Header
Tankar / Thoughts, Vardag / Daily Life

Good afternoon guys!
Denna dagen startade extremt bra eftersom att jag vaknade upp och insåg att jag var ledig idag, kan ju verkligen säga att det behövdes efter helgens bravader.. Bara koppla av och ta det lugnt med fina vänner är alltid behövligt.
Så idag har jag inget speciellt planerat förutom att jag och Alicia ska sova hos henne och bara ha det allmänt mysigt, lite god middag och något glas vin och goda ostar som står på matschemat fram mot kvällen, vem vet.
Funderar dock samtidigt på om jag kanske ska bjuda ut en person på "datenight" och åka till Alicia lite senare, men så töntig som man är så vill man ju inte verka "för desperat"..

Personligen så hatar jag det där.. Jag menar, vad är grejen med att man inte får visa för "mycket" intresse? Att man då tydligen är "för på" osv. Ska man verkligen behöva spela detta typiska spelet mellan två människor och leka svår dessutom bara för att "få någon intresserad", som kanske egentligen redan är intresserad men själv inte säger det eftersom att den personen också (!!) vill verka "svår"? Det är liksom som en ond cirkel som bara tar tid tycker jag.
Kan man inte bara "go with the flow" och se vart det leder istället för att slösa massa tid på väntan och allt när man lika gärna bara kan köra på och lite snabbare kan få reda på om det är något som är värt att lägga ner tid på. Samtidigt så är det självklart att det tar tid osv eftersom man måste lära känna en person på riktigt innan man kan hitta ett "stort" intresse hos personen, men det går väl att göra utan att spela svår. Eller? Men vad vet jag, kanske är det jag som inte har tålamod bara. Det är så jag tycker för tillfället ialla fall..

Likes

Comments

Vardag / Daily Life

Jacob heter jag, 17 år (snart 18) och bor i Göteborg. Lite kortfattat om mig är att jag är en ganska "normbrytande" kille som inte är rädd för att säga (eller skriva) vad jag tycker och tänker. Jag är ganska "laid back" och bryr mig väldigt mycket om folk i min närhet och folk i allmänhet. Jag har under dessa åren jag har levt hittills fått vara med om mycket och uppleva mycket, som jag gärna vill dela med mig av. Inte för att söka sympati eller för att någon ska tycka synd om mig, för det är det sista jag vill. Utan för att kanske på nåt sätt kanske kunna hjälpa någon annan, även för att få folk förstå saker och ting, och få vissa problem mer uppmärksammde som många inte tänker på eller bryr sig om i dagens samhälle. Speciellt bland ungdomar. Varför jag vill blogga är just för att dela med mig, som sagt. Mer vet jag inte just nu..

Thanks :)


Likes

Comments