna upp och gråta ut över något jag är ledsen över. Att känna. Jag behövde få ut de tårarna.
Imorgon ska jag sitta på bussen på väg till jobbet och tänka på hur bra mitt liv ändå är just nu och småle för mig själv. Det är ändå löning imorgon.

Likes

Comments

TANKAR, ÖVRIGT

Ser ut som att jag kommer få förlängt på jobbet, med någon vecka, då vi ligger efter på listan.
Det är ju inte helt fel med mer pengar!
Dock verkar det som arbetsförmedlingen har hittat ett till jobb till mig och undrar om dom kommer krocka med varandra eller om jag börjar på det nya direkt efter Viron, om jag nu ens får detta jobbet..
Imorgon ska jag jobba också, som de andra tre helgerna. Lite segt att behöva stiga upp tidigare en lördag för att jobba 8h men det är ju pengar och efteråt ska vi ha shotprovning!!

Nu under haloweenperioden blir det massa festande, utklädnad, tequila och skräckfilmer med en kopp te. Love IT! 😍❤️😏💕

För övrigt inväntar jag tills lönen kommer in på kontot så jag kan köpa en tatueringsmaskin och äntligen leka på min hud😤 jag håller ögonen öppna efter studios som vill ha lärlingar men än har jag inte hittat en mentor som jag tycker är bra nog, som jag skulle trivas med.
Börjar få en tanke att om några år när jag är riktigt duktig, starta en egen studio med bara tjejer! Skulle vara så dope!

Nu får jag lägga ner mobilen, sluta drömma bort i tankar och börjar sminka mig inför en timmes pluggande på vägga innan jobbet.

Likes

Comments

Helgen som varit skulle jag egentligen åkt till Helsingborg och gått på Shi-FI mässan med Susse men det blev inte av för min del då jag har legat i feber och kallsvettningar. Jag fick stanna under täcket i värmen och gillar i mig massa tabletter och frukt. I går blev jag bättre och kunde ta mig till jobbet idag.

Innan jag blev sjuk hann jag måla om en liten bokhylla och planerat halloween dräkt/sminkning.
Nu får jag se fram emot något i alla fall.

Mycket mer händer väll inte just nu och är rätt tankspridd för tillfället med så jag vet inte vad jag ska säga.

Likes

Comments

Hi, I want you to read this before doing anything that might hurt yourself.
I know how you feel.
Things are starting to get worse and worse again.
Nobody seems to care and they all believe your fake smile. Your "friends" are leaving you alone and don't even seem to notice how broken you are and you can't even stand being so lonely, you can't stand the thought of having to fight against your monsters alone.
All you do is sit alone in your bedroom and cry and maybe you've even cut your skin just to feel some pain and feel alive for a moment.
You've starting to isolate yourself from everybody because you think it's what's best for you and everybody.
You've started to think about suicide, about how to kill yourself, about how you could not hurt your family or friends by doing it.
I know how you feel and I understand that all you want to do is hurt yourself, I know that you're so tired of everything and everyone and all you want is to stop the pain you feel everyday.
I also know that you can't find a reason to stay in this world.

But listen to me. You have to stay and fight for your future, a bright and happy future where you'll be away from all this sadness.
I know this sounds stupid to you, I know you don't believe things will be better and you're tired of hearing this.
You'll be able to be wherever you want and not having to be with people that makes you feel worthless.
Don't you want to be what you want, when you want, with who you want?

You have people who cared, at least there's one person, your mom, sibling or any family member or closest friend.

You need to stay to prove all the people who've doubt about you that you're better then them and that you are so amazing, strong and brave.

You need to stay because things won't be like this forever.

Stay for the little things. Music, concerts, books, long hot baths, movies, drawing and cats!

Stay so you can realize how strong you are.

