Hej på er igen!

Vet att jag varit väldigt frånvarande från bloggen, men det har helt enkelt berott på att jag har haft fullt upp sen senast. Det har hänt jätte mycket och har alltid något på gång så har inte kunnat blogga lika mycket som jag velat.

Men det som hänt sen senast är ju att jag tog studenten och strax efter det blev jag och Emil sambos (äntligen!), sen jobbar jag väldigt mycket också nu under sommaren så tiden har inte funnits till. Vi började renovera lägenheten ungefär några veckor efter jag flyttade och nu är det mesta klart, sen får vi se med banken på måndag om lån till hus eftersom vi kanske flyttar inom 1 år eller så.

Så det är mycket som händer nu, men hoppas er sommar hittills varit fantastisk.

Kram på er! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sedan nu, men så kan det gå. Som rubriken lyder har jag precis (några timmar sedan) kommit tillbaka från min Studentresa och det har nog varit den bästa veckan och den har varit välbehövlig kan jag lova. Vi åkte förra torsdagen från Oslo till Chania (Kreta) och har solat, badat och varit på äventyr under denna veckan.

Kommer upp massa bilder imorgon från när vi var där, men nu ska jag sova och ladda upp för sista tandläkarbesöket hos tandregleringen imorgon, synd att jag inte har någon skoldag imorgon och måste åka in till stan bara för tandläkaren som är kl 12:20.

Men godnatt på er och hoppas er dag har varit bra och att den blir bra imorgon. ❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Idag bär det av mot Södertälje syd en absolut sista gång innan jag flyttar och anledningen till att jag åker dit är för att jag kanske ska köpa min absolut första bil!
Och jag är så spänd, många tankar om vilket stort beslut detta är och hur vuxen jag känner mig.

Den bilen jag ska åka och kolla och provköra imorgon är en Peugeot 107 och den är så gullig, det är en 3 dörrars och den är svart.
Ska bli så kul om det faktiskt blir min, min alldeles egna bil.

Ska snart gå av i Karlstad för att byta tåg och är framme i lägenheten ungefär vid 21 och imorgon bär det av till Norrköping för att kolla på bilen vid 11. Sen har jag fått reda på att det är oxelömarknad och får se om jag tar mig ner dit.
Söndagen blir nog ganska lugn och jag ska åka tillbaka till Värmland vid 20:40 sen är det bara 1 1/2 vecka kvar innan det bär av till Kreta och några dagar efter vi kommit hem är det student och bal.

Hoppas er vecka varit bra och att helgen blir kanon!

Kram på er ❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Nu den senaste tiden har jag så många tankar som flyger omkring i mitt huvud. Tankar om framtiden, tankar om det förflutna, tankar om nuet. Jag har så mycket tankar så jag snart inte vet vart jag ska ta vägen.

Tankarna om framtiden är det jag tänker mest på, då jag:

  • Ska åka utomlands med mina tjejkompisar om 3 veckor
  • Ska ta studenten om 5 veckor ungefär
  • Ska flytta ihop med min pojkvän om 5-6 veckor
  • Ska fundera på om jag vill jobba eller studera vidare

Det är dessa tankar som skrämmer mig lite, som kommer resan utomlands bli bra eller kommer något hemskt hända som förstör allt? Kommer jag känna en lättnad över att få ta studenten eller kommer det bara bli ångest för jag inte vet vad jag ska göra efter? Kommer flytten bli som jag tänkt mig och hur kommer den framtiden se ut? Studera vidare eller inte, vad vill jag bli?
Dessa frågor är bara en bråkdel på vad jag tänker, varje dag.

Tankarna om nuet är de mest aktuella tankarna och de handlar mest om skolan, så som:

  • Kommer jag få godkänt i alla ämnen
  • Kommer jag hinna göra klart allt
  • Kommer jag få ta studenten

De tankar jag tänker på en daglig basis handlar bara om skolan och arbeten som ska in, betyg i kurser och den största frågan av dem alla, kommer jag få ett godkänt gymnasiebetyg. Jag tror inte att jag är ensam om att tänka just dessa frågor, speciellt inte om du går i gymnasiet.

