Header

Hej !

Sitter just nu vid en dator i skolan. Har nyss ätit och även lämnat in mitt sista prov. Jag håller tummarna för att jag blir godkänd i ämnet nu. Svåra frågor och har inte alls pluggat inför provet. Som sagt hänt mycket i mitt liv som jag tänkt berätta i ett enskilt inlägg när jag är redo att berätta för er. Har en lektion kvar i skolan och det är mentorstid, där min mentor berättar saker om det är något viktigt. Roliga är att vi är 2 personer idag i klassen.. Efter skolan ska jag hem, fått sms om att mina grejer från Nelly.com är på väg hem till mig. Så det kommer väll kanske idag eller i morgon eller något. Samt väntar jag på saker Linnea och jag beställt och även min glossybox.

Veckans blogg kommer ut senare idag. Är som sagt sjuk och måste hitta orken bara. Men det ska komma ut idag så oroa er inte om det. Och glöm inte ställa frågor till frågestunden. Inlägget hittar du HÄR kommer länka er alla i frågestunden som ställer frågor. Så ni ställer mig frågor jag tipsar om er på mitt inlägg :) Inga frågor är för dumma!!

Likes

Comments

Godmorgon!😊

Igår kväll försvann min röst. Vart super tept i näsan utan anledning. Och nu när jag vaknade kan jag knappast prata. Blir inget jobb för mig.

Ska vid kl 10.00 vara med Robin på Umo, han ville ha mitt sällskap och självklart följer jag med. Han står just nu i duschen och jag kollar igenom mina sociala medier i sängen och ska snart upp och käka frukost.

Ska göra ett prov i dag , dock inte tränat något.
Skit svårt prov, men men jag måste fixa detta.
Känner press på mig, har även riktigt mycket ångest idag.. Finns många anledningar för det.
Men orkar inte ta det nu.

Men ha en fin Måndag!
❤️

Likes

Comments

Tänkte bara säga godnatt & hoppas på att er dag vart bra, själv är jag hemma nu efter en bra dag men sluta inte alls nå vidare.
Mår just nu dåligt och orkar inte blogga nå mer idag.

Vi syns i morgon
❤️

Likes

Comments

Hej !

Jag hade tänkt se om jag kan få till en frågestund. Har du någon fråga kommentera den nedanför så svarar jag på det i ett inlägg. Ni blir även delade i inlägget till er blogg. Vilken bonus! Alla frågor är tillåtna, ingen är för dum eller konstig. Så om vi får till ett par frågor så blir ju inlägget av och ni blir tipsade utav mig, så andra kollar in eran blogg.

KRAM! <3

Likes

Comments

Idag är det Morsdag !

Så grattis alla mammor! Hoppas era barn & män tar väll hand om er idag. Själv fick min mamma sin lilla present av mig i veckan då jag inte skulle haft tid att ge henne den idag.
Min mamma älskar att hålla på med sina naglar så hon fick ett litet nagel kitt.

Idag står jag & mamma i Ludvika simhall hela dagen för mamma fått äran att sälja tyr grejer som ni redan kanske vet. Idag är det mycket varmare här inne och vatten behövs verkligen i mängder idag. Usch fyfan vad varmt!
Melwin badar i en liten rund pol och svalkat sig, medans mamma och jag får svettas så mycket!

Men som sagt ha en fin dag! Speciellt ni mammor, njut och låt din familj få ta hand om dig, frukost på sången och allt!
😊😊

Likes

Comments

Godmorgon!😊

Är seg upp från sängen idag. Ska om ca 10 min åka till Ludvika så har nu bråttom. Men sovit gott har jag förutom att jag vill ha sovmorgon..
Är så fruktansvärt trött känns som jag inte sovit på en vecka.

Men ni får ha en super bra dag!
❤️

Likes

Comments

Godkväll!😊

Hoppas er dag vart bra, min har vart bra. Älsklingen kom förbi efter jag vart i Ludvika.
Han stannade till kvart i nio. Han ville vara hemma vid nio så han kunde få käk i sig.

Jag har precis städat mitt rum, dammsugit och även käkat en macka. Fixat mig för kvällen och jag sover ensam en natt till. Pust, hatar sova ensam. Men bra att vi är ifrån varandra, annars skulle aldrig förhållandet funka för man tröttnar efter ett tag. Efter nästan 3 år med varandra dagligen blir man lite små tjurig..

Men vill önska er en super trevlig kväll!
Jag ska upp och vara i Ludvika 07.50 i morgon.
Fyfan hatar tidiga morgonar. Kommer vara trött inför provet på Måndag. Men godnatt
❤️

Likes

Comments

Nouw Magazine