Snacka

Hej alla smartphones🌹

Det är dags för snacka, när vi gör snacka så skriver jag vad jag har sett och upplevt idag. Det viktiga i denna är att vi aldrig skriver om någon om vi inte får lov från personen. Ni får gärna skriva vad ni tycker och vad som har hänt er idag

  • Idag - Tisdag
  • Jag vakna sent och fick inte lika mycket tid att göra mig i ordning till skolan, jag går ut i den kalla kylan och väntar på bussen. när jag kommer på så sitter alla och kollar på en men man vill ju bara sätta sig ner. Jag har tur att min fina kompis gör så jag får en plats i bussen. vi sitter och pratar om lite olika saker det blir inga långa samtalsämnen. När jag kommer till skolan så kollar tjejer alltid i klassen hur man ser ut och så, men jag försöker att inte bry mig så mycket om det. Idag gjorde jag och min kompis färdigt vårat arbete blev så stolt det blev skit snyggt. Många tjejer i min ålder vet säkert hur det är när man blir utstött men jag försöker hjälpa de flesta. Hela dagen gick fort och det var sista lektionen (Matte) det var kul först vi gjorde en lek/Tävling. På slutet så blev det lite osams i vår grupp. Men vi tänker inte för mycket på det. Jag har längtat hela dan till imorgon som blir super. Vi åkte hem jag åt lite och kolla på tv. jag äter kvällsmat. 

Detta var min text från idag... som ni ser går jag inte in så mycket på detaljer, men om det är något man undrar så kommentera eller fråga mig på KIK.
KIK Namn: Matilda.Ahlbom

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej mina smartphones✨

Ni kan nu följa mig på snap 

Snapshat: Matildaelise3

Likes

Comments

Finns på Youtube!!

video: https://youtu.be/HSDw7l8kunQ

kanal: https://www.youtube.com/channel/UCHhG3sFLAPTJsP1bQPFIB1w

Likes

Comments

Hej mina smartphones⭐️

Nu är det snart jul❤️🎅🏽🎄

För mig handlar julen om att vara med familj och släkt❤️ 

Jag önskar er en riktig trevlig jul❤️

Likes

Comments