Header

Inte så ovanligt med sena natt inlägg. Men vet ni hur man faktiskt är 210% säker på att man lever livet rätt och är lycklig? Om det är som för mig just nu, man kan inte somna för att verkligheten har blivit bättre än dom bästa drömmar man haft. Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna allt detta, men något riktigt bra måste jag gjort. Det har dock tagit sån tid för mig att inse just detta, hinna ikapp livet liksom. Och jag är mer än tacksam. Och allt detta är på grund av en person. En person jag inte behöver prata med för att han ska förstå mina tankar eller känslor. En person som stått vid min sida och stöttat mig och kämpat mer än mig i vissa saker. Utan honom hade jag verkligen inte haft något idag. Det är en mening många uttrycker sin kärlek med, men för mig är det bokstavligen. Den här mannen ska bli pappan till våra barn, min bästavän livet ut och sist men inte minst, min livs stora kärlek. Fattar ni hur lyckligt lottad jag är? Det är verkligen en på miljonen. Sover även borta inatt och att somna själv är nästan omöjligt om man är van att somna i någons famn. Anyway. Vad har hänt senaste? Inprincip allt och ingenting. Allt är för bra för att vara sant typ, som man lever de sista, eller att det är slutet på en lycklig film. Nejdå haha men allt är verkligen helt cp bra och ingen är lyckligare än mig. Planerna med bloggen? Svårt att välja, skoooja men jag ska börja igen. Såååå, vi hörs imorgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heeej! Ett tag sen jag uppdaterade här, vad har hänt? Allt mellan himmel och jord som inte är så jävla nödvändigt eller roligt att skriva om. Men något jag kan nämna är att jag letar ny lägenhet, jag vill så gärna flytta och helst längst upp i Norrland längst in i skogen haha. Så trött är jag på människor. Skämt å sido, vill flytta ner till Göteborg börja om och bara köra typ. Samtidigt är jag så jävla otaggad på exakt allt de enda jag ser fram emot är att börja min behandling i september. Har inget vettigt och skriva. Ville bara uppdatera om att jag lever haha. Många som frågar varför jag inte bloggar längre. Kan inte lova att bli bättre men lovar att försöka. Vi hörs!

Likes

Comments

Hellooooo! Sitter just nu på tåget mot Trollhättan. Ska hämta bilen och sen åka hem igen. Detta med blogg börjar jag fundera lite över. Det är super skönt att kunna skriva av sig och sånt ibland. Men vad sägs om att lägga ner bloggen och ta det till en annan nivå som youtube? Får klura lite på den. Men hur som helst. Får se om jag sover kvar eller faktiskt åker hem direkt. Men vi hörs. Ville bara köra en uppdatering.

Likes

Comments

Hello/Goooodkväll! Just nu ligger jag här alldeles ensam i Västerås på Hotell Plaza och försöker bli lite små trött. Vad gör jag här? Jo jag satt hemma i min soffa lika ensam där och tänkte att jag behövde byta lite miljö bara för att. Liksom jag har inte alls mått bra det senaste och tänkt på andra mer än mig själv och detta, det var verkligen vad som behövdes. Egen tid! Så jag bokade och åkte. Har varit ute här vid hamnen och vandrat sen lite här i stan och käkat. Mer blir de imorgon. Jag trodde verkligen inte jag skulle uppskatta att vara ensam efter att man i ett förhållande varit med varandra så mycket att det blir läskigt och vara ensam. Men tro mig detta är så sjukt nice, kunna koppla bort allt, lyssna musik, dansa runt med glaset i handen helt ensam inne på rummet i ett nattlinne och bara digga läget typ haha. Ville bara uppdatera er aaaaand im still alive. Kommer komma tillbaka och vara bättre än aldrig förr.

