Sommarlovet har bara rullat på och bloggen har ju inte varit största prioriteten tyvärr, haft fullt upp på jobbet så det har inte blivit så mycket uppdatering på sistone!

Dock har det inte hänt så mycket sen sista inlägget. Jobbet går bra, livet går bra, vädret suger men det får man väll stå ut med ändå.

Min näst yngsta moster Miriam tog studenten! Hon fick även 2 st stipendium, för högsta betyg på HELA SKOLAN (så otroligt stolt över henne) och för mest akademiska! Herregud vad glad jag är för hennes skull och hon förtjänar det verkligen, så mycket som hon kämpat!

Min yngsta moster Nicole gick även ut 9an och även hon fick stipendium i Matematik! Min älskling pluggis, så fruktansvärt stolt över henne också

Förutom det har det faktiskt inte hänt så mycket! Hoppas alla andra haft en riktigt bra start på lovet!

Likes

Comments

​Har haft 2 riktigt sköna dagar med 2 riktigt härliga tjejer. Det blev årets första dopp, vattenmelon och massa sol!

Hoppas alla haft en lika bra start på helgen. 

Likes

Comments

Ja, uppenbarligen är jag den sämsta bloggaren ever med tanke på att jag aldrig bloggar.. Men idag då jävlar tar jag mig samman! Hänt endel på sistone, blivit officiellt anställd på McDonalds i Arboga! Jobbar i kassa och just nu så får man bara jobba 4h per vecka men kommer kunna öka det ganska snart.

Ska även bli storasyster igen! Pappas flickvän är gravid och ska föda i November, vi vet inte en vilket kön det är på bebisen men jag hoppas på en tjej eftersom jag har 2 biologiska småbröder redan.

Har även fått en ny telefon! En iPhone 6s som pappa köpte men ska betala tillbaka den med lönerna jag kommer få.

Förutom det har det varit ganska lugnt faktiskt, kanske därför jag inte bloggat så mycket... Lovar att försöka vara mer aktiv! Här är lite bilder från veckorna som gått! Puss

Likes

Comments

Happy friday everybody! Hoppas alla får en riktigt bra fredag idag och en bra helg.

I går var det förskolans dag och vi på Barn- och fritidsprogrammet på Virginska Gymnasiet i Örebro var med och anordnade en heldag med barn från 9st förskolor i Varbergaparken! Det fanns ansiktsmålning, sagostund, skattjakt, såpbubbelblåsning och mycket mer. Det var en riktigt kul dag och jag fick även vara vår skol-maskot som är en hund som heter Dea. Se gärna bilderna nedan och kika in på länken om förskolans dag när NA gjorde reportage om detta.

Likes

Comments