Hej internet, idag äter jag pasta. Pastan är vanlig spagetti och god med eller utan pesto/ketchup/hamburgedressing/soyasås. Här är en länk där pastan kan köpas från:

https://www.hemkop.se/produkt/Spaghetti-101175556_ST

och ifall ni använder någon typ av rabattkupong så får ni ett avdrag från priset.

Pasta: Barillajant

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En mattrend som är riktigt färsk från hyllan är bowls. Om man bryter ner trenden lite så innebär den att maten ska serveras i en “bowl”, engleskans ord för “skål”. Lätt förväxlat med engelskans “cheers” som precis som “bowl” heter “skål” på svenska men låt dig inte luras! I denna kontext har ordet “skål” innebörden av ett ihåligt halvklot.

Ofta är skålen fylld med massa färgsprakande nyttigheter som quinoa, tomat, avokado, shiafrön, regnbågsfisk och andra substantiv jag inte kan namnet på, en perfekt instagram-bild helt enkelt. Själv har jag inte riktigt fastnat för Bowl-trenden utan håller mig till den mer konventionella tallriken.

Bowl: väldigt gott men omständigt att mecka med när man endast vill bli mätt

Likes

Comments

Dagens dryck är vänlig mot vegeterianer samtidigt som den är fri från laktos och gluten. Den perfekta förfriskningen helt enkelt. Idag följde jag RAW-food trenden och tillagade därför inte mitt vatten till t eller saft och som följd mår jag prima ballerina.

Dagens Dryck: Detox

Likes

Comments

Såhär kan det se ut när man lagar mat, fast inte när jag gör det. Det är nämligen så att en familjemedlem tillagar detta. Vad det ska bli har jag ingen aning om men det är tydligen veganskt, förutom att det har "smörstekts". Istället för att laga mat så spenderas tiden med att tänka på vad som ska göras när jag ätit klart. Vissa gillar att göra saker för att sedan få äta men jag föredrar att äta för att sedan kunna göra saker.

Resonemang: utförligt och nyanserat till viss del, A-

Likes

Comments

Av bilden att döma är det rimligt att tro att jag åt ett äpple idag men så är det inte. Jag åt faktiskt pyttipanna igen. Anledningen till denna pyttipanna-hysteri som råder är att det är så smidigt att tillaga. Det är ofta jag inser att hungern är ett faktum på tok för sent, alltså när jag redan är redo att äta. Ifall jag hade haft den framförhållning där jag vetat att jag behöver äta om en timme skulle det kunna tillagas något fränt, förutsatt att tiden och lusten fanns. Som så ofta var det inte fallet idag heller och därför fick det bli pyttipanna, igen…

Dagen Lunch: samma som gårdagens

Likes

Comments

Idag åt jag lätt stekta tärnade potatisbitar med lika stora tärningar av kött, kombinerat med gul lök. Det måste vara något med att alla bitar är exakt lika stora som gör att denna måltid känns så elegant. Såsen om ni undrar är gjord på tomater och säkert en hedenhös massa socker.

Dagens Lunch: GOALS


Likes

Comments

Att konstruera den perfekta skålen med yoghurt är nog lika svårt som att konstruera den perfekta hamburgaren, men jag tror mig ha lyckats. Precis som i hamburgaren krävs det att ha rätt ingredienser men det är minst lika viktigt att bygga den rätt. Som bas i tallriken ligger ett medeltjockt lager av yoghurt, efter det kommer ett tunt lager av Cornflakes och Start. Man skulle kunna tro att det var klart där men icke sa nicke. För en optimal frukostupplevelse hälls det på ytterligare ett lager yoghurt för att sedan toppas med flingor igen. De positiva aspekterna av denna yoghurt-lasagne är att gommen inte spetsas av de vassa Cornflakesen som den gör när flingor helt ogenomtänkt hälls ovanpå yoghurten i ett tjockt lager. Baksidan av myntet är att frukosten behöver ätas riktigt snabbt, annars hinner flingorna i mitten bli blöta vilket gör dem mindre aptitliga. Flingorna som kan ses utanför skålen kan ses som antingen "inspo" eller klantigt, jag låter läsaren avgöra.

Frukost: Genomtänkt

Övrigt: Skålen är egentligen rund men datorn ville inte samarbeta


Likes

Comments

Att pricka rätt klädtrend för morgondagen kan vara svårt men som modebloggare på deltid är jag säker på min sak. Jag har nämligen börjat se ett ökat intresse för användningen av shorts. Vad detta beror på är mest troligtvis den behagliga värmen som nått vårt nordliga land. Det ni kommer börja se på stan är att shortsen kommer utkonkurrera byxorna, så om du vill surfa på modevågen är det i hög tid att du trollar fram ett par shorts!

T-shirt: vit med häftigt tryck på framsidan                                                                                                                               Byxor: shorts för att stödja mitt påstående om att byxorna är passé för säsongen 

Fotocred: MacBook Air

Likes

Comments

Det går inte att alltid ha på sig helt nya outfits, någon gång kommer inspirationen att ta slut. Det man kan göra åt saken är att köpa nya kläder konstant men det är inte särskilt bra för någon, varken din plånbok, miljön eller för de som syr. Det man bör göra åt saken är att tvätta kläderna, på så sätt blir dem rena så att du kan använda dem igen.

Kom ihåg alla de tips jag gett dig under dessa två härliga veckor av bloggande och det är säkert att du har tillräckligt med kunskap om kläder för att ta världen med storm. Jag checkar ut.

Modeblogning: Kul Statistik: Bra Anledning: Gått in i modeväggen


Likes

Comments

Förrädiska matchningar är en modebloggares största mardröm. Detta för att en kriminell klädkombination skulle få en att framstå som okunnig. En sådan parning av kläder innebär exempelvis att man har på sig två stycken högerstrumpor eller att man har en skjorta och mjukisbyxor. En generell regel är att man bör undvika plaggets motpol men ibland går det inte. Ibland har man oturen att man råkar ta på sig en skjorta samtidigt som man ser sina bekväma mjukisbyxor och då är det bara att låtsas att allt var genomtänkt från början. 

Outfitnivå: amatör eller geni, man kan inte veta

Likes

Comments