I helgen ska jag och Vincent sova helt själva hemma hos honom med Elina, både en häftig känsla men ändå lite konstig för nu är det bara vi 3 alltså vår egen familj.
Men som tur är så har vi min mamma vara 15 min här ifrån om det skulle vara något problem eller om det händer något.

Tyvärr kommer detta vara ett kort inlägg eftersom jag och Vincent ska ha lite mys med film och snacks medans Elina sover.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter nu i skrivande stund & andas ut av att Elina äntligen sover, hon har varit vaken sen 8 imorrse.
Även fast hon är sjukt trött så vägrar hon sova & när hon väll somnar hos mig så går det bra men när man ska lägga henne i vagnen (hon är inte van vid sin säng än) så antingen så sover hon i några timmar i sträck eller så somnar hon till lite sen vaknar igen efter 5 - 15 minuter.
Det är väldigt jobbigt när hon måste ha så mycket närhet hela tiden, men dom växer ju ifrån det desto äldre dom blir får man hoppas på.

jag kan ju inte vara den enda mamman som vill att tiden ska gå snabbare & längtar fruktansvärt mycket på att sitt barn ska bli stark i nacken så dom kan börja göra saker själva som Tex, sitta, krypa och gå.
Jag tror att allt kommer bli mycket lättare när hon börjar göra saker själv så jag slipper gå runt och bära henne hela tiden & man kan göra annat utan att jag behöver gå runt och bära på henne hela tiden.
Dom flesta säger att det är nu man ska njuta & passa på att mysa med sina barn, och allt annat kommer i sin egen takt & visst det vet jag men just nu känns dom sakerna så väldigt långt bort.

Likes

Comments

Godmorrn eller godnatt det är hur man vill tolka det, inatt har min lilla flicka sovit en halvtimme - timme mellan mat, närhet & övertrötthet.
Antingen har hon magknip eller så har hon kommit in i den fasen där hon bara vill ha närhet hela tiden, självklart är det mysigt med bebis mys men ibland blir det bara för mycket.
Det är inte så att jag inte älskar mitt barn men ibland vill jag bara springa iväg & ha det som förut, när jag låg inne på BB helgen innan vi fick åka hem då mådde jag så dåligt att jag satt och grät dag som natt.
Jag tror även att den lilla biten av depressionen hänger kvar & ibland är det så himla jobbigt.
Jag låg inne på BB först i ungefär en vecka, sedan skulle jag ner för ett helt vanligt ultraljud, men sen slutade allt med ett akutkejsarsnitt. Sen efter Elina väl var född och jag hade piggnat till lite så fick vi åka upp på BB igen, väl där fick vi stanna ungefär 24h för att återigen få åka ner på förlossningen & Elina blev inlagd på neo pga för lågt socker, när Elina väl blev utskriven från neo så trodde jag att vi kunde åka hem men icke sa nicke, då blir vi åter igen inlagda på BB över helgen & fick stanna där inne tills på måndagen.

Det var en fruktansvärd tid inne på sjukhuset & det värsta av allt är när Elina väl kom ut och jag fick se henne så kände jag absolut ingenting, det var hemskt när alla andra var hur glada som möjligt så kände jag ingenting allt jag kände var att den här bebisen ska jag ta hand om, och lite så känner jag fortfarande & det är ändå snart 2 månader sedan hon föddes.

Likes

Comments

Godförmiddag!

Det känns som det var ett allt för bra tag sedan jag skrev här, men äntligen har saker blivit bättre och drömmen håller på att slå in.
Efter många försök så väntar jag & Vincent en liten flicka i sommar, så jag jag blev när jag såg det där plusset på stickan efter så många års väntan.
Allt börjar ljusna mellan mig & Vincent, känns konstigt men ändå roligt att vi snart har hållt ihopa i 6 månader utan avbrott eller pauser.

Likes

Comments

Godmorrn alla där ute 😉
Jag och Vince har äntligen löst våra problem och även mina för den delen.