Jag blir så stressad över alla mina tankar och allt arbete som är kvar av gymnasietiden, jag är stressad över framtiden då jag inte vet vart den leder mig och inte om den leder mig till något bra/dåligt.

Med detta vill jag säga ta hand om er!

Kram! ❤

Likes

Comments

Hej på er!

Hur skönt är det inte att maj levererar sol och +15 redan första dagen? Och att det fina vädret ska hålla hela veckan är ju det bästa!

Min långhelg har bestått av plugg så det har ju inte varit det roligaste även om det för tillfället är nödvändigt, och igår låg jag i solen och pluggade och det var så skönt att kunna ligga och sola och plugga samtidigt!
Hoppas er Valborg varit kanon och att den blev som ni tänkt er!

Nu sitter jag på bussen påväg mot skolan för att första lektionen lyssna på Nationella muntligt i Svenska och sen bär det av för lektion i en förskoleklass och det ska bli så kul, för jag och en till ska göra en lek med barnen och detta är sista gången vi ska vara med den klassen, vilket är lite sorgligt då alla barn där är så söta!

Sen i eftermiddag ska jag göra ett psykologiprov som jag hade missat i början av kursen och jag tror att det kommer gå bra, sen när jag kommer hem ska jag sätta mig och plugga igen!

Ha en jätte fin dag! Kram ❤️

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hej på er!

Tänkte nu tipsa om några balklänningar till er som inte hittat en klänning än eller för er som kanske har bal nästa år.
Här nere finns mina favoriter om jag inte skulle haft min balklänning som jag ska ha på min bal nu i juni (den kan ni se här ) så hade dessa alternativ nedanför varit de jag hade klickat hem, då de är mina favoriter om jag inte redan skulle haft en klänning.

De två första collagen är hur jag skulle styla just den klänningen och de är också de två främsta favoriterna av alla klänningar jag tipsar om här nere.
Om det finns något ni är intresserade av att kolla på är det bara att klicka på länkarna så tar de dig direkt till sidan.

Hoppas ni tycker sådana här inlägg är roliga att läsa och kolla igenom, ni får gärna kommentera om ni vill att jag ska gör mer sådan här typer av inlägg.

Hoppas också ni haft en bra dag, vart ni än befinner er och att detta inlägg ger er lite inspiration till planer inför er bal.

Kram ❤

Nly Eve (klänningen)/ Nly Shoes (pointy ballerina)/ Lily and Rose (örhängena)/ Topshop

(raphael sandals)/ Asos(väskan)/ Lily and Rose (armbandet)

Nly Eve (klänningen)/ Lily and Rose (armbandet)/ Dorothy Perkins / Lily and Rose (örhängena)/ Velvet Pumps / Nly Shoes (slim pumps)/ Nly Shoes(pointy ballerina)
Nly Eve (low plunge gown)/ Nly Eve(mermaid lace gown)/ Nly Eve (follow me lace gown)
Forever Unique (june dress)/ Forever Unique(melanie dress)/ Nly Eve(cup sleeve maxi dress)/ Chi Chi London (vivienne dress)/ Little Mistress (jewel waist maxi dress)/ Nly Eve (tied back gown)

Tyvärr verkar det som side lace up gown och crystal tale dress inte längre finns kvar på sidan.

Likes

Comments

Godkväll på er!

Idag har jag inte gjort så mycket, åt pannkaksfrukost med Emils syster idag och sen har jag inte gjort så mycket mer än att börja kolla på the fast and the furious filmerna.
Ska nu börja kolla på den tredje filmen av åtta.

Mitt lov börjar tyvärr gå mot sitt slut och snart börjar skolan igen, men om några veckor blir det Studentresa till Kreta med de bästa tjejerna och student, bal och flytt och början på ett nytt kapitel i livet.

