Godförmiddag!

Det känns som det var ett allt för bra tag sedan jag skrev här, men äntligen har saker blivit bättre och drömmen håller på att slå in.
Efter många försök så väntar jag & Vincent en liten flicka i sommar, så jag jag blev när jag såg det där plusset på stickan efter så många års väntan.
Allt börjar ljusna mellan mig & Vincent, känns konstigt men ändå roligt att vi snart har hållt ihopa i 6 månader utan avbrott eller pauser.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorrn alla där ute 😉
Jag och Vince har äntligen löst våra problem och även mina för den delen.

Vi kom överens om att vi ska vara tillsammans men för min del så säger jag att vi inte är det, eftersom jag har något som gör att jag känner mig fångad när jag vet att jag är i ett förhållande.

Därför löste vi det med att säga att vi inte är ihop.

Men annars så är det bara två dagar kvar till min praktik är slut sen tar jag höstlov, vilket kommer bli skönt men ändå inte eftersom jag trivs så bra på praktiken.

Ni som antagligen inte vet var jag praktiserar så är jag på Carspect i Osby alltså i Skåne.

Nä men nu ska jag jobba lite och försöka uppdatera mer oftare nu 😉

Likes

Comments

Som ni alla vet så går mitt och Vincents förhållande fram och tillbaka, vilket är både mitt och hans föräldrars fel.
Men har har funderat varje gång jag lämnar honom att jag kan inte vara utan honom.

Antingen är det för att jag inte kan vara själv eller så är det bara för att jag vill ha någon, men liksom så kan det ju inte vara. För varje gång jag går in i ett förhållande oavsett med vem, så känner jag mig nästan fången.

Jag må älska min partner hur mycket som helst men samtidigt känns det inte rätt.

Kanske jag inte är menad för förhållanden, det är kanske meningen att jag ska vara ensam eller så har jag inte hittat den rätta.

För jag älskar verkligen Vincent det gör jag så jag kan inte ljuga om det, men varje gång är det alltid jag som sumpar det. För ibland kan jag vara hur gullig som helst och i andra sekunden vänder det totalt och jag är arg hela tiden

Likes

Comments

Tisdag here i am
Det var ett tag sen jag skrev något här men jag har tyvärr inte haft något att skriva om eller haft motivationen till att skriva heller.

Men iallafall så har jag och Vincent gått fram och tillbaka med vår relation pga hans föräldrar, men just nu är vi ihop och har en någorlunda stadig relation.

Vi har även varit på UMO och pratat om vad det kan vara för fel så att det går så segt med att skaffa barn.

Jag har även varit och tagit prover i fredags för att se om det är något fel på mig eller vad det kan vara.

Så nu väntar vi bara på svar om vad det kan vara.

Likes

Comments

Sitter just nu på sjukhuset i Kristianstad och väntar på att få gå in hos öron läkaren. Vad kan inte bli bättre då? Jo att man får lågt socker. Tråkigt nog åt jag upp alla mina dex igår bara för att jag hade oturen att bli låg två gånger på ungefär 2 timmar. Så jag hoppas att detta går snabbt så jag kan gå in till diabetes mottagningen och be om dex.

Det är det värsta att bli låg när man väl ska göra något och det värsta är när man inte ens har dex med sig 😧😧

Likes

Comments

Heej allihopa
Jag tyckte att det var på tiden att jag skrev lite här eftersom det var ett ganska bra tag sen sist.
Men iallafall just nu ligger jag i sängen och försöker sova men det går inte, så jag kände att jag behövde kolla mitt socker. Jag låg på 5.3 i bs (blodsocker) vilket är normalt, men kände ändå att jag var påväg att sjunka så gick ner och hämtade ett glas mjölk och väntat i ungefär 10min och det börjar redan kännas bra igen.

Ungefär förra torsdagen så hände något mig som jag absolut INTE ville skulle hända mig.
Vissa kommer säkert säga att jag är dum för att jag sörjer och bla.bla.bla
MEN iallafall förra torsdagen så fick jag ett missfall hemma på torsdags natt, vi hade varit inne på akuten för jag hade blött och ont i magen & då visste jag även att jag var gravid.
Men så vi åkte in där och dom sa bara att om jag inte slutar blöda eller ha ont så skulle jag åka in igen. Men som "tur" var så slapp jag det, den torsdags natten hade jag så ont i min mage att jag knappt kunde andas & jag kunde knappt stå på benen utan att det bara forsade blod.
Jag var "bara" i vecka 4 när jag fick mitt missfall men jag känner ändå att detta är något jag vill sörja på mitt sätt.

Likes

Comments

Jag blir så trött på mig själv ibland, vissa dagar går upp andra går ner. Men folk som har följt denna bloggen vet vilka dagar jag har haft.
Alla som säger "Du är fin precis som du är" det kanske stämmer men det blir ett evigt tjatande att höra det om & om igen.
Jag drömmer om en kropp som ingen kan förstå mer än jag så snälla sluta tjata hela tiden om att "Du är fin så som du är" eller "Gör något som får dig att må bra"
Jag försöker varje dag med att vara den där "Perfekta" lilla 18 åringen som alla tycker är as fin.
För jag vill bara vara det där som idealen säger är snyggt.
Vilket är väldigt svårt när snart hela Sverige ser ut precis så som jag vill utan att lyckas.

Likes

Comments

Jag blir så trött på mig själv ibland eftersom jag har så oerhört svårt för det här med killar. För liksom jag vet inte vilken jag ska välja eller hur jag ska välja heller, för jag har ungefär 5 personer som springer efter mig och det är skit jobbigt.

För det är inte roligt heller för mig eftersom jag inte vet vilken jag ska välja eller hur jag ska göra, jag vill ungefär ha en kille som har samma sjukdom som jah alltså diabetes. Eftersom det hade varit mycket lättare om vi hade det tillsammans och kunde hjälpa varandra. Men samtidigt så är det ju tyvärr att hitta en sådan 😣

Likes

Comments

Alltså varför ska just jag bli påhoppad och ner trampad? Visst jag tänkte kanske inte när jag skrev mitt förra inlägg men ändå? Det är min blogg och jag skriver vad jag vill i den för om du inte gillar det du läser så sluta läs då.

Nu till ett annat problem innan imorrse eller ja klockan var väll närmare tolv slaget och då hade jag 12 i blodsocker men efter att ha kollat det några gånger efter och då har jag legat runt 4.5 men nu för ungefär 10min sen så låg jag på 21 i bs vilket jag inte alls kan fatta.

Vilket dom flesta kanske vet så har jag ju även en fruktansvärd dålig hörsel, så jag ringde in till sjukhuset och pratade med dom och det visade sig att jag ska opereras på måndag morron klockan åtta.

Likes

Comments