Godmorgon!😊

Har ni sovit gott? Det har jag gjort förutom att jag önska jag kunde sovit längre. Jag är seg lite granna idag. Idag ska jag försöka mig på att vlogga. Vi märker väll hur det går tillslut.

Nu ska jag väcka Robin och sen upp och fixa oss och åka till skolan för att käka frukost. Idag slutar jag 11.15! Kort dag men det funkar bra, kan man åka hem sen och vila ännu mer. Som ni läste igår så är jag hos Robin nu några nätter.

Men nu har vi lite bråttom upp så vi hörs senare idag!
😊 Kram

Likes

Comments

Hej !😊

Tänkte nu skriva godnatt och önska er en fortsatt fin kväll/natt. Jag sover hos Robin nu eventuellt fram till Fredag då det är syskon som är sjuka hemma. Jag känner inte att jag vill bli sjuk nu. Jag har inte hunnit spela in vad jag köpt. Då folk är sjuka hemma och jag inte är hemma. sakerna ligger nämligen hemma. Så får ta det till helgen eller så. I morgon ska jag vlogga, om jag mår bra.

Men ni får ha en super bra kväll/natt.
Godnatt och sov gott finisar!
😊

Likes

Comments

Hej😊

Hoppas ni mår bra, det gör jag förutom att jag är super hungrig. Blir sen middag idag då jag är på humlan och umgås med mina underbara vänner. Vi spelar Uno och efter det blir det att äta ute mat, dock inge onyttigt utan nyttig sallad. Mums älskar sallad.

Engelska provet kändes helt okej idag. Sista på Torsdag. Jag gjorde provet ändå för jag fick även om jag var sen idag. Efter skolan följde
@Bengtssonlinnea med mig hem och vi umgicks med Melwin till vi gick till humlan. Humlan för er som inte vet är en fritidsgård.
Mycket lugnare här än förut då vi nu allihopa samt personal spela spel tillsammans och har anmält roligt bara.. Vi alla har mognat till den graden att vi inte bara gör skit saker, utan också faktiskt gör roliga saker tillsammans.

Humlan stänger 20.00 och efter det ska jag nog hem, vet inte riktigt vad jag och Robin ska hitta på. Han är så kär galen i sin bil så han åker ofta runt med sina vänner. Brukar följa med då vi har gemensamma vänner. Ofta får jag ta med mig någon och jag tar alltid Linnéa med mig.

Videon på min Haul kommer jag fixa i kväll. Kommer nog komma upp i kväll eller tidigt i morgon bitti. Så jag får önska er en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Hej!😊

Detta inlägget är mer riktat för dom som är "dumma i huvudet" förlåt för ordspråket men ni kommer förstå mig.

Ni som skriver eller säger till en människa som är underviktig/anorexia/Ätstörning att det är bara äta McDonalds, Max, Burger king, pizza , godis. Börja läs på lite.. Vi behöver vanlig mat, vi kan inte stoppa i oss en hel pizza om dan. Inte ens 1 dag om vi har otur. För våra magsäckar är nästan som din tumme. Medans din kanske är som hela din hand. Vi får inte plats med så mycket i magarna, man måste töja ut magsäcken.

Så jag vill inte höra mer av folk att det bara är att äta utemat. För det hjälper inte överhuvudtaget. Blir så arg på folk som öppnar sina munnar när dom egentligen inte vet något om problemet..

Likes

Comments

Godmorgon !😊

Hur mår ni idag? Sovit gott? Själv har jag haft en pojkvän som vägrat gå upp så jag har varit smått arg då jag faktiskt skulle ha sovmorgon men det sket sig. Efter 1 timme sen gick han upp. Så min morgon var väll inte den bästa.

Jag skippar nog prov idag, är inte på topp humör för det. Har ändå betyg i Engelska. Så jag väljer själv om jag vill eller inte. Jag orkar inte stressa nu på morgonen för att hinna ditt i tid.
Jag klarar inte av stress och behöver alltid ta det lugnt om jag faktiskt är sen. Och det vet mina lärare om och accepterar.

Idag har jag inget planerat mer än att jag ska ta det lugnt hela dagen. Har som sagt inget planerat under dagen mer än att jag har skola.
Vi hörs senare! Nästa inlägg som kommer är ganska "allvarligt" ni kommer att förstå!
😊

Likes

Comments

Hej!😊

Hur mår ni? Själv mår jag faktiskt väldigt bra.
Jag har idag vart hos bup, sedan skolan. Jag har även jobbat en timme idag. Skönt att vara tillbaka i vardagen igen. Har även shoppat en del med Linnéa idag. Fick hem mig en del, nu är pengarna slut dock. Tänkte visa er i morgon vad jag köpt, tänkte spela in en Haul , tycker det är lättast att visa så. Hoppas det är okej för er.

Jag är just nu i Ornäs då Robin, Linnéa & Jesper snackar med Jonte. Jag sitter i bilen då jag frös och i bilen finns värme. Vi ska snart åka hem då Linnéa behöver vara hemma i tid även jag också.
Sen blir det sova. Är super trött och har np i engelska i morgon. Så jag behöver sova. Men jag får önska er en fortsatt trevlig kväll
😊

Likes

Comments

Hej !😊

Tänkte nu berätta om hur det gått denna veckan som vart med min vikt uppgång. Jag gick ju ner 2-3 kg väldigt fort och hamna under 50kg igen.
Och det är inte bra om jag hamnar under 50 sträcket. Men jag har glada nyheter. Jag fixade detta och är nu uppe i 50,7kg. Så allt börjar falla i rätt ordning igen. Jag är dock slarvig med mat ibland med det blir nog bättre. Nu vet ni lite också hur det gick. Många nära blev väldigt oroliga men nu kan ni släppa på klumpen i magen. Jag mår bra igen!
😊😊

Likes

Comments