​Hej där! En trött tjej bakom skärmen. Idag har jag jobbat (mitt sista pass på ett tag, tjoho!) och efter jobbet for jag på Yoga med en vän. Yoga är verkligen något jag behöver i livet och nu när rutiner och börjar så hoppas jag på att hitta ett gym eller något för det fysiska! Om två dagar börjar universitetet och insparken och oj vad jag längtar. Känslan av allt nytt och spännande samt att jag ska få gå utbildningen jag velat fyller mig med sån glädje och tacksamhet. Det har varit en tuff sommar men just nu känner jag mig bara så redo för allt som kommer, en ny och fräsch start. Imorgon ska jag göra lite ärenden och på kvällen möta tjejerna på en promenad, så mysigt. Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan! Två bilder från idag. Haft en superlugn och härlig (ledig) lördag. Igår var det bio i parken vilket var så himla mysigt och skoj! Tog med oss lite mat från Max och virade in oss i filtar. Det var 2 kortfilmer och en långfilm och alla tre var så himla bra! Jag är enormt kräsen när det gäller filmer, tycker jag inte om en film efter ca 5 min så stänger jag oftast av den men den här filmen var väldigt spännande - dröm vidare hette den. Efter bion så tog vi en promenad runt älven och bara snackade. Kom vid 1 och skrollade lite sociala medier innan jag somnade. Imorse tog jag en prommis i skogen innan frukost och resten av dagen har varit ganska lugn. På kvällen for jag ut med familjen och käka middag på Vezzo. Sedan for vi förbi mormor och såg på film. Kom hem för en stund sen och har gjort en kopp te, känner mig svag i kroppen och ont i halsen. Känns olägligt att bli sjuk 4 dagar innan inspark men antar att det är kroppen sätt att säga att jag ska ta det lite lugnare. Imorgon ska jag iallafall upp och jobba så tänkte runda av kvällen strax. Kram

Likes

Comments

​Hejsan! Det får bli ett hastigt inlägg då jag ska till jobbet om ca 10 min. Idag är det fredag vilket är superskönt. Behöver lite helg då jag började jobba ganska direkt efter Noliaveckan. Utöver jobb har jag umgåtts med dessa fina tjejer på bilden. Vi åt en supergod middag på Pinchos innan vi gick vidare till Båten. Efter båten for vi hem till några vänner. Landade i sängen runt 2 och sov som en prinsessa. Dagen efter spenderades med lite shopping och fika med världens bästa Yulya som flyttar ner till Stockholm nu. Gud vad jag kommer sakna henne! Vi har varit igenom så mycket tillsammans och jag uppskattar henne riktigt mycket. Är dock glad för henne som sprider sina vingar och ska göra det hon tycker om! Annars har inte så mycket hänt, igår var jag ute och sprang på första gången på länge, så skönt! Ikväll ska jag umgås med min bästavän i hela världen och se lite bio och mysa! Kram

Likes

Comments

Idag fick jag ett samtal om att jag blivit erbjuden en plats på mitt förstahandsval. Så taggad!

Likes

Comments

​Hejsan! Två bilder från igår. Jobb i vanlig ordning och på kvällen vankades det personalfest! Vi möttes ett gäng hos Emmy först innan vi gick vidare till personalfesten på bowlinghallen. Typ en av dom roligaste kvällarna på länge! Mycket skratt och glädje. Hade haft så otroligt skoj om jag jobbat med dessa människor varje dag! Kom hem vid 2 och somnade 2 sekunder efter jag klivit in genom dörren. Idag har jag jobbat och nu på kvällen bara tagit det lugnt! Två jobbdagar kvar sen lite ledighet innan skolstarten (galet att skriva det). Idag och igår var två riktigt bra dagar och det är jag glad för. Kram

Likes

Comments

Tänkte skriva ett inlägg om min dag men det kändes så ytligt. Tänkte hitta någon bild men har inte tagit någon bild på ett bra tag. Sen kom jag förbi dessa bilder. Tänk hur mycket som kan hända på några månader? Tjejen på bilden var nog den lyckligaste som gått på denna planet. Hon hade klarat av 3 år kantat med gupp och motgångar men mot alla odds klarat det, starkare, bättre och smartare. Hon hade hela sin familj med sig, alla sina vänner och klasskamraterna. Hon hade en pojkvän hon älskade av hela sitt hjärta. Hon hade tron på sig själv. Hon såg fram emot framtiden. Hon hade en spännande resa inbokad. Hon hade två jobb. Hon hade trygghet, hon hade glädje, hon var lycklig och hon kände kärlek.

Tänk vad mycket som kan hända på några månader.

Likes

Comments

Hejsan! Det kliar i fingrarna och jag längtar efter att få skriva ett blogginlägg. Inte för att jag har sådär mycket att dela med mig av. Har bara jobbat, jobbat & jobbat de senaste dagarna och veckorna. Det känns ganska bra då jag har tid och vill börja spara till lägenhet och möbler! Kul med mål osv. Idag jobbade jag 10h på Nolia vilket gick ganska bra! Var lite seg men det gick. Kom hem för ca en timme sen och har inte gjort så mycket mer sen dess. Ska bara ta det lugnt ikväll, typ göra en kopp te och se på masterchef junior (blir så glad av det! hehe). Imorgon blir det jobb i vanlig ordning.

