Header

​8 timmar och 30 minuter.. Det är så länge jag kommer ha suttit på både tåg och buss idag, varför? 
För Jacob ska till Sälen! Äntligen alltså, som jag har längtat efter att bara få åka bort ett tag och kunna andas lite och bara slappna av. Men iallafall så sitter jag just nu på sista bussen för idag påväg från Malung eftersom att jag bytte buss där, så i skrivande stund så återstår det ca 1 timme och 15 minuter kvar innan jag är framme i Sälen där Emma kommer och hämtar mig.
​Trots att jag är hyfsat trött efter en lång dag på resande fot + med en stor o tung resväska att släpa på så ser planen för kvällen ut att när vi kommer till stugan så ska vi käka lite snabbt för att sedan sätta oss och ta några glas vin och gå ut på klubben efter det! Tror det kommer att bli svin kul även om jag är lite hängig.

Nu så ska jag iallafall försöka ta en snabb nap innan jag kommer fram så att man orkar med de kommande timmarna av festligheter! Hörs imorgon, ska verkligen försöka att uppdatera varje dag hädanefter även fast jag kanske inte är den roligaste personen att läsa om (hahah). Skämt åsido, vem tycker inte att jag är rolig? 
Ha det fint!​

​​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Tjoho! Denna dagen har verkligen varit riktigt riktigt slö.. Men nu ligger jag iallafall här i sängen (vilket jag jag iförsig har gjort hela dagen) och det enda jag tänker på är om jag bara ska dra en spontanare upp till Sälen och hälsa på en av dom sjukaste och roligaste personerna jag känner, Emma. Eftersom att hon är där uppe och jobbar denna säsongen och inte kommer vara hemma på månader så tycker jag att hon måste få lite besök av bästa mig ett par gånger ;)

Planen är illa fall att jag och en till vän ska upp till henne lite senare i säsongen men varför inte åka upp nu också? ​Det hade vart så skönt att få komma bort från all drama o skit som händer och bara kunna få andas lite och slappna av, + att det är ju sjukt kul att åka skidor, sitta framför brasan i stugan och bara mysa o käka god mat & ta några glas vin om kvällarna!
Riktigt skönt hade det varit, så får se om jag får bort ett jobb pass för då finns det inget som hindrar mig från att åka upp. Får hoppas på det bästa​, och vet väl antagligen imorgon eller på torsdag hur det blir.

Nu ska jag ta och försöka gå o lägga mig i rimlig tid för en gångs skull, sleep tight!​​

Likes

Comments

Att inte verka "för desperat" eller vara "för på"..
Personligen så hatar jag det där.. Jag menar, vad är grejen med att man inte får visa "för mycket" intresse? Att man då tydligen är "för på" osv. Ska man verkligen behöva spela detta typiska spelet mellan två människor och leka svår dessutom bara för att "få någon intresserad", som kanske egentligen redan är intresserad men själv inte säger det eftersom att den personen också (!!) vill verka "svår"? Det är liksom som en ond cirkel som bara tar tid tycker jag.

Kan man inte bara "go with the flow" och se vart det leder istället för att slösa massa tid på väntan och allt när man lika gärna bara kan köra på och lite snabbare kan få reda på om det är något som är värt att lägga ner tid på. Samtidigt så är det självklart att det tar tid osv eftersom man måste lära känna en person på riktigt innan man kan hitta ett "stort" intresse hos personen, men det går väl att göra utan att spela svår. Eller? Men vad vet jag, kanske är det jag som inte har tålamod bara. Det är så jag tycker för tillfället ialla fall..


Likes

Comments