Hello frienouws!

Heheh, japp ni har rätt, jag har varit väääldigt oaktiv hihi.

​Men förlåt, jag ska bättra mig! Jag måste bara få in rutinerna i det här bloggandet!

Jag ska försöka lägga upp inlägg på bloggen 3-2 gånger i veckan.

Schema:

Tisdag, 19.00

Torsdag, 18.00

Söndag, 20.00

I April kommer jag att få min brorsas dator så det kommer bli lättare för mig att blogga då, sen som sagt i sommar så kommer jag må mycket bättre så förvänta er roligare inlägg då!

JAA ASSÅ EN MASSA ROLIGA SAKER KOMMER HÄNDA DET HÄR ÅRET! SPECIELLT INNAN SOMMARLOVET!

Jag ska ta navelpiercing, jag ska ta näspiercing, jag ska göra om mitt RUM! asså helt! Sen ska jag också träffa en person som e typ den bästa personen ever! 

Juste, ni vet ju att jag skaffat en youtubekanal, men jag har inte lagt upp nån video dels för att jag inte har en kamera och för att jag inte vet vad jag ska lägga upp, så ni kan gärna tipsa om vad jag ska göra för videos.

Heheh jaja nu vet jag inte vad jag ska skriva så vi ses på torsdag, byeee friendouws!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hello my frieeendouws!

Här har ni då ett nytt inlägg, yaaas tagga livet vettu!

Anledningen till att jag inte gjort något inlägg är för att det varit möten med alla typ men det är glömt nu och ni behöver inte fråga något mer om bråket för det är glömt och förlåtet nu, och jag ska kanske byta skola så de har varit lite snack om det och ja, jag har bara suttit hemma och inte gått till skolan så jag har haft tid till att göra inlägg men inte haft samma lust än men jag ska bättra mig.

Sak samma nu slutar vi babbla om det och kommer till det roliga (enligt mig)

Jag har funderat ett ganska bra tag och pratat med Siri om det osv ifall jag ska skaffa en youtube kanal? Och jag vill liksom höra vad ni har och säga om det? Jag har iallafall skapat kanalen som ni hittar här https://www.youtube.com/channel/UCiOZpd5RW4FyaeA2hSaRFAA

och på den kanalen hade jag tänkt lägga upp vlogs och try on hauls osv.

Kameran jag ska använda ska snart komma hem till min famn men under tiden jag inte har den så kommer jag filma med min iPhone, buhu.

Det var allt för idag iallafall (inatt) så kommentera om ni tycker att jag ska BÖRJA med youtube och följ mig på min blogg och prenumerera på min youtube kanal så ses vi i nästa inlägg, BAJEE FRIENDOUWS!

Likes

Comments

Hello my friendouws!

Nu ska vi komma in på ännu mer arga saker men haha kanske skulle vara lite intressant istället för att prata om bråket hela tiden!

 1. Jag HATAR när man klätt på sig och sminkat sig och allt vad man gör för skolan, sen just när man kommit ut genom dörren så känner man ba, fuck this, jag hatar skolan och alla där typ, mår så pass dåligt och orkar inte med alla prov och all stress, vafan jag stannar hemma istället. HATAR DET!
 2. Jag HATAR personer som bryr sig för mycket och är alldeles för självbeskyddande. visst det är väl bra och så men ibland kan det bara gå för långt.
 3. Jag stör mig sjukt mycket på dom som ska störa sig eller döma en för att man tillexempel lagt ut ett inlägg på en blogg, sen kollar man in personens blogg och det handlar/ är typ exakt samma sak som en själv skrivit man ba men chilla du sa nyss att man inte fick göra så sen gör du själv så?
 4. Jag stör mig på er som inte kan vara vän med personer som röker, jag har vänner som röker, och en hel del lämnar dom för att dom röker, liksom hallå, bara för att dom röker är dom inte en annan person?
 5. Jag stör mig på när man är i stan och sen går det en sjukt seg person framför man ba FLYTTA PÅ DIG
 6. Jag HATAR personer som inte kan ta sanningen utan om man ska få dom glada måste man ljuga för dom, vad tjänar du på det? Sanningen is the shit if you cant handle the sanning then byebye.
 7. Jag HATAR personer som ändrar sina åsikter pågrund av någon man tycker om väldigt mycket har en annan åsikt eller bakom ens rygg har ni en åsikt sen när ni är med personen byter ni åsikter igen, VÅGA STÅ FÖR VAD NI SÄGER OCH TYCKER!
 8. Jag HATAR när man just vaknat sen går man in på snapchat och framkameran är uppe, HAHAHAHH
 9. Jag stör mig så sjukt hårt på när personer säger typ att dom ska berätta en sak som handlar om en själv och sen när man frågar vad det är för något dom ba det säger vi inte man ba MEN SÄG INTE NÅGOT NI INTE ENS KAN BERÄTTA DÅ!
 10. Jag HATAR när man pratar om något/någon sen om man vill komma ihåg namnet på personen fast man fått mindfuck helt man ba FUUUUCK
 11. Jag HATAR när man lyssnar på en låt och man tycker den är asbra sen ba lyssnar man på den så ofta så man tröttnar på den ASÅ HATE IT
 12. Jag HATAR mobbing, please, ni tjänar inte på det.

Jaja nu kommer jag inte på flera saker men håll utkik på bloggen klockan 19.00 då kommer ett till inlägg.

Fett taggad på att lägga ut det inlägget iallafall, men vi ses sen friendouws, BAAAJE! LAVJO BBYS

Vi är en Ohana mina kärleksspridare! ❤

Likes

Comments

Hello my friendouws!

Jag heter Jackie, som jag hoppas ni förstått!

Jag bor i en liten håla i Västerbotten som heter Vännäs.

Jag föddes den 5 augusti 2002 (om ni nu var intresserade)

Jaja nu pratar vi om min blogg!

Min blogg "Jackies Dagbok" kommer att hamna om mitt liv lättare sagt. Hur jag har det om vardagen, om skolan, kärleks problem, hur det EGENTLIGEN ser ut bland mina vänner och hur jag har det hemma!

Jag är ju inte så jätte intresserad av bloggar eller att läsa dom, men jag ÄLSKAR att skriva och det är en del personer som velat att jag ska börja blogga så jag tänkte vafan visst liksom. 

Så här har ni min blogg och infon om den nu hoppas jag bara att ni kommer stanna aktiva och läsa min blogg!

Jag tror att min blogg kommer bli mer aktiv i sommarens start för under den här vintertiden så är jag väldigt deppig! Och har mycket problem med skolan osv.

Min fyrmänning och även bästavän har också en blogg, nouw.com/sirisdagbok KOLLA IN DEN!

Tack för att ni läste friendouws så ses vi i nästa inlägg, BAAAJE!


Likes

Comments