View tracker

Cravear sönder min och Elins brunch i måndags😩
Hade ju längsta sovmorgonen till 12:45 så sov ut. Vi har även upptäckt något bättre än Chailatten- pumpkin spice. Hur whitegirl kan man bli?

Idag red jag barbacka på en superfin izi som fortfarande håller sig pigg och satt upp på en ponny som heter kingen. Wooooow inte suttit på en ponny på evigheter. Det va lite kracklig hahah.

Imorgon kör vi innebandyturnering i Åkersberga. Yeeep ni hör rätt. Rip.

Puss o kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu fick jag min julkänsla!❤️

Likes

Comments

View tracker

Jul jul strålande jul, de är bara andra december men kag börjar "få feeling" med julkalender o julpynt och mysmorgonar.

Likes

Comments

Köpt en julklapp till mig själv wieeee! Behövde ett par fräscha uggisar och har inga svarta skor wtf?
Mina bruna håller på o kollapsa dessutom och de slivriga är jag lite skeptisk till ibland, känns som jag hade dem under min fjortis tid för mycket. Ibland är de snygga dock.

Men asså påriktigt nu- jag är sjuk igen. Förkyld o huvudvärk. Men nu är det till 100% pga att jag stod parkeringsvakt som jag är förkyld. Det va kallt.
Måste verkligen vara frisk dels till imorrn och sedan nästa vecka. Är alldeles för mycket jag missar om jag är hemma nu. Idag slapp jag dock blodprovsexperiment vilket va ganska skönt hihi.

Men alltså dör man inte lite för dessa fula tofflor? De är så sinnesjukt sköna😻

Puss o kram

Likes

Comments

Fick lite julstämning imorse när vi åt frukost med ekonomiklasserna uppe i julpyntade cedergrenska. Det va även en föreläsning där uppe, därför vi va där.
Förlåt för att jag nästan aldrig sätter mig ner och skriver. Men denna vecka har varit lugn. Kommande veckor kommer bli psyk kaos. Det kommer vara så mycket skola. Har inte gjort så mycket heller? Har typ gjort småsaker men allt är nästan rutinmässigt. Typ stall osv.
I Will comeback back när jag har bättre inspo. Sorry

Puss o kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja verkligen det- Spread Love!!! Alltid lika glad när min glossybox kommer. Nu blir det intensivt plugg för franska provet sedan träning för bästa Lotta!! Hoppas på en lika fin häst som alltid, trots 100% lerig mest troligast...

Puss o kram!

Hur fin Box btw? #spreadlove #glossybox

Likes

Comments