Annars så har inte så mycket hänt. Har spenderat en hel tid med vänner och familj vilket fått mig att må super. Försöker vänja mig vid singellivet igen och det är dötrist helt ärligt. Det finns inget bättre än att dela en måltid med någon, prata ut om ens dag, se serier, träna ja allt blir bättre när man är två. Har verkligen kommit i underfund med att jag trivs så mycket bättre i förhållande däremot så är det som det är och jag kan inte göra så mycket åt det.

Lite goda nyheter ivarjefall är att jag kom in på civilekonom!! tjoho. Civilekonom med inriktning Service management rättare sagt. Back to school den 23 augusti. Är så lycklig för det är verkligen det jag ville! Inte jobba, resa eller göra något annat än att plugga. Känns himla spännande och kul att få läsa något man genuint älskar och tycker är intressant. Sen en ny klass, nya vänner och nya upplevelser är ju ett plus i kanten!

Nu ska jag titta lite serier. Kram

Likes

Comments

1. Kärlek och relationer är inte något som bara kommer till en en dag och sen så är allting bra. Det kräver arbete, uppoffring och osjälviskhet. Kärlek utmanar oss samtidigt som det gör oss bättre. Det är jobbigt att vara sårbar, visa sina brister samt vara osjälvisk och se till andras behov men skörden av det är både vackert och så värt det.

2. På samma spår som nr. 1 - Kärlek är det absolut bästa, viktigaste och mest värdefulla vi har. Vi alla har olika värderingar, syner på livet m.m men något jag lärt mig denna sommar (när jag var i Madrid) är just det - kärlek och relationer är det värdefullaste vi har. Fråga vilken människa som helst som ligger på sin dödsbädd vad som egentligen betydde något och du kommer nog få höra samma svar. Ja, fokusera på studier, ha kul, jobba och tjäna pengar, res och lev ditt liv som du vill men i slutet utav dagen så finns det en sak som verkligen tillfredsställer och betyder något. För mig är allt temporärt men kärlek det som består. Ett utdrag från Dasha Girines blogg:

3. Hur du ser dig själv är ALLT. Verkligen en insikt att ha med sig i livet. ''Be as you wish to seem''. Ser du dig själv som dum, korkad och ointelligent så kommer du förmodligen bete dig så. Ser du dig själv som klumpig eller otrivs du med din kropp kommer du bära dig själv på det sättet. Det är komplicerat alls egentligen. En personlig grej jag kan dela med mig utav handlar om mitt utseende. Jag har länge sett mig själv som ofeminin, överviktig och oattraktiv samt okapabel till att göra förändring (offer-tänk) men med hjälp utav ändrat tankesätt, affirmationer och en hel del övning framför spegel så märker jag verkligen avsevärd skillnad (tålamod!). Kan verkligen ge ett slag för affirmationer!

4. Hårt jobb ger utdelning. Ju hårdare du jobbar för något, desto bättre kommer du känna när du uppnår det. Jobba, jobba, jobba! Jobba för det du vill ha. Ta det från någon som legat på latsidan halva sommaren och inte uppnått något. Sista halvleken av sommaren har jag försökt fokusera på att verkligen bara jobba, på mig själv, för det jag vill ha osv. Det är verkligen en tillfredsställande känsla att känna hur man växer som individ och berikar ens liv men kunskap, erfarenheter osv.

5. Nöj dig ALDRIG med mindre. Fasen, det här är en jobbig punkt, men den stämmer. Nöj dig inte med ett halvdant jobb, en utbildning du inte gillar, en partner som inte behandlar dig med kärlek, värde och respekt. Nöj dig inte med sånt som är bekvämt. Nöj dig med det som inspirerar dig, fyller ditt hjärta, rör dig, gör dig till en bättre människa, som är roligt samtidigt utmanande. Maximera varje del och område i ditt liv och stanna inte förrän du är nöjd med dig själv, ditt liv och det du byggt upp. Stanna inte och fastna inte heller. Notera att det här är lika mycket för mig, som för er som läser det. Jag nöjer mig alldeles för mycket med något som egentligen är mycket lägre än det jag önskar mig. Glöm aldrig att vara tacksam och vila, och fastna inte i jakten på lyckan heller för det är lika viktigt att njuta av livet samtidigt som man strävar efter sina mål, drömmar och ambitioner. Jag försöker än hitta balansen. Ett citat:

"Don’t settle for nice, for pleasant, for familiar. Keep looking until you find something that really moves you, that resonates with your core. And I mean this for people, for interests, for hobbies, for your possessions, clothes, music, books, art. Everything. Curate every aspect of your life, as much as you can. It’s in the things that deeply inspire us that we find ourselves. Surround yourself with truth, and you’ll have built yourself a heaven."


Med det tar jag en bloggpaus. Kram!

Likes

Comments

Försöker skriva något men kommer inte på något. Vad säger man? Tja bloggen, idag tog det slut mellan mig och någon jag älskade av hela mitt hjärta. Ikväll ska jag ut med tjejerna! Eller skriver man något djupt, poetiskt och lite subtilt? Jag har ingen aning. Allt jag kan säga är att det gör fruktansvärt ont, och jag vet inte hur, när och på vilket sätt det kommer bli bra igen. Jag tänker inte heller avsluta detta inlägg med ett, jaja! eller med ett ''det löser sig'' för det tror jag knappt själv just nu. Allt jag vet just nu, är att det är fruktansvärt jobbigt, och att det förmodligen kommer vara det ett tag. 

Likes

Comments