Sitter med en talrik med kvarg i, och försöker mumsa i mig den oavsett om magen bara avskyr mig nu på kvällskvisten. Fick i mig dåligt med middag idag då jag fick kramper i magen. ☹️

Har hunnit med en del idag efter skolan.
Robin körde mig till affären, hjälpte mormor med potatisen idag. Pluggat lite granna och även gjort lite förberedande inför mina 2 veckors jobb. Så roligt att planera simskolelektioner. Men även svårt och klurigt.
Skrivit 3 veckors middags tips till mamma.

Så nu är jag trött efter all skrivande.
Så efter denna kvarg, så blir det sängen!
Har ni haft ni
bra dag?
❤️😴

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag igen !
Denna veckan är full späckad med saker, och blir nog mer påfylld under veckan. Men jag tänkte berätta lite kort vad som sker varje dag under denna veckan.

Måndag- Skola mellan 12.25-15.10, ska sedan hem och bara ta det lugnt. Plugga om jag får hem något utifrån skolan.Ska försöka hinna med att spela in en video.

Tisdag- Skola mellan 09.50-14.50. Efter det ska jag jobba mellan 16.30-18.40. Efter jobbet ska jag bara ta det lugnt och vila.

Onsdag- Skola mellan 12.50-13.40, sedan jobb vid 16.45-18.55. Efter jobbet ska jag förbi humlan och träffa vänner till 20.00. Sen blir det hem och vila.

Torsdag- Ledig från skolan pågrund av att jag ska på läkarbesök & psykolog besök. Sedan ska jag tvätta & städa.

Fredag- Skola mellan 11.05-16.00, efter skolan ska jag jobba eventuellt! Det är så mellan 17.00-18.30, ska även vara på humlan och käka tårta och umgås med bra personal och vänner. Även duscha! Ska försöka mig på att vlogga denna dagen.

Lördag- Jag fyller 18 år, så ska väll fira mig hemma sedan ut och umgås med vänner och pojkvän.

Söndag- Bara vila och ladda inför nästa veckan.

Det är planerna jag har nu sådär i huvudet.
I kalendern står det kanske något mer, men ni får ju följa med på varje dag under tiden ändå så. Allt kan ju bli ändrade planer. Men liten överblick över min vecka var detta.

Vad ska ni göra i veckan? Något speciellt?
☺️

Bild utifrån Weheartit !❤️

Likes

Comments

God kväll!

Ligger i sängen tidigt idag. Dagen har gått så segt, känns som klockan är 12 på natten men så långt har klockan ännu inte tickat. Kanske jag får sovit bättre i natt nu då.
👍🏼😀

Jag har nu färgat håret, duschat & käkat kvällsmål.
Brukar aldrig äta något efter jag käkat tacos. Men är så beroende av Kvarg nu för tiden så åt mig en sådan nu också. Magen avskyr att jag stoppar i mig kvarg, min mage är känslig emot mjölkprodukter men det är så gott. Så får skylla mig själv lite. Men supéer att jag äter i alla fall.

Vad har ni gjort idag?
I morgon är det ny vecka och en lång vecka.
Mycket att göra osv.. Börjar skolan 12.25 i morgon så sovmorgon får jag allt efter jag väckt älsklingen!
Har en pojkvän som inte vaknar av larm, han reagerar inte ens när något ljud ringer osv. Så det är tur han har mig som väcker honom.

Men nu ska jag hålla på med mobilen en liten stund!
Vi hörs i morgon igen!
❤️

Likes

Comments

God eftermiddag !😀

Satte mig precis i sängen, har nyss startat en tvätt, vikt in alla kläder som jag tvättat idag. Tagit fram kläder som Robin kan ha på sig i morgon, samt ska snart leta reda på vad jag vill ha i morgon. Tog fram kläder till Robin då han kommer hem senare, så tänkte ha det klart åt han.

Ska även packa skolväskan inför morgondagen.
Ska senare i kväll eventuellt färga håret mörkare. Har en färg liggandes hemma bara så tänkte om jag orkar tar jag tag i den! Ska även duscha osv idag.. så mycket att göra inför morgon dagen.

Idag åt vi tacos till middag! Vi hjälpte till och fixade så maten fort vart klar. Men nu ska jag vila lite. Har ni haft en bra dag? Min dag har vart helt ok. Mår fortfarande illa och ont i magen men men..
☹️

Likes

Comments

Jag blir om bara 6 dagar 18 år, så har en full späckad vecka denna som kommer. Ska fixa saker osv..


I morgon börjar jag skolan igen, var där i Fredags men nu börjar mitt schema helt och hållet i morgon! Och är super nevös och rädd att allt kommer kännas fel ändå. Men vi får se hur det går..


Jag har börjat veckoplanera, varje helg sätter jag mig med min kalender och kollar över vad jag behöver göra veckan som kommer eller om jag har något viktigt att komma ihåg osv.

  • Filed under: 3 snabba

Likes

Comments

God förmiddag eller något sådant.
Jag har haft en jobbig morgon. Vaknade med smärtor i magen och har mått så sjukt illa hela morgonen. Så jag sov ända ram till halv 1 idag. Blir inge jobb för mig häller då jag inte alls mår bra i magen idag.

Idag ska jag försöka så gott jag kan och orkar fortsätta i mitt sovrum, samt tvätten. Mamma slutar vid 15 idag så ska kolla med henne om hon skulle förbi Ikea idag eller inte. För vi behöver  köpa förvaring! Jag har väldigt dåligt med förvaring precis som mina andra syskon. Så ska kolla lite på Ikea appen nu idag och se vad jag kanske skulle behöva.

Men inget speicellt annars händer idag.
Ni får ha en bra dag kram.
❤️

Bild från Google

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments