Nya inlägg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hej!!! Har haft videon klar nu sedan igår och så, vart jätte nöjd med allt men självklart nybörjare som jag är har jag lagt på copyrightad musik... Så jag lyckas inte ladda upp den. Men håller på o fixa men vill ändå ha bra musik så ska hitta rätt musik utan copyright problem.

Kämpar påååå håller även på att redigera lite bilder från kameran!

Puss o kram

Likes

Comments

Hej hallå, hemma nu... Det är kallt. Men det är skönt att vara hemma.

Gårdagens flygdag var sjukt långsam så jag är typ helt slut.
Vi hann sola på stranden på morgonen och äta lunch i San Agustin men vid 1 så åkte vi till flygplatsen.
Vi var inte där så länge innan vi flög till Berlin men vi vart ändå sena med en timme... Vi flög i nästan 5 timmar och när vi var framme så var vi inte ens säkra på om vi skulle få övernatta i Tyskland eller om det andra planet väntade på oss. Vi blev ensamma eskorterade till planet mot Stockholm som vi turligt nog hann med!! Men tyvärr inte vårt bagage... Så nu är jag hemma utan smink, ansiktsprodukter och med planer för dagen. Vilket suger. Men jag HOPPAS och ber till Gud att det kommer under dagen annars vet jag inte hur jag gör inför skolan imorrn?

Jag har iallafall haft en så bra resa och är så glad. Fått se solen och gå i shorts i en vecka, kan inte bli bättre och nu längtar jag bara mer till sommaren.

Videon är klar men vill fixa lite med den... Kanske gör det ikväll.

Puss o kram!

Likes

Comments

Igår tog vi längsta strandpromenaden och åt lunch längst bort. Fick även mitt första dopp! Det va rödflagg på våran del av stranden och trots de skyddande pirerna där vi badade var det sjukt strömt med stora vågor. Idag är det mycket lugnare.

Vi ska gå ut och äta ikväll med en annan familj så jag ska sminka mig för första gången på denna resa. Inte för att jag måste men för att jag vill.

Puss o kram!

Likes

Comments

Nu börjar man bli lite brun, inte bränt mig än! Men lite röd på bröstet. Inte den vanliga kräftan som tror att det illröda ska lägga sig under natten...

En sak jag stör mig på när jag blir brun är att jag blir typ ombre brun? Jag bli ganska brun på benen och speciellt magen sen bröstet och ansiktet är typ likblekt till skillnad mot resten. Ser skit kul ut enligt mig.
Men börjar jämna ut sig lite, inte vågat sola med mindre än solskyddsfaktor 30 men imorgon smörjer jag nog 15 på bröstet så kanske det blir lite jämnare?

Våra dagar består stort sett av att sola större delen av dagen, äta lunch hemma sedan gå ut och äta. Det är optimalt för min del men inte så kul för er kanske.

Ikväll ska vi äta på en av de lokala restaurangerna igen. Filmar allt vi gör så ni kommer få följa med!

Puss o kram

Likes

Comments

Idag har vi bara glassat i solen, jobbat på brännan och faktiskt inte bränt oss? Hört att det är snöstorm där hemma också så är rätt nöjd.

Vi har det supervarmt här med lite blåst, men det är typ skönt för annars hade jag nog stekt bort.
Tog en promenad runt i närområdet och kollade in lite resturanger och gick längst med stranden som utflykt idag annars har jag knappt lämnat huset.

Fotar ju mestadels med systemkameran och tyvärr släpade jag inte med min dator så jag kunde föra över dem varje kväll, och sedan filmar jag ju även med mobilen. Det blir en video med alla dagar samlade! Det blir ju lite av ett nybörjar försök men tror det blir acceptabelt.

Uppdaterar även instagram flitigt under denna vecka för att tracka dem som är hemma 😘

Puss och kram

Likes

Comments

Klockan 5 imorse gick jag upp och gjorde mig iordning och stängde väskan. Var redan då vaken sedan 4. Antar att det var på grund av att jag är så sjukt taggad.

klockan halv 10 så sitter vi på flyget påväg mot Danmark. Ska mellanlanda där för lunch, får förhoppningsvis mitt kaffe där då som jag inte hann med i Stockholm... Vi var sist på planet.
Men tar bara en timme till Danmark så håller ut.

Jag tänkte även passa på att säga att jag "vloggar" hela denna resa, antingen gör jag en video bara för idag eller en för ditresan, en för hemresan och en video för alla sammanlagda dagar där. Får se, kanske får 0 content så jag bara slänger ihop allt i en lång video också.

Detta skull ha postats när vi var på planet men pga dåligt wi-fi så laddas detta upp nu, vi var försenade med en timme och landade i lokaltid klockan 17:20.

Nu. Är. Vi. Här!!!!

Hittat hem till oss och ätit middag, har aldrig varit så hungrig. Har bara ätit ägg och bacon vid 6:30 idag typ. Bara proppade i mig mat.

Det är så fint här- och varmt!!!

Är även svintrött och tänker sova, har förresten fått massa vloggmaterial så det kommer bli en video!

Kram o puss

Likes

Comments