Likes

Comments

Hello! My day lite snabbt bara för att uppdatera. Vaknade runt halv 11 och åkte in till Örebro för att plocka bort mina stygn, 14stygn totalt. Känns sjukt skumt nu efteråt, trodde de skulle va en skön känsla att bli av med dom men nej haha. Var och käkade med pappa ute i Marieberg när jag ändå var i Örebro. Sen när jag kom hem vände mitt humör och min adhd trädde fram på sämsta sätt och hela min lägenhet såg trasig ut, även mina händer. Orkade inte ens bry mig i den stunden så gick ut och träffa några vänner sen gick jag hem för att ta tag i allt skräp och splitter. Nu är lägenheten som nyyyyy, haha orkar inte. Kanske borde käka mediciner ändå fast man blir så jävla sinnesjukt lugn. Hunnit tvätta och handlat mat, sen åkte jag bara runt i bilen och lyssnade på musik och hatade på mänskligheten genom fönstren i min ensamhet. Min adhd är en sjukt jävla bra power, men dagar som dessa är den jävligt värdelös haha. Thats my day, borde sova för imorgon ska jag iväg och kolla upp något riktigt stort som ni inte kommer märka förens om ett tag. Asså på riktigt jag må vara den lyckligaste i världen och att jag imorgon ska få ännu ett till av alla svar. Nej nu är de bra, det kommer synas och märkas tids nog. Vi hörs!

Likes

Comments

Gårdagen var kaos rent ut sagt och denna dag har bara spenderats i sängen och kollat serie. Ska strax börja fixa mig i guess, haft huvudvärk i 5 timmar men nu är jag fri från den. Får se kvällens planer. Ville bara försöka uppdatera så inte bloggen ekar för länge haha. Bilder från igår. Vi hörs

Likes

Comments

Idag har varit en sån dag då jag verkligen hatat mänskligheten mer än något annat, så jävla trött på allt. Skulle lätt kunna sätta mig och köra 20mil rätt ut i skogen och bosätta mig där i all framtid. Hatar folk så jävla hårt idag. Saknar fan mig själv mer än ord kan förklara, mitt gamla jag. Har ni någon gång känt så? Dagens planer, nej orkar fan ingenting idag. Ska inte se en människa idag har jag bestämt mig för. Hatar att ha grannar lovar, hade de inte varit för dom hade jag skrikit så varenda fönster sprack haha. Nej men ärligt ville ba uppdatera er om att ni missar inget roligt har bara ett allmänt jobbigt liv. Hörs när de blir bättre vaaaa

Likes

Comments

Goooooodmorgon sunshines! Varit ifrån bloggen ett tag sorry about that. Varit vaken sen 04:50 och har precis fixat tvätten och nu väntar jag på att affären ska öppna så jag kan dra och köpa frukost. Idag fyller även min lillebror år så ska och fira honom senare sen kanske träffa Chanelle eller Jennifer. Har gjort så mycket de senaste veckorna att jag glömt bort min egna existens typ haha. Men igår var jag i kyrkan och det dämpade verkligen allt dåligt jag fokuserat på och sånt. Nya tag, eller det mottot en präst sa till mig som jag börjat leva efter "Du har bara en chans, för du har bara ett liv". Och det är verkligen sant jag kommer ju inte vilja dö med ånger över något jag gjort eller inte gjort. Ska även in till Örebro nästa vecka för att kolla upp mer, alltså jag behöver inte sova för att vara på högvarv. Min kropp kan vara helt slut och klar för att lägga sig ner medan huvudet spelar ännu mer på det. Så ska nog börja med tabletterna igen för alltså INGEN jag vet eller hört om är så högt uppe i varv som jag. Liksom i föregår hann jag 3 möten, tvätta 13 maskiner tvätt, vara nere och handla 3 gånger, träffa vänner, laga mat, 2mils promenad, städat hela lägenheten från högt till lågt och massa mer. Och det är typ en vanlig dag men min kropp har börja ta emot så mycket så den inte orkar alls. Har hjärtfel sen långt tillbaka och utan sömn och med en hjärna på högvarv utmanar jag livet varje dag liksom. Oj vilken jävla text blev nu, kalla mig författare hädan efter. Nej jag skoja bara haha. Vi hörs!

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag! För idag är det faktiskt min prinsessas födelsedag, idag är det 4 år sen mitt livs stora kärlek föddes och 4 år sen mitt liv fick en mening. Det finns ingen i hela världen som kan förklara denna flickas värde hos mig. Min alldeles egna livskraft. Grattis! Den enda jag är villig att göra allt och offra allt för. Jag älskar dig mitt allt.

Likes

Comments