Hej

Idag så har jag varit med Maya i Linköping. Vi skulle gå och kolla på premiären av Gone där Manfred Erlandsson spelar huvudrollen. Vi kom till Linköping runt 12 för att Maya skulle möta en kompis, sedan gick vi omkring på stan och kolla lite och åt. När det va ungefär 1 timme och 5 minuter kvar så kände vi att vi skulle gå dit filmen skulle vissas. Och när vidkommer runt hörnet så står Manfred Erlandsson och Hampus Hedström där och håller på att ta bilder med fans. Själva så sprang vi fram men de skulle precis gå in när vi kom så vi fick ta bilder lite senare.

Efter att vi hade ståt i kö i typ 1 timme så kommer Hampus ut så att man kan ta kort med honom (vilket vi gjorde) och jag ska bara säga att han är den snällaste personen jag någonsin har träffat! Men när vi blev insläppta så kunde man ta kort med Manfred också så självklart gjorde vi det också. Sedan började fimpen och den var as bra! Det sägs även att det ska komma en del 2 så den är jag väldigt exalterad över att få se! Men när filmen var slut så kunde man fota och så igen och självklart kan man aldrig få för mycket av det goda:) sedan så kom min pappa och hämtade oss.

/Emma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej

Idag så har jag och några kompisar varit på bio och kollat på Paper Towns (Pappers Städer). Jag själv har inte läst boken men skulle mycket möjligt göra det om jag fick chansen. Huvud karaktärerna är Cara Delevingne och Nat Wolff, Två sjukt bra skådespelare enligt mig! Men filmen handlar om att en kille blir kär i en tjej som flyttar mittemot där han bor, och de är i samma ålder och går i samma skola så de blir fort kompisar. Den här tjejen är väldigt mycket för uppdrag och äventyr medan killen lyssnar på sina föräldrar än att va ute på massa äventyr. Sedan så går det några år och de ska gå ut high school, då en natt så kommer den här tjejen in i killens rum mitt i natten och behöver en bil och en förare. Då den här tjejen har fått reda på att hennes pojkvän har varit otrogen mot henne, så de åker och ger hämnd till de som har varit inblandade. Nästa dag så försvinner den här tjejen fån staden utan att säga nått till någon. Men det som hon har gjort är att lämnat massa ledtrådar till killen så att han tror att han ska leta efter henne. Han hittar ledtrådar efter ledtrådar och till slut så leder de honom till en pappers stad i New York. Men när han kommer dit så är hon inte där så han beställer en resa hem igen eftersom att hans kompisar som var med honom på denna resa inte ville komma försent till skolbalen så tog de hans bil. Men när han ska köpa en grej i en liten kiosk så ser han henne gå förbi utanför och genast så springer han ut och ropar hennes namn. Hon blev konstigt nog förvånad eftersom att hon trodde inte att han skulle komma så här långt för att hitta henne. Hon hade bara lämnat de där ledtrådarna så att han skulle veta att hon mår bra. Sedan så får ni ta reda på slutet själva:)

/Emma

  • 262 Readers

Likes

Comments

Hej

Jag vet att det var ett tag sedan jag var här men nu är jag tillbaka. Om ni undrar vad jag har gjort så är det bara att kommentera så svarar jag på det.

Men idag så var jag, pappa och Emil och bowla det var jättekul förutom att Emil blev lite sur för att han är en dålig förlorare. Första rånen så ledde pappa med stor marginal men ju mer man spelade ju mer kontroll fick man, hur man skulle skjuta klotet eller hur man skulle sikta. så vid sista ronden så ledde jag, men så kommer han med ett supper bra kast som gör att jag kommer tvåa ännu en gång vilket var väldigt tråkigt eftersom att jag trodde att jag skulle vinna men så blev det inte den här gången.

Men jag hade det jätte trevligt och kul även fast det fanns lite sura minner i luften. och jag kan verkligen rekommendera att bowla om man kanske har tråkigt någon dag så kan man bar fråga kompis gänget om man skulle ta en liten tripp till bowling hallen. Men vi ses snar igen förhoppningsvis.

/Emma.

Likes

Comments

Hej eller ska man säga hej då, för idag så händer det ofattbara jag och Julia (www.nouw.com/jullias) ska äntligen efter nio månader åka till Usa. Just nu så håller vi på att fixa med det sista och sedan så bär vi oss av. Jag ska försöka att blogga så mycket jag kan när vi är borta, men vi får se jag har ju semester men vi ses.

//Emma

Jag lånade bilden av julia

Likes

Comments

Hej!

Idag så fyller jag 14 år och det är 23 dagar kvar till s jag och Julia åker till USA!!

Likes

Comments

GinaTricot 89kr

Likes

Comments

Hej!

Nu ätligen är våren typ här. Det blir varmare, samhället börjar klä sig mer lättare och alla fina blommor håller på att komma fram! Övergången från vinter till vår är helt underbar för då vet man att även sommaren börjar närma sig vilket jag tror alla längtar efter. Och det är snart påsk också med alla glada och fina färger!

//Emma


Likes

Comments

Hej!

Det här läppglanset kommer ifrån Make up store, och är en jätte fin rosa färg. Den heter fuchsia, och det bästa med den här är att den inte klibbar ihop. Men det som är lite dårligt är att när man ska stänga den så måste man ta i lite för att kuna stänga den. Den kostar ungefär 150-170 kr.

Likes

Comments

Hej!

Det här läppstiftet kommer ifrån Make up store. Det är väldigt mörk rosa ser nästan lite rött ut men det är rosa. Det heter Amaranth. det är en jätte fin färg, men när man tar på det så blir det jätte tort typ så fort man har tagit på det även fast att det ska vara creamy så blir det jätte tort. Det kostar ungefär 170-200 kr.

//Emma
Likes

Comments

Hej!

Den här mascaran kommer ifrån Maybelline new york, och heter The rocket volum express mascara. Och jag tycker att namtet har ganska rätt. Den ger jätte mycket volym och man får separerade och långa fransa. Jag använder den till vardags över en annan mascara som kommer ifrån Loreal paris, och de två tillsammans blir helt amazing! den kostar ungefär 100-150 kr.

//Emma

Likes

Comments