Hoppas er vecka varit kanon och att er helg också blir det!

Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag så tog jag det efterlängtade påsklovet och åker nu tåg för sista gången innan jag flyttar till Emil. Det ska bli skönt med lov och att få träffa Emil igen även fast vi såg för någon vecka sen även om det var en kort visit.

Nu ska jag fortsätta och skriva klart det absolut sista på mitt gymnasiearbete och skicka in det någon gång ikväll när jag blir klar.

Hoppas ni haft en jätte trevlig dag, det har jag haft då vi hade påskäggsjakt i skolan och hittade äntligen ett ägg efter 3 år.
Ni som också tar påsklov idag får jag önska ett trevligt lov och ni som haft eller ska ha lov önskar jag att ni haft/kommer få ett trevligt lov.

Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag kommer ett annorlunda inlägg och det handlar som rubriken lyder om min grannes häst som har ljusblåa ögon och jag tycker det är så extremt coolt att en häst faktiskt kan ha blåa ögon då man vanligtvis ser dem med bruna eller svarta ögon.

Nu ska jag dock fortsätta att skriva på mitt gymnasiearbetet så jag få ihop mina 80 timmar, minst 25 sidor och få det inskickat och klart tills på torsdag.

Hoppas er varit bra!

Kram ❤️

Likes

Comments

Godkväll på er!

Vet att jag varit frånvarande ett tag nu men som sagt har de senaste månaderna varit jätte stressade för det är så mycket med skolan, speciellt med gymnasiearbetet som ska in nu på torsdag.

Men förhoppningsvis kommer jag uppdatera mer efter gymnasiearbetet är klart och komma in i en rutin igen, det är ju faktiskt snart mitt sista påsklov och känner att det kommer vara så skönt att kunna ta det hyfsat lugnt och vila upp mig så mycket det går för de sista veckorna som är kvar.

Hoppas ni har haft en bra dag!

Kram på er!

Likes

Comments

Mest lästa

Min balklänning!

" Hej på er! Idag var jag som sagt och hämtade ut min balklänning som jag beställde innan höstlovet och har precis samma känsla som jag hade…"

Gårdagens bravader

" Hej! Igår var det så att jag var på 18 års fest för en klasskompis i Östervallskog, hade en jätte kul kväll även om jag inte kände så mång…"

Stressiga månader!

" Godkväll på er! Vet att jag varit frånvarande ett tag nu men som sagt har de senaste månaderna varit jätte stressade för det är så mycket …"

Hästen med de blå ögonen!

" Hej på er! Idag kommer ett annorlunda inlägg och det handlar som rubriken lyder om min grannes häst som har ljusblåa ögon och jag tycker d…"

Uppdatering på livet.

" Hej på er igen! Vet att jag varit väldigt frånvarande från bloggen, men det har helt enkelt berott på att jag har haft fullt upp sen senas…"

Lite om mig själv

" Hej! Nu ska jag starta en blogg igen efter 4 års uppehåll och jag hoppas att denna gången blir mer långvarig, så nu har jag tänkt berätta …"

Mot Södertälje Syd!

" Hej på er! Idag så tog jag det efterlängtade påsklovet och åker nu tåg för sista gången innan jag flyttar till Emil. Det ska bli skönt med…"

Bussen

" Hej! Sitter på den tidiga bussen hem då vi hade prov i HUMSAM och blev klar rätt snabbt, så då hann jag med bussen som går vid 13:45 (vanl…"

Tips på balklänningar!

" Hej på er! Tänkte nu tipsa om några balklänningar till er som inte hittat en klänning än eller för er som kanske har bal nästa år. Här ner…"

Lucia

" Idag är det ju som sagt lucia, vilket är otroligt mysigt tycker jag. På lucia så är det inga lektioner utan det är först luciatåg och sång…"

På tåget

" Hej! Jag har nu varit på tåget påväg till skolan sedan halv 8 från Karlstad och jag är snart framme i Arvika. Börjar vid 9 så det här tåge…"

Påväg mot Belgien!

