Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det kanelbullens dag så då passade det utmärkt att baka kanelbullar. Har gjort många bullar och har just nu en plåt kvar i ugnen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

I förra inlägget skrev jag om min födelsedagsoutfit och nämnde att jag ska ha en glittrig top. En grej jag inte nämnde var att under glittertoppen så ska jag ha en glittrig rosa bandeau-top men då hade jag inga bilder på den. Men nu har jag tagit en bild på toppen som jag ska ha så jag kan visa hur den ser ut. I verkligheten är den mer ljusrosa än vad bilden visar.Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej! Har haft mycket att göra den senaste tiden. Skolan är igång nu så har haft inlämningsuppgifter och i fredags skrev jag tenta. Har ialla fall haft en bra helg och det har varit skönt att inte haft skolarbeten över helgen. Börjar på nytt område imorgon som handlar om vetenskaplig metod.

En annan grej är att jag fyller år om mindre än en vecka :D. Hade tänkt att ha denna outfit. Glittrig lila top och silvrig kjol från NA-KD. Älskar verkligen denna outfit och passar utmärkt vid festliga tillfällen :).Likes

Comments

Bilder från Kroatien 2017. Hade en väldigt bra resa :).

Likes

Comments

Köpte mig en midsommarkrans idag på Ur och Penn. Blev väldigt nöjd med den och kommer bli perfekt i morgon då det är midsommar. Därefter var jag och hämtade ut mitt paket från bloomingshop. I paketet låg en vit kjol med volanger. Har länge velat ha en vit kjol med volanger så jag blev väldigt glad :). Tror jag ska ha den på midsommarafton tillsammans med en topp eller blus. Eller så har jag på mig en vit eller rosa klänning.


Likes

Comments

Här är min nya bikini från Love by lola. Har länge velat haft en bikini därifrån så är väldigt nöjd med mitt köp. Har ingen bikini i den här färgen så tyckte jag gjorde ett bra val när det gäller färgen. Dessutom fick jag en extra bikini överdel på köpet :).

En annan bra sak är att jag har gått på sommarlov :D. Skrev tentan i onsdags och det var det sista jag gjorde innan sommarlovet. Förhoppningsvis så får jag bra resultat på tentan. Har ingen lust att skriva omtenta.

I alla fall, här är bilder på bikinin.

Likes

Comments

Hej! Har varit i skolan idag och pluggat inför tentan som jag ska ha imorgon. Ska bli skönt när den är över och det är det sista jag gör i skolan innan sommaren. Förhoppningsvis går det bra på tentan så jag slipper skriva omtenta.

Sedan har jag städat och lagat mat. Gjorde hamburgare på högrevsfärs (hemmagjorda) och åt det med pommes frittes till. Det blev så gott.

Bilden är gammal! Tröjan är från blooming shop och jeansen är från Vero Moda.

Likes

Comments