Kan börja med "tänder"!
Min "stora" snutt har fått första tanden! Så himla söt! Har tyvärr inte lyckats få någon bild på den än, men det kommer!. Den har inte vuxit fram helt än så jag får vänta lite till, det enda som märks på Jade att det är jobbigt är bara att hon är lite gnälligare, men det gör ingenting. Är bara glad att hon slapp bli sjuk, hon fick dock lite små feber i början men det gick över väldigt snabbt.

Angående flytten så närmar det sig, jag har fått ett datum när jag måste vara ute. Till den 31/5 har jag på mig att hitta en lägenhet, till imorse har jag känt mig fullständigt hopplös, men så fick jag ett mail imorse ifrån en fastighets ägare i Perstorp att mot en deposition så kan jag få en etta, eventuellt en tvåa. En etta är mycket litet för mig och Jade, men kan jag inte få en tvåa så tar jag den utan tvekan, man måste börja någonstans! 👍🏼

Nej, det blev en liten snabb uppdatering. Ha en underbar onsdag alla
💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Jades fulla namn är, Jade Viola Domino Andresen.

2. Jag avskyr färgen rosa.

3. Jag och min syster Liv delar samma namn, hon heter Liv My Andersson men hon har också egentligen My som tilltalsnamn.

4. Jag föredrar silver framför guld.

5. Får jag en son så ska ha heta antingen Vincent eller Dominic.

6. Jag är en bok nörd och min favorit genre är Fantasy.

7. Min favorit dryck är energi drickan Hustler ifrån Netto.

8. Min favorit restaurang är Haket i Helsingborg.

9. Absolut favorit filmerna är Harry Potter. 

10. Alan Rickman är min idol. R.I.P 

Likes

Comments

God kväll alla blogg besökare, sitter för tillfället i soffan med Jade bredvid mig, har inte haft mycket till lugn stund idag, inget verkar passa den lilla damen idag. Försöker ha tålamod men det är svårt när man är långt ifrån toppen själv och inte har någon som hjälper en. Gick en tur med vagnen i regnet innan för att få henne att somna, det funkade tack och lov men det höll inte länge tyvärr, så nu är vi tillbaka på gnället igen. Snart lägg dags för henne, hoppas verkligen inte att allt gnällande idag ska påverka hur det ska gå med nattningen senare, känner inte för att gå omkring med henne i famnen i flera timmar. Nåja, nu räcker det med gnällandet. Tog några fina foton med kameran innan, naturen här i Eket är inget man kan klaga på iallafall!

Likes

Comments

Hmm, klockan är 02:27 så hur välkomnar man er till Bloggen? God kväll? För god natt känns väldigt fel. Strunt samma! Välkomna är ni ändå! (ignorera konstiga natt mamman) så egentligen finns det inte mycket att skriva, hade bara detta små suget att blogga fram något som man får då och då. Sitter med världens förkylning och tycker allmänt synd om mig själv så här mitt i natten, där av natt inlägget, kan inte sova. Min älskade dotter var också sjuk häromdagen (är det fortfarande men är på bättringsvägen), hon hade mycket svårt att andas pga att hon var så täppt, mamma hjärtat hade grov ångest och började fantisera om RS viruset som alla snackar om, om ni är intresserade och inte vet vad det är för något så har ni länk här som förklarar 👉 http://www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Sjukdomar/RS-virus-hos-barn/?ar=True .

