Header

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Filed under: Tips

Likes

Comments

Godmorgon fina ni!❤️

Mitt larm gick 09.00 i morse men jag var för trött för att ens kliva upp. Så jag somnade om.
Nu vakande jag för ca 10 min sedan, har kollat lite sociala medier. Och svarat på kommentarer och sådant.

Idag är det Torsdag, och jag ska försöka bli veck med mitt rum. Det är så äckligt och stökigt att det behöver städas ordentligt. Jag har ju haft sådan huvudvärk att mitt rum fått ligga på sidan ett tag. Men idag mår jag lite bättre.

Ska upp och käka frukost nu, samt ta en dusch funderar jag på. Sen sätta igång med sovrummet. Hade tänkt göra en hel del idag.
Efter städningen ska jag försöka gå ut och fota lite bilder. Ska även umgås med mina vänner idag. Redan planerat men kände att jag vart borta så mycket så ska ta tag i hemmet nu.

Ni får ha en fin Torsdag!
Vi hörs
❤️

Likes

Comments

God kväll!❤️

Sitter just nu i bilen och umgås med älsklingen och Linnéa. Vi ska nu åka och träffa Jesper.
Har sovit bort nästan hela dagen idag.
Mitt huvud är inte alls på min sida längre.
Haft huvudvärk nu i 1 vecka och det blir inte bättre känns som det bara blir värre för varje dag.

På måndag ska jag till min läkare, antagligen vet hon vad det beror på. Om inte så kommer jag nog bli skickad till Borlänge sjukhus för blodprover. Jag avskyr sprutor och har värdens fobi för det. Men men... Jag kan inte gå med huvudvärk dagligen. Jag har mina aningar om det kan vara järnbrