Header
View tracker

Hello! Sitter påväg hemifrån Ullared. Vi körde igenom Ullared sjukt snabbt och spontant. Fick med mig relativt mycket men ändå rätt lite, men nödvändigt istället. Men nu är det 3 timmar kvar tills vi är hemma och vi har redan åkt 2 timmar.. Ska upp till Nora sen åker vi därifrån lite senare ikväll. Ikväll blir det hem och packa upp allt. Vi ska köra lite mer roadtrips därför ska vi upp till Stockholm till jul, hur mysigt? Men nu blir de inte något mer är sjukt trött. Vi hörs

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon, eller god eftermiddag? Haha känner mig som 80 när jag säger/skriver god eftermiddag. Vaknade runt kvart över 11 idag och var på riktigt så svårt att gå ifrån min kärlek imorse när han låg där så fin och perfekt som vanligt. Men hade massa att fixa. Så jag städade hela hemmet och sen när jag var klar mötte min kärlek mig vid affären för jag självklart glömde mina cigg så passade på att köpa energidricka med. Alltså de 2 sakerna är ett MÅSTE varje morgon oavsett hur ohälsosamt det är. Annars är jag världens jobbigaste och drygaste hela dagen haha. Snart kommer även lite släktingar för adventsfika så det ska bli mysigt. Dom ska ju få se lägenheten för första gången också, smått nervöst haha. Men vi hörs senare.

Likes

Comments

View tracker

Hello. Inte bloggat på ett tag så vi kör en snabb update om de som varit, mycket har förändrats och mycket är som förut. Jag har fått tillbaka min energi mer och mer, jag har blivit helt frisk från allt, jag har haft massa fina dagar med min stora kärlek, jag har gjort om i hela min lägenhet. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka gud för att jag får vakna varje morgon och leva normalt och mp bra, eller hur jag ska tacka mig själv eftersom jag kämpat som en idiot för att komma hit och övervinna allt. Något som är kvar i projektet ang lägenheten är att jag ska göra en ny sminkhörna. Tror jag lagt ut någon liten bild på hur den ser ut nu vilket är litet och väldigt fult enligt mig själv. Jag måste köpa ett nytt smink/skrivbord för de jag har nu är för litet. Vill ha mer space så jag får plats med en dator också. Men ska fixa det till veckan så blir bilder sen på det. Idag har jag varit exakt hela dagen i skolan fast jag inte mådde så bra imorse. Big up till mig själv. Och nu har mitt hjärta bakat, ärligt vad har jag gjort för att förtjäna denna underbara människa? Något bra måste jag gjort. Nu ska vi lägga oss och kolla Lucifer. Vi hörs!

Likes

Comments

At the moment. I studion med Julia som ska tatuera sig, igen. En vardaglig rutin för henne haha. Bjuder på dessa bilder fast jag inte orkar sminka mig idag eller fixat mig överhuvudtaget. Men vad gör det om 100år.

Likes

Comments

Asså kolla hur fin är inte denna? Jag har tyckt att choker är skit snyggt men samtidigt tyckt att jag inte passar i det. Testade detta förut och herre min skapare! Helt sinnes sjukt vackert och bländar så man blir blind. Så gissa vem som köper detta när pengarna kommer. Köpte dock ett armband ur samma kollektion som är to die for.

Likes

Comments

Godmorgon! Återigen måndag och ny vecka. Vaknade strax efter 7 idag utan anledning och inte somnat om. Mini ligger bredvid mig och sover djupare än djupast. Var ute på balkongen för att ta den klassiska morgonciggen och alltså det är -4 grader ute men samtidigt så skönt! Solen är påväg upp också så det var så mysigt ute. Inget inplanerat idag så får se vad det blir. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Nu har vi hämtat upp min prinsessa och är i Borås och har släppt av mina kusiner och nu ska vi hem på en kaffe hos mi tio(farbror). Längtar hem efter inte ens en dag haha. Vi hörs senare ikväll eller imorgon!

Likes

Comments

Framme i Trollhättan nu så det blir raka vägen till dagis och hämta min lilla bebis och sen en sväng in till Kronogården för att handla godis och säga hej till min syster innan det blir vidare till Borås. Vi hörs!

Likes

Comments