Header

Godkväll ❤️

Nu hade jag tänkt släcka lampan och sova.
Har nyss tvättat ansiktet och borstat både hår och tänder. Jag har fått in en bra Kvällsrutin nu förtiden, är du intresserad av att se en kvällsrutins video kommentera !
😊

Robin börjar klockan 9 i morgon bitti, mitt larm går vid 8. I morgon ska jag försöka få undan på mitt rum. Vill ha det klart innan jag startar skolan. Ska eventuellt ringa samtal i morgon också. Så har lite att göra i morgon.
🤔

Jag får i alla fall önska er en god natt och sov gott!
💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej och Godkväll !💗

Hos mig är det full rulle med storstäda sovrummet. Jag kommer dock knappt någonstans då jag har väldigt ont i magen.
Plockar typ saker i 5 min sen tar jag paus 5 min för magen är super krånglig idag.
🤔

Ska försöka få klart detta, annars fortsätter jag i morgon. Idag har jag vart på IM och hälsat på gamla lärare. Var även på 2-3:ornas upprop idag för att hälsa på rektorn och andra lärare som var där. Samt gamla kamrater.
😊
Säger lycka till och plugga på.
Som min engelska beskrev mig.

"Jackie har visat att ingenting är omöjligt om man bestämmer sig för det!"

Jag fixade sjukt mycket under året på IM och jag tror på er andra att ni också fixar detta. Kämpa på bara och låt inget stoppa dig! Du är värd att lyckas. Och ni är i goda händer på IM , super bra personal.
❤️

Nej nu ska jag fortsätta städa!
❤️

Likes

Comments

Om 1 månad är det min och Robins 3 års dag. Längtar väldigt mycket, men shit vad fort tiden gått.🙈❤️

Nu börjar sommarlovet ta slut och jag är super nervös inför att jag ska börja skolan. Känner bara än människa i klassen.

Jag längtar till oktober super mycket, fyller nämligen 18 år då! 2 månader kvar exakt idag!🙈

Likes

Comments

Whioo !!!🙈

Igår på eftermiddagen / kvällen ringde en från min arbetsplats. Kan ni gissa vad? Jag ska bli simskolelärare igen åt små barn. Jag va det tidigare men gick över helt till tävlingsimmare, och hade då äldre barn. Men nu ska jag börja ha små igen, super kul. Ska även ha dom stora barnen också men shit älskar barn, och tycker simskola är så himla roligt. 😊
Glad tjej efter ett glatt besked!
Dom där timmarna jag satt i 2 dagar på utbildning var helt klart värt det. Och nu blir det simskola denna terminen.
🙂🙂

Likes

Comments

Godmorgon !❤️

Ligger kvar i sängen och kliar mig i ena ögat.
Tror jag fått ögoninflammation, det kliar som bara den. Robin är i skolan redan skickade iväg honom vid halv 9. Jag ska försöka sova vidare faktiskt, för min mage är kaos idag och ska försöka se om det går över.

Vi hörs senare puss
😘

Likes

Comments

Ibland är det kvällar som jag inte orkar andas, kvällar jag inte orkar ens kämpa för att vara kvar. Idag är det en kväll som bara tårarna rinner och jag känner hur min ångest tar över min kropp. Jag är så nervös inför denna veckan.

Jag är redo för nya rutiner men ändå inte.
Ska börja ny skola.
Behöver åka buss varje dag till skolan. Det är så mycket nytt och jag avskyr när det händer nya saker i min vardag. Avskyr förändringar.
Just nu denna veckan kommer mycket att förändras. Känns super jobbigt.


Tur min älskling är en pigg kille på kvällarna och kan finnas här för mig, hålla om mig och säga att allt blir bra, allt kommer gå super duper bra.
Jag förstår er som har Söndagsångest inför skolstart. Men jag har ångest inför allt som ska ske.
😬

Men ni ska veta att det är alltid okej att må dåligt, vi är människor och människor får må dåligt. Ta hand om er, jag ska krypa ner i Robins famn och torka mina tårar och försöka få någon sömn i natt
❤️

Likes

Comments