Header

Hello! Som ni kanske märkt redan har jag varit gone ett tag. Har pluggat, åkt bil överallt och ingenstans, förstört min telefon, ätit mat, varit med min stora kärlek och mina vänner. Igår så köpte jag en ny telefon. Dock gick min sönder för ungefär 5 dagar sen så var lite seg med att köpa en ny. Så en iPhone 7 i guld var de vad det blev. Super nöjd! Nu ligger jag i sängen trött som fan och irriterad på alla traktorer som plogar utanför. Ska väl gå upp och fixa lite frulle nu så de blir klart tills mitt hjärta vaknar. Vi hörs!

Likes

Comments

Hello amigos! Idag har jag spenderat dagen mestadels med Chanelle. Vaknade första gången vid halv 9 och gick upp så käkade jag och mitt hjärta sen fick jag sån matkoma och somnade om och vaknade strax efter 3 hehe.. Åkte till Chanelle vid 5 typ så vi har bara suttit och snackat och käkat chips, tagit en promenad och haft det mys. Vi åkte hem till mig en snabbis bara och hämta lite för jag sover kvar här hos henne idag. Så längesen jag gjorde det och jag dör för att sova här, alltså så sjukt mysigt! Älskar deras hus så grovt, som att komma till en egen mysvärld for real. Hämtade ut åter igen ett paket igår, har inte visat vad det varit i något utav paketen men jaja haha.. Kläder osv bara. Igår var det jag som för första gången körde bilen hem helt själv ifrån mamma, den känslan is yaaay. Senare igår eftermiddag kom Jennifer hem till mig och fixade sig sen drog vi vidare till Madde och föra där och spela lite spel, sjuk mysigt. Men jag följde inte med ut igår som planerat utan jag gick hem till min stora kärlek. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Idag är en sådär dag då hjärtat värker lite extra. För i dag fyller nämligen himlens vackraste ängel 24år. I april har det gått 3 år sen vi förlorade denna vackra människa. En människa som funnits i mitt liv sen jag tog mitt första andetag, en person jag kallat för min storebror, en person som har hjälpt mig genom mina svåraste tider, en person med ett hjärta av guld. Jag vet att han röjer runt i himlen alldeles lite för mycket idag och firar. Som jag saknar närheten av denna människa i mitt liv. Den enda människan som stöttade mig, plockade ut mig från polisstationen, åkte 55mil för att hämta hem mig, pratade vett i huvudet på mig. Vi ses en vacker dag, tills dess ska jag leva livet för oss båda. Sov gott min vackra ängel. Jag älskar dig ❤️

Likes

Comments

Skräll

Likes

Comments

Sämsta kvalitén men vem bryr sig. Jävligt negativt att bara halva ansiktet syntes på honom. Men nu tar vi natten. Svårt att sova när världens mest perfektaste skapelse ligger bredvid. Helt sinnessjuk. Blir helt fascinerad. Vi hörs!

Likes

Comments

Godmorgon babees. Vaknade för 1 timme sen av att Jennifer skrev. Så satte på mig kläder och gick ner till bilen och åkte iväg. Nu ska vi först till tandläkaren för Jeffe ska dit sen vet vi inte. Har iaf fått ett till paket men yaas. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Hola people! Kom hem från bion för en stund sen. Var där med vänner och vi såg till att de bara var vi 7 som hade hela bion, sjukt mysigt. Var hemma runt halv 12 och nu ska jag lägga mig hos min stora kärlek och sova. Vi hörs!

Likes

Comments

Godmorgon. Vaknade runt 9-10 idag och nu går jag runt här hemma och väntar på att utlösningens ska komma. Vi har köpt ett nytt vardagsrums bord som verkligen är sjukt fint. No words needed. Inga planer för idag, ni kanske även undrar varför jag inte är och pluggar. Jo, det är så att jag funderar på att hoppa av helt och börja jobba igen. Jag orkar faktiskt inte massa plugg just nu. Gjorde även en riktig överraskning för mamma imorse, hon krockade för några veckor sen och är inte helt okej än så ringde henne och bad henne öppna dörren åt mig. Men det var inte jag, utan massa blommor och choklad. Hon ringde upp mig innan jag ens hann lägga ner telefonen, haha min fina mamma. Men nu kommer strax bordet. Vi hörs!

Likes

Comments

Likes

Comments