Tisdag here i am
Det var ett tag sen jag skrev något här men jag har tyvärr inte haft något att skriva om eller haft motivationen till att skriva heller.

Men iallafall så har jag och Vincent gått fram och tillbaka med vår relation pga hans föräldrar, men just nu är vi ihop och har en någorlunda stadig relation.

Vi har även varit på UMO och pratat om vad det kan vara för fel så att det går så segt med att skaffa barn.

Jag har även varit och tagit prover i fredags för att se om det är något fel på mig eller vad det kan vara.

Så nu väntar vi bara på svar om vad det kan vara.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu på sjukhuset i Kristianstad och väntar på att få gå in hos öron läkaren. Vad kan inte bli bättre då? Jo att man får lågt socker. Tråkigt nog åt jag upp alla mina dex igår bara för att jag hade oturen att bli låg två gånger på ungefär 2 timmar. Så jag hoppas att detta går snabbt så jag kan gå in till diabetes mottagningen och be om dex.

Det är det värsta att bli låg när man väl ska göra något och det värsta är när man inte ens har dex med sig 😧😧

Likes

Comments

Heej allihopa
Jag tyckte att det var på tiden att jag skrev lite här eftersom det var ett ganska bra tag sen sist.
Men iallafall just nu ligger jag i sängen och försöker sova men det går inte, så jag kände att jag behövde kolla mitt socker. Jag låg på 5.3 i bs (blodsocker) vilket är normalt, men kände ändå att jag var påväg att sjunka så gick ner och hämtade ett glas mjölk och väntat i ungefär 10min och det börjar redan kännas bra igen.

Ungefär förra torsdagen så hände något mig som jag absolut INTE ville skulle hända mig.
Vissa kommer säkert säga att jag är dum för att jag sörjer och bla.bla.bla
MEN iallafall förra torsdagen så fick jag ett missfall hemma på torsdags natt, vi hade varit inne på akuten för jag hade blött och ont i magen & då visste jag även att jag var gravid.
Men så vi åkte in där och dom sa bara att om jag inte slutar blöda eller ha ont så skulle jag åka in igen. Men som "tur" var så slapp jag det, den torsdags natten hade jag så ont i min mage att jag knappt kunde andas & jag kunde knappt stå på benen utan att det bara forsade blod.
Jag var "bara" i vecka 4 när jag fick mitt missfall men jag känner ändå att detta är något jag vill sörja på mitt sätt.

Likes

Comments

Jag blir så trött på mig själv ibland, vissa dagar går upp andra går ner. Men folk som har följt denna bloggen vet vilka dagar jag har haft.
Alla som säger "Du är fin precis som du är" det kanske stämmer men det blir ett evigt tjatande att höra det om & om igen.
Jag drömmer om en kropp som ingen kan förstå mer än jag så snälla sluta tjata hela tiden om att "Du är fin så som du är" eller "Gör något som får dig att må bra"
Jag försöker varje dag med att vara den där "Perfekta" lilla 18 åringen som alla tycker är as fin.
För jag vill bara vara det där som idealen säger är snyggt.
Vilket är väldigt svårt när snart hela Sverige ser ut precis så som jag vill utan att lyckas.

Likes

Comments

Jag blir så trött på mig själv ibland eftersom jag har så oerhört svårt för det här med killar. För liksom jag vet inte vilken jag ska välja eller hur jag ska välja heller, för jag har ungefär 5 personer som springer efter mig och det är skit jobbigt.

För det är inte roligt heller för mig eftersom jag inte vet vilken jag ska välja eller hur jag ska göra, jag vill ungefär ha en kille som har samma sjukdom som jah alltså diabetes. Eftersom det hade varit mycket lättare om vi hade det tillsammans och kunde hjälpa varandra. Men samtidigt så är det ju tyvärr att hitta en sådan 😣

Likes

Comments

Alltså varför ska just jag bli påhoppad och ner trampad? Visst jag tänkte kanske inte när jag skrev mitt förra inlägg men ändå? Det är min blogg och jag skriver vad jag vill i den för om du inte gillar det du läser så sluta läs då.

Nu till ett annat problem innan imorrse eller ja klockan var väll närmare tolv slaget och då hade jag 12 i blodsocker men efter att ha kollat det några gånger efter och då har jag legat runt 4.5 men nu för ungefär 10min sen så låg jag på 21 i bs vilket jag inte alls kan fatta.

Vilket dom flesta kanske vet så har jag ju även en fruktansvärd dålig hörsel, så jag ringde in till sjukhuset och pratade med dom och det visade sig att jag ska opereras på måndag morron klockan åtta.

Likes

Comments

Jag blir så arg på alla cancer galorna hit och dit, jag menar vi med diabetes har väll också en sjukdom som vill bli hyllad och sedd med samma respekt som cancer. För er som inte visste så dör fler folk i diabetes än vad dom gör i cancer. För alla eller iallafall dom flesta med cancer blir iallafall botade.
För varför ska vi behöva lida mer bara för att ingen kan komma på ett botemedel? Är det för mycket begärt?
Jag tycker inte mer synd om folk som har cancer eller något liknande bara för att folk "dör" av det. Jag menar fler folk "dör" av diabetes än av cancer.
Jag vill inte att kanske någon som läser detta och sitter och tänker att jag är en fruktansvärd person bara för jah tycker såhär. Men eftersom jag själv lever med diabetesen och känner ingen som har cancer eller något liknande så kan jag faktiskt skriva så här. För jag vill hellre försöka hjälpa dom som är i samma sits som jag än folk som jag inte har en aning om hur det är att ha den sjukdomen.

Likes

Comments

Heej allihopa

Som sagt så ligger jag inne på sjukhuset i Kristianstad och det är rätt drygt att ligga här inne men som tur så finns det vänner som kommer och hälsar på mig. Så det är iallafall något positivt att folk kommer för att se MIG här inne.

Med andra ord så börjar väll livet gå åt rätt håll men samtidigt så ligger jag fortfarande nere på botten och simmar när jag vet att jag hade kunnat på så mycket bättre.

Nu till något lite roligare, jag har ju skaffat pojkvän som jag har längtat på det här att äntligen få ha någon vid min sida, men igår så blev jag faktiskt arg/ledsen på han, för när jag frågade om vi skulle bli ihop så sa han att han skulle tänka på det tills idag men jag vet att han älskar mig för det syns på han när vi umgås. Sen skrev jag godnatt och allt det där grejset när jag skulle sova och det skrev jag ungefär vid 00.00 och han läste det men han svarade inte på hela natten och jag blev faktiskt ledsen över det. För jag tänker så, är man tillsammans med någon så brukar man ju svara......

Likes

Comments

Nu börjar den långa vägen upp till Dalarna och jag säga att det är nog det segaste jag någonsin har gjort, att sitta i bilen i 8 timmar är bara sååå sjukt segt att bara sitta i en bil.

Men livet börjar iallafall mot rätt håll nu och jag känner att fast jag har en lång bit kvar att så börjar detframåt med mitt liv och det är jag väldigt tacksam för.

Jag älskar alla i min omgivning min familj, mitt älskade hjärta och vår lilla nykomling i familjen. Hade jag inte haft min familj och min lilla gulle plutt så hade jag nog inte klarat av en helt vanlig dag.

Likes

Comments