Likes

Comments

ÖVRIGT

Jag lade ner bloggandet ett tag för jag kände att jag behövde lägga tid på mig själv utan att behöva ha massa måsten. Drog städning några dagar och låg i sängen och kelade med katterna, gick på fest och jobbade.
För det mesta har jag jobbat på Viron utan att knappt träffa mina vänner. Mest har jag väll träffat och sovit hos Richard och träffat Susse på våra äventyr.

Senast var vi på Ikea och Ullared. Jag har beställt en ny soffa som jag ska hämta på måndag (förhoppningsvis) och en ny taklampa. Har köpt rätt mycket till lägenheten som ska göra den komplett. Mitt drömhem växer fram. Jag gillar mer och mer att ligga hemma och bara titta på alla fina saker.

Under den tiden jag varit iväg från bloggen har jag faktiskt inte haft ångest en enda gång! Lite vanligt orolighet men inte ångest. Jag har inte haft något "jag hatar den här kroppsdelen" heller. Känner mig nästan.. stolt över mig själv. Nu är jag redo för att ta upp bloggandet igen även om jag inte har mycket att säga.

Likes

Comments

ÖVRIGT, ÄVENTYR

Helgen har gått förbi väldigt snabbt med fest på fredagen, badade naken vid 00 på natten och kollade på Scary Movie 1. Lördag åkte jag till Växjö och tog en ensamtid med min moster Jenni, tog några drinkar och bara pratade fram till 03 på morgonen då jag hamnade på efterfest med en kille jag pratat med ett tag som bot i Växjö. Det var väldigt kul men tog inte många timmar innan jag somnade. Det blev inte många timmars sömn innan jag blev hämtad hos honom och åkte till Linneryd för att äta middag med Jenni, Anna, hennes kille och pappa. Jag har varit så bakis och spytt för det mesta under dagen och sovit och är ännu inte helt utan det. Så skönt att jag börjar jobba 12 imorgon. Men jag kommer säkert inte orka komma upp ändå.. Har nog aldrig längtar efter en dusch såhär mycket efter allt spyande..

Likes

Comments

ÖVRIGT, KLÄDER

Denna veckan har varit rätt lugn och inte hänt så värst mycket.
I helgen kom min moster hem till Sverige igen och ska träffa alla smålänningar denna helgen för att samlas för mormors begravnings 1-årsdag. På lördag ska jag även ge den nyaste tatueringen lite färg och då bli komplett, för mormor på hennes dag.

I måndags kollade jag synen som blivit sämre och efter två år med dessa glasögonen har dom slitits och jag har även tröttnat på dom. Jag har ändrats så mycket på två år att jag inte tycker att jag passar dom och det var en rätt dålig tid när jag skaffade dessa bågarna och det kopplas med dom lite.. Tänker på den tiden när jag ser mina glasögon.. Lite konstigt men gör det typ ändå.. Nu har jag hittat ett par nya som jag är helt kär i! Valde även ut ett par solglasögon med styrka i, jag har köpt på glitter annars och dom kan jag bara använda till linserna som jag inte har så ofta.. Så om 9 dagar får jag dom!!!! CANT WAIT! Kan inte fatta att jag lagt 5K på mina ögon men det är fett värt nu när jag får så mycket lön och har en tid nu när jag fokuserar mer på mig själv och jag behöver detta verkligen! Det känns så konstigt när jag ger mig själv något sånt stort.. Som kostar så mycket..

Denna veckan har jag inte tagit några sömntabletter och fixat det rätt bra tills imorse när bag var så otroligt trött för jag har varit väldigt orolig pga den helg som kommer och mensvärk som kommit smygandes. Ikväll tog jag två tabletter för att få så mycket sömn som möjligt och så mycket kvalitet på sömnen som bara går för det behövs när jag ska upp så tidigt och ha lite fest/dricka imorgon. Jag behöver vara utvilad. Under helgen kommer jag inte ta några tabletter och ska försöka att inte ta några på hela nästa vecka för jag börjar ändå så sent.

Nu ska jag vara en tråkig tant och redan gå och lägga mig, jag känner tabletterna verka och ska ställa klockan på 4:30

Likes

Comments