Header

Postad i: Kläder / Mode, Tips

Hej !

Ni har väl inte missat att det är upp till 50% rea på mer än 800 plagg. Hur sjukt är inte det? In och kicka om du hittar en massa nytt och fint till din garderob. Glöm inte att det aldrig är fel att unna sig själv lite shopping på nätet. Du behöver unna dig bra saker ibland.

https://blfa.me/c/0Wk9eed7?cpc


Kram Jackie! <3


Likes

Comments

Postad i: Familj/Kärlek, Vardag

Hej!

Pust vilken dag alltså.. jag är nu super trött och ska mysa ner mig bredvid värdens bästa människa.
Och sova och hoppas på en kortare dag i morgon.
Har haft HLR utbildning från 17.00- 19.45, så är väldigt trött och behöver sova inför en skoldag i morgon och även så jobbar jag i morgon.
Jag ska jobba även söndagar nu förtiden också. Så just nu jobbar jag mån,tis,ons,fre . Simskolan börjar V5 tror jag och det är nog söndagar jag kommer jobba om jag inte får jobba en annan dag. Så det är inte ofta jag ser prinsen min så ska mysa mig bredvid honom nu och sova gott.
Så ha det bra

Likes

Comments

Postad i: om mig själv!, Vardag , åsikter

Hej

Nu sitter jag vid datorn och tar mig tid att blogga lite granna. Jag har vart i skolan idag som vanligt. Jag kom hem ca tjugo i 1. Har ätit och suttit vid datorn sen dess. Jag ska idag på HLR utbildning vid ca 16:30 ska jag åka ditt. Jag ska inte göra så mycket idag, mer än att hålla på med bloggen. Känner att jag måste vara mer aktiv med den lite mera än vanligt. Jag har precis skrivit inlägg som ska komma från i morgon fram till 20 Januari. Jag delar med mig rabattkoder och berättar vart du kan shoppa just nu när rean är jätte stor. Super billigt att shoppa just nu. Hoppas ni inte blir uttråkad av sådana inlägg. Men rabattkoder är ju bra när man shoppar. Och rea är ju också super bra. Shoppa billigare ju :)

Jag ska även försöka hinna skriva mig ett litet städ schema för Söndagar för mig. Så Robin också kan se vad som ska göras så han kan hjälpa till lite mer. Jag har städ och tvätt dag på Söndagar, och Robin vill kunna hjälpa till men han har svårt med vad han ska göra och vad saker ska ligga. Så har tänkt att ett litet schema för Söndagen så blir det nog super bra. Jag ska även kolla lite inför tävlingen nästa helg.

Jag har även köpt ett litet litet block där jag skriver upp videos jag kan spela in och även när jag vill att dom ska ungefär komma upp på Youtube. Får lite mer rutin i det hela och slipper göra saker i sista sekund. I morgon kommer det en video så missa inte det sedan. Har tänkt försöka lägga upp 1-2 videos i veckan. Tycker det låter mer rimligt just nu. Det är inte lätt att hålla på med flera jobb kan jag säga. Jag ser min blogg och Youtube som ett jobb precis som många andra tycker. Och även har jag ju ett jobb utanför sociala medier. Då jag är simtränare för en tävlingsgrupp och jag har även simskola för små barn mellan 4-8år ungefär .

Detta inlägget blev nu långt men fått höra att det är tråkigt med korta. Själv tycker jag det är lättare att läsa korta eller att man delar in det styck vis som jag gör i mina inlägg ofta. Men ska försöka skriva längre inlägg för det värkar vara uppskattande. Så vi kör på det tycker jag. Allt funkar inte för vissa, alla är ju olika så jag lyssnar på er. Känns som mitt jobb går bättre när jag lyssnar på mina läsare och tittare. Nej nu ska jag faktiskt avsluta detta har suttit och skrivit i 10 minuter nu vid datorn med detta inlägget :)

Men ni alla får ha det så bra kram Jackie <3

Likes

Comments

Postad i: Tips, Kläder / Mode

Hej!

I detta inlägget har jag delat med mig av super snygga myskläder du kan bara mysa ner dig i. Tycker själv att dom är skit snygga och vill absolut klicka hem alla, gäller att ha pengar dock.. Men klicka in här och leta efter just dina favoriter kanske du är sugen på att köpa en ny jacka? Då har Madlady super snygga jackor.. Så klicka in här https://blfa.me/87/6190/madlady/?cpc

Likes

Comments

Postad i: om mig själv!, Vardag , åsikter

Hej på er!

Hur mår ni? Med mig är det lite upp och ner. Men jag försöker bita ihop och fixa vardagarna. Nu i helgen har inget speciellt hänt. Pappa kom hem till oss igår och åker hem på Tisdag igen. Igår var jag hem till Robin en sväng. Annars har jag bara vart hemma och nästan inte gjort något. Hade väldigt ont i huvudet igår så vart inte så mycket gjort igår. Men jag har idag spelat in en video som kommer upp nästa vecka. Jag har städat rummet idag och även tvättat lite. Kollade på Pippi idag med Melwin. Robin kommer någon gång ikväll. Är jätte trött just nu och vill bara sova. Men maten är nog klar snart så ska äta, jag är vrål hungrig.

Jag har även nu i helgen gått igenom mycket och håller på raderar bort dåliga människor för mig, finns mycket folk jag trott vart äkta men inte vart det. Eller människor som umgås med folk som är falska emot mig och sedan själva är det emot mig. Och är trött på allt negativt i mitt liv och även på hur mycket falska människor jag haft mig nära. Så jag hoppas jag kan må lite bättre utav att kasta bort dom ifrån mitt liv. Mitt liv är possetivt inte negativit.

Nej nu ska jag avsluta. Men ni får ha det så bra.

Likes

Comments

Likes

Comments

Postad i: Tips, Videos , Hjälp!

Hej !

Hur mår ni? Jag mår rätt så okej. Försöker bita ihop och se frammått.

Men till inlägget nu, jag behöver eran hjälp. Det är ni som kollar och uppskattar det jag gör så nu får ni hjälpa mig lite granna. Jag har ju en Youtube kanal, och har lagt upp en del vloggar men även andra videos. Och nu har jag slut på ider och behöver din hjälp. Kommentera förslag på videos jag kan spela in. Så ska jag filma in det.

Min Youtube kanal är https://www.youtube.com/channel/UCgEYV38Ow7bbsM4jJuSOhKA

Prenumerera på min kanal för att inte missa någon video.

Likes

Comments