Förlåt för dålig uppdatering men mina lärare har tydligen bestämt sig för att lägga alla prov och uppgifter i slutet av nian.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsVädret de senaste dagarna (jag har legat ute och solat, i bikini!!) har verkligen får mig att längta efter sommaren. Knappt två månader kvar, och fortsätter vädret så här är det snart dags för shorts i skolan! Jag gjorde detta kollaget på polyvore (i längtan efter sommaren), och för att ta reda på var allt kommer ifrån får ni helt enkelt gå in på polyvores hemsida och leta upp min användare, o-jacobsson. Hoppas att allt är bra med er!

Likes

CommentsFör att summera lite har jag hittills, på mitt 4 dagar långa påsklov, hunnit ha 3 myskvällar, träffat totalt 5 kompisar varav en jag inte har träffat på länge!, tävlat i cheerleading (se bild, jag är näst längst ut till höger), druckit Arizona tea för första gången, sett Titanic igen och gråtit, blivit besatt av ännu en serie (Carrie diaries, underbart bra), beställt klänning till skolavslutningen ((min drömklänning, lägger upp den sen wiiiiee), fått sommarjobb samt hunnit med en rejäl shoppingrunda! Och dessutom kommer gymnasieintagningen imorgon! Efter ett hittills fullspäckat påsklov planerar jag att ta det ganska lugnt de närmaste dagarna. Hoppas att ni har det bra!

Likes

Comments

Tavla och skor jag skulle vilja införskaffa mig nu i vår.

Likes

Comments


Kan inte ens beskriva hur bra denna låten är. Den har nästan varit det ända jag har lyssnat på den senaste månaden. Det är som att någon har skrivit ner mina tankar, mina ord, på ett papper, lagt till en melodi och några ackord och gjort en låt av det. Bilden ovan gjorde jag faktiskt själv på ett bildredigerings-program och att den nu har fått över 1500 "hjärtan" på weheartit efter att jag la ut den där är verkligen jättekul! Att se att många dock har "snott" den och lagt ut den från deras weheartit-konton är däremot inte lika kul, men jag antar att jag borde känna mig lite hedrad också.Likes

Comments

Vill inte ens nämna det faktum att jag har 120 sidor att läsa, glosor, NP i engelska, matteprov, hemkunskapsinlämning och musikinlämning nästa vecka. Har inte börjat plugga på något av det. Hinner därav inte uppdatera så mycket nu som ni kommer att märka! Men här är två bilder som beskriver min lördag.

Likes

CommentsEfter mycket plugg (läste nyss 60 sidor i boktjuven, på en eftermiddag) så unnar jag mig nu en smoothie (froosh smoothies är såå goda, dricker dem nästan dagligen) och lite våfflor, våffeldagen i ära! Jag hoppas att alla nior där ute lyckades bra på engelska NP:t idag förresten. Nu ska jag återgå till mina våfflor-och till plugget (SO-redivisning imorgon) så hörs vi senare kära vänner!

Likes

Comments


Gårkvällen och halva natten spenderades hos en av mina bästa vänner och vi pratade så mycket att vi nästan inte hann göra något annat. Supermysigt att bara prata om allt och inget och kunna vara 100% ärliga! Dessutom satt vi i hennes källare och käkade vindruvor, jordgubbar och banan som vi doppade i smält Marabou och det var heeeelt underbart. Hoppas att ni också har haft en bra helg! Kram

Likes

Comments1. Glad när våren äntligen visade sig. 2. Senaste vårnumret av elle var en fröjd att läsa-jag gillade särskilt artikeln om Miranda Kerr's garderob!! 3. Blommor från mamma som belöning för att jag nu har gjort alla NP i svenska! 4. Tar det lugnt hemma efter NP.

Likes

Comments


http://www.sheinside.com/Black-Sleeveless-Backless-Split-Chiffon-Party-Dress-p-159627-cat-1727.html
Hittade denna idag. Den är helt underbar! Tänk er denna en sen sommarkväll i Grekland, Kalifornien, Spanien eller Sverige om man så vill, på en restaurang vid havet med solblekt hår och brunbränd kropp. Herregud så snygg! För närvarande verkar den vara slutsåld men jag vill absolut försöka beställa när/om den kommer in igen!

Likes

Comments