" Hej på er! Just nu sitter jag på en buss påväg ner till Belgien och Frankrike och kommer vara på bussen tills imorgon kl. 10 för då beräkn…"

Rhodos kolgrill!

" Godkväll på er! Igår var jag och Emil och halva sidan av svärfamiljen och firade att hans pappa fyllde år, och det var jätte gott, har bar…"

Lång dag

" Hej alla! Började dagen med prov i psykologi och jag tror att det gick bra, inte pluggat så mycket till det men hoppas det gick bra. Nu si…"

Fika

" Igår efter skolan så fikade jag och tre andra vänner på La Fontaine (ett café i Arvika) eftersom vi alla väntade på bussen då vi slutade t…"

Äntligen sommar väder!

" Hej på er! Hur skönt är det inte att maj levererar sol och +15 redan första dagen? Och att det fina vädret ska hålla hela veckan är ju det…"

Uppdatering fredag

" Hej på er! Som sagt så var jag ju på två arbetsintervjuer i fredags efter skolan och mamma blev med och körde mig för var väldigt stressad…"

Planer för imorgon

" Hej, allihopa! Imorgon börjar jag skolan vid 10:30 vilket är ganska så skönt, då jag bor så långt bort från skolan är det skönt med sovmor…"

Mot Karlstad + dagen!

" Godkväll på er! Sitter just nu på tåget till Karlstad och det är inte det roligaste då jag haft en underbar vecka hos Emil och vill absolu…"

Sista praktikdagen!

" Hej! Idag var min sista praktikdag och det tycker jag faktiskt är lite tråkigt för har haft en jätte kul vecka och träffat jätte härliga m…"

Mysdag!

" Godkväll på er! Idag har jag inte gjort så mycket, åt pannkaksfrukost med Emils syster idag och sen har jag inte gjort så mycket mer än at…"

Bruxelles first Day!

" Godkväll på är! Vi kom fram till hotellet vid ca 9-10 imorse och har inte sovit mer än 2 timmar på hela resan från Arvika och till Bryssel…"

Många tankar som flyger omkring!

" Hej på er! Nu den senaste tiden har jag så många tankar som flyger omkring i mitt huvud. Tankar om framtiden, tankar om det förflutna, tan…"

Lördag & Fifty shades darker!

" Hej på er! Idag har varit en lugn dag, Emil har varit och kört hoj och jag har i princip inte gjort så mycket idag förutom att ligga i sof…"

Nya äventyr

" Hej! Sitter just nu på tåget mot Stockholm, i en nästan helt tom vagn vilket faktiskt är skönt då det varit en lång dag, ska dock bara åka…"

Musikhjälpen

" Godmorgon! Om ni får en chans över från idag till söndag gå in på musikhjälpen och lyssna (musikhjälpen appen, SVTplay eller P3), om ni vi…"

Mot Sälen!

" Godmorgon på er! Nu är det dags för nya äventyr och som rubriken säger så är vi påväg mot Sälen, vi åkte vid 9:30 och är framme om några t…"

Last Day In Bruxelles!

" Godkväll på er! Idag blev att gå upp tidigt för att äta frukost och vara klara till halv 9 eftersom vi skulle åka tunnelbanan till Maalbec…"

Pinchos

" Hej på er! Igår var vi och 2 kompisar till oss och åt på Pinchos i Karlstad. Någon av er som varit där? Det var första gången vi alla var …"

BILDBOMB FRÅN FRANKRIKE!

" LA PETITE QUARTERS ON OUR WAY TO NORTE DAME NOTRE DAME CATHEDRAL THE WIEW FROM THE TOP  VAPIANO - FRANCE  EUROPEAN PARLIAMENT - SRASBOURG "