Header

Inredningstips!, Bakning

Okej Jul inspiration kanske var lite tidigt. Men det är trots allt mindre än 2 månader kvar ;) Satt och kikade på ica's hemsida för att komma på vad jag ville baka idag och hittade då massor med roliga halloween recept! Vi brukar inte fira det så intensivt längre men det kan ju vara kul att göra något enkelt hemma!

Någon sa att i sverige fattar vi inte riktigt att halloween är den sista oktober utan blandar ofta ihop den med allhelgonahelgen. Detta leder till att vi i princip har halloween i typ 3 veckor vilket låter så sant! hahaha!

Klicka på bilderna för att koma till de olika recepten!. Finns massor med inspiration där!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardagen, Inredningstips!
H&M Homes har har fått ihop en superfin kollektion inredning inför julen! Längtar tills vi har ett eget hus som man kan inreda och pynta riktigt mysigt inför julen. Drömmer mig bort till att sitta på fårfällen framför en öppen spis med en kaffe i handen. Alla tända ljus och mys som vintern för med sig.

Likes

Comments

Vardagen

Hej!

Ååh vad länge sen det var jag var här inne och skrev något!

Tänkte att jag skulle börja skriva lite igen. Brukar gå upp tidigt med T nu för tiden och då jag har några timmar på morgonen medans han jobbar som jag måste spendera innan jag själv börjar! Jobbar ju på kappahl nu och trivs hur bra som helst! Älskar variationen i arbetet och att träffa och hjälpa alla härliga kunder! Finns ju så klart några bittra och sura kunder med ;)

Funderar på att skriva lite mer om mina tankar och liknande här på bloggen och inte bara inredningstips. Kan vara skönt att ha ett ställe att skriva av sig lite på. Blir så klart fortfarande inredning men kanske också lite tankar och åsikter om världen och dess händelser.


Nya Kappahl gänget! #lifeatkappahl

Likes

Comments

Vardagen, Hemma hos mig

I två dagar nu har jag haft Fabbe, min familjs hund, här hemma på förmiddagen. Igår städade jag balkongen ordentlig. Tvättade till och med väggarna så att dom är vita igen och idag har jag sytt dynor och lite kuddar till soffan. Trevligt med lite sällskap här när T jobbar 😊 Soffan blir nog klar imorgon 😀 Ska se om jag kan få hit mina färdigmålade pallar imorgon ☺

Likes

Comments

Vardagen

Dåligt väder och mycket jobb har gjort att jag inte varit så aktiv med mina projekt. Men igår sken solen så passade på att slipa och måla mina pallar 😊

Likes

Comments

Vardagen

Helt sjukt att det redan är maj! Nu har det slutat snö här iaf så hoppas värmen kommer snart 😊

Ska försöka komma på lite små utflykter tills i sommar som man kan göra på 2-3 dagar eftersom jag jobbar i sommar. Några tips? 😊

Likes

Comments