Men så klart var det inte det, hade det varit det så hade hon inte tillfrisknat så här snabbt och det hade varit mycket värre.Till något annat nu då, sitter och skriver detta på den nya datorn som jag nämnde 👆 nej, fråga mig inte vad det är för en sak, det enda jag vet är att det är en HP och den duger haha!
Nej får försöka sova nu så att jag orkar med mitt energi knippe imorgon som inte förstår att när man är sjuk så ska man vila. Ha det bäst 👶

Likes

Comments

God eftermiddag alla, tänkte bara fixa fram ett halv snabbt inlägg nu, ska snart ta en tur till Väla med Jade så har inte tid senare.
Var på Väla igår med, fast då var det jag, Elin och Jade som åkte dit. Elin kom i onsdags och sov över en natt. Hon har varit till enorm hjälp med Jade så jag kunde städa undan lite. Inte för att hon kom för att ta Jade en stund, men hon gjorde det ändå. Svårt att städa med en halvmånaders bebis, ni som har små barn förstår nog. Man blir lite som en jojo leksak, springa fram och tillbaka. Tacksam är jag iallafall! Och det var så klart mycket härligt att ha sällskap! Elin kollade genom ett fotoalbum jag håller på med till Jade. På kvällen så hade vi ett sådant här halvt barnsligt pyssel sug så Elin hjälpte mig med att lägga in fler foton samt skriva text bredvid och jag försökte göra ett dop kort. Elins "pyssel" blev bra men mitt hamnade i soporna! Haha.
Ska snart ringa kyrkan angående dop, det är inte många som döper sina barn så här sent men jag har velat fram och tillbaka länge om hon ens ska bli döpt. Nu blir det av iallafall, hennes pappa ville gärna ha henne döpt också så det är ju en motivation!
Ha det bra alla
💕

Likes

Comments

Hej alla bloggare och läsare, beställde en ny sittvagn till Jade för fyra veckor sedan ungefär, den skulle inte komma till affären förrän efter sex veckor. Men jag hade tur och den kom två veckor tidigt. Det är en Emmaljunga nitro. Överlycklig mamma!, ska lägga ut en bild på den här.
Elin har sovit här så igår när hon kom på besök så var hon med och gick med den. Bra träning påstår hon, haha.

Likes

Comments

Hej alla som kikar in på min blogg, hoppas ni har haft en trevlig Alla Hjärtans Dag, min egna var mysig. Åt god middag och såg film men innan vi pt middag och sådant så drog vi förbi affären Baby V i Ängelholm och köpte en gåstol och en ny bilbarnstol till Jade. Hon har snart vuxit ur den bilbarnstolen hon har nu, längtar tills hon kan sitta i den nya. Dottern min hade lite svårt att somna på kvällen men till sist så kvittade det hur envis hon var, hon somnade ändån.
Idag åkte jag till Hässleholm för att ordna mig ett nytt ID, har aldrig haft något förutom mitt pass så tänkte att det var dags, sen så har jag aldrig varit nöjd med bilden på mitt pass då jag liknar en kriminell pojke hehe... Efteråt åkte jag och Robin till Jades syskons mamma, Johanna. Vi lekte lite med barnen och hade det allmänt trevligt. Mysiga små, jag anser att det är otroligt viktigt att alla barnen får en kontakt även om jag inte är tillsammans med Jades pappa mer, Johanna anser detsamma så vi bygger på en relation hon och jag.

Jade har nästan kommit till stadiet där hon kan sitta upp själv, inte än men snart! Det är ett stort framsteg innan hon har lärt sig att krypa.

Likes

Comments

God eftermiddag alla! Jag tänkte inte göra något speciellt av "första inlägget" jag tänker skriva detta precis likadant som jag kommer skriva de kommande. Jag hälsar för tillfället på min farmor och min pappa, Pappa åkte precis till Klippan för att hämta medicin, han mår inte så jätte bra, men det går över som alltid! Jag själv tar en kopp kaffe med farmor medan min Jade kollar på barnprogram på Tvn. Allt är jätte mys. Senare idag ska jag till restaurangen Haket i Helsingborg och äta middag. Det är ju trots allt Alla Hjärtansdag och även om är singel kan man ju ta och göra någonting ändån. Ja, mer just nu behövs det inte skrivas. Så med detta önskar jag er alla en härlig hjärtansdag 💕

Likes

Comments