Vi kom överens om att vi ska vara tillsammans men för min del så säger jag att vi inte är det, eftersom jag har något som gör att jag känner mig fångad när jag vet att jag är i ett förhållande.

Därför löste vi det med att säga att vi inte är ihop.

Men annars så är det bara två dagar kvar till min praktik är slut sen tar jag höstlov, vilket kommer bli skönt men ändå inte eftersom jag trivs så bra på praktiken.

Ni som antagligen inte vet var jag praktiserar så är jag på Carspect i Osby alltså i Skåne.

Nä men nu ska jag jobba lite och försöka uppdatera mer oftare nu 😉

Likes

Comments

Som ni alla vet så går mitt och Vincents förhållande fram och tillbaka, vilket är både mitt och hans föräldrars fel.
Men har har funderat varje gång jag lämnar honom att jag kan inte vara utan honom.

Antingen är det för att jag inte kan vara själv eller så är det bara för att jag vill ha någon, men liksom så kan det ju inte vara. För varje gång jag går in i ett förhållande oavsett med vem, så känner jag mig nästan fången.

Jag må älska min partner hur mycket som helst men samtidigt känns det inte rätt.

Kanske jag inte är menad för förhållanden, det är kanske meningen att jag ska vara ensam eller så har jag inte hittat den rätta.

För jag älskar verkligen Vincent det gör jag så jag kan inte ljuga om det, men varje gång är det alltid jag som sumpar det. För ibland kan jag vara hur gullig som helst och i andra sekunden vänder det totalt och jag är arg hela tiden

Likes

Comments

Tisdag here i am
Det var ett tag sen jag skrev något här men jag har tyvärr inte haft något att skriva om eller haft motivationen till att skriva heller.

Men iallafall så har jag och Vincent gått fram och tillbaka med vår relation pga hans föräldrar, men just nu är vi ihop och har en någorlunda stadig relation.

Vi har även varit på UMO och pratat om vad det kan vara för fel så att det går så segt med att skaffa barn.

Jag har även varit och tagit prover i fredags för att se om det är något fel på mig eller vad det kan vara.

Så nu väntar vi bara på svar om vad det kan vara.

Likes

Comments

Sitter just nu på sjukhuset i Kristianstad och väntar på att få gå in hos öron läkaren. Vad kan inte bli bättre då? Jo att man får lågt socker. Tråkigt nog åt jag upp alla mina dex igår bara för att jag hade oturen att bli låg två gånger på ungefär 2 timmar. Så jag hoppas att detta går snabbt så jag kan gå in till diabetes mottagningen och be om dex.

Det är det värsta att bli låg när man väl ska göra något och det värsta är när man inte ens har dex med sig 😧😧

Likes

Comments

Heej allihopa
Jag tyckte att det var på tiden att jag skrev lite här eftersom det var ett ganska bra tag sen sist.
Men iallafall just nu ligger jag i sängen och försöker sova men det går inte, så jag kände att jag behövde kolla mitt socker. Jag låg på 5.3 i bs (blodsocker) vilket är normalt, men kände ändå att jag var påväg att sjunka så gick ner och hämtade ett glas mjölk och väntat i ungefär 10min och det börjar redan kännas bra igen.

Ungefär förra torsdagen så hände något mig som jag absolut INTE ville skulle hända mig.
Vissa kommer säkert säga att jag är dum för att jag sörjer och bla.bla.bla
MEN iallafall förra torsdagen så fick jag ett missfall hemma på torsdags natt, vi hade varit inne på akuten för jag hade blött och ont i magen & då visste jag även att jag var gravid.
Men så vi åkte in där och dom sa bara att om jag inte slutar blöda eller ha ont så skulle jag åka in igen. Men som "tur" var så slapp jag det, den torsdags natten hade jag så ont i min mage att jag knappt kunde andas & jag kunde knappt stå på benen utan att det bara forsade blod.
Jag var "bara" i vecka 4 när jag fick mitt missfall men jag känner ändå att detta är något jag vill sörja på mitt sätt.

Likes

Comments