Att pricka rätt klädtrend för morgondagen kan vara svårt men som modebloggare på deltid är jag säker på min sak. Jag har nämligen börjat se ett ökat intresse för användningen av shorts. Vad detta beror på är mest troligtvis den behagliga värmen som nått vårt nordliga land. Det ni kommer börja se på stan är att shortsen kommer utkonkurrera byxorna, så om du vill surfa på modevågen är det i hög tid att du trollar fram ett par shorts!

T-shirt: vit med häftigt tryck på framsidan                                                                                                                               Byxor: shorts för att stödja mitt påstående om att byxorna är passé för säsongen 

Fotocred: MacBook Air

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det går inte att alltid ha på sig helt nya outfits, någon gång kommer inspirationen att ta slut. Det man kan göra åt saken är att köpa nya kläder konstant men det är inte särskilt bra för någon, varken din plånbok, miljön eller för de som syr. Det man bör göra åt saken är att tvätta kläderna, på så sätt blir dem rena så att du kan använda dem igen.

Kom ihåg alla de tips jag gett dig under dessa två härliga veckor av bloggande och det är säkert att du har tillräckligt med kunskap om kläder för att ta världen med storm. Jag checkar ut.

Modeblogning: Kul Statistik: Bra Anledning: Gått in i modeväggen


Likes

Comments

Förrädiska matchningar är en modebloggares största mardröm. Detta för att en kriminell klädkombination skulle få en att framstå som okunnig. En sådan parning av kläder innebär exempelvis att man har på sig två stycken högerstrumpor eller att man har en skjorta och mjukisbyxor. En generell regel är att man bör undvika plaggets motpol men ibland går det inte. Ibland har man oturen att man råkar ta på sig en skjorta samtidigt som man ser sina bekväma mjukisbyxor och då är det bara att låtsas att allt var genomtänkt från början. 

Outfitnivå: amatör eller geni, man kan inte veta

Likes

Comments

Nyckeln till att få en perfekt frisyr ligger i hur man tar hand om håret. Personligen brukar jag använda schampo för att få bort smuts ur håret, det fungerar för mig men vissa använder balsam och varför vet jag inte. Det sekundära jag gör för att behålla min hårstil är att kamma det, jag kam spendera hela 10 sekunder med att bara kamma håret innan jag lägger mig. Detta hjälper för att man får en organiserad frisyr när man lägger huvudet på kudden och det i sin tur gör att man får ett organiserat kaos till hår när man vaknar på morgonen, istället för vanligt hårkaos. Ibland kan det vara bra att ge håret en riktigt glamorös behandling för att det gör sitt jobb med att ligga rätt, en sådan kan innefatta att smörja in en massa avokado i det, då blir det bra. Allt blir bra av avokado.

Dagens hår: Perfekt!     Behandling: Överkurs     Fotocred: MacBook Air

Likes

Comments

Idag är en bra dag att klä sig multinationellt, därför har jag gjort det. På benen har jag ett par fräscha amerikanska jeans, sydda i Taiwan men köpta i Sverige på en norsk internetsida. Tröjan är av indiskt ursprung, den är brun och ohyggligt bekväm.

Outfit: som ett prisma
Fotocred: Iphone 5 vit

Likes

Comments

Accessoarer är något jag behandlar i bloggen, för att det har med mode att göra. Det finns många olika sätt man kan göra det lilla extra till sin utstyrsel, man kan klä den exponerade kroppsytan med exempelvis örhängen, armband, halsband, svettband och etcetera. Min personliga favorit är hårbandet och detta för att den håller undan håret från ansiktet, när man har långt hår. Ytterligare en accessoar jag brinner för är klockan, just den som syns på bilden visar tyvärr bara rätt tid en gång om dagen men det hindrar mig inte särskilt mycket från att visa upp den.

Klocka: Ur och Penna

Likes

Comments

Att klä sig hippt är att klä sig i kläder som faller inom ramarna för dagens mode. Ett hipp trend är att visa sina fotvrister, det innebär att byxorna antingen är för korta eller att de är upprullade. En trolig anledning till varför det är fashionabelt att visa vristen är för att det framhäver var benet slutar och foten börjar. Man visar helt enkelt hur långa ens ben är. Just jag är inte mycket för denna modevåg på grund av att jag gillar sportstrumpor. Sportstrumpor täcker vristen och att visa sina strumpor ämnade för sport, när man inte springer eller liknande skulle endast vara fånigt. När jag väger alternativen mot varandra föredrar jag att benen slutar i ett diffust blurr.

Skor: samma som igår, förgår, 3 dagar sedan

Likes

Comments

​När man köper kläder går det inte att bara slänga in dem i tvättmaskinen det första man gör, man måste visa kläderna respekt och handtvätta dem. Det har egentligen inte mycket med respekt gentemot plagget att göra men det är en mycket smart sak att göra med nyköpta utstyrslar. Jag handtvättar nya kläder för att inte alla mina andra grejer ska bli samma färg, det har inte att göra med att jag inte gillar färgen, det har att göra med att jag inte vill klä mig i samma färg varje dag. Jag vill inte klä mig i samma färg imorgon som idag för att det går emot en hel rös moderegler, på grund av det handtvättar jag mina kläder första tvätten. 

Handtvätt: Old School

Likes

Comments

Det räcker inte att endast hänga med trenden om hur man ska klä sig, det gäller även att veta hur man ska äta. Alla vet att det är bra med en varierad kost men hur ska man ställa sig till att variera sitt kaffe? Jag bestämde mig för att undersöka om det är bra att ändra proportionerna av kaffe och mjölk i koppen och se hur ändringen påverkar mig. Efter att ha druckit den som såg godast ut insåg jag bristen i att försöka avgöra om det är godare med mycket eller lite kaffe i koppen, detta för att det är en smaksak. Det är skönt med lite vetenskapliga bevis bakom vad man väljer, så att man vet att man inte är ute och cyklar. 

Kaffe: gott         Koppar: Cu


Likes

Comments

​I många skolor skrivs det idag högskoleprovet, jag deltar inte men har några tips för er som skriver det just nu. Om du läser detta medans du skriver så råder jag dig att sluta genast, detta för att du slösar tid och kan bli anklagad för fusk! För er som läser detta efter provet, det finns inte mycket ni kan göra med de tips och trix jag har att erbjuda för att det redan är färdigskrivet. Alltså det ända värdefulla jag kan ge er som kämpat hela dagen är ett råd jag själv följer, slappa sönder. 

Mina kläder följer mitt råd då de är gjorda av ytterst bekväma material och de ger mig möjligheten att röra mig precis hur jag vill, vilket är ganska bra om man mot förmodan känner för att bestiga några trappor. På bilden solar jag och det är för att jag ska kunna smygstarta med sommarens mode och vara före alla andra, så att jag som modeikon ska kunna vägleda er in i rätt klädstil! 

Fotocred: Photo Booth         Sittplats: Skön stol i solen


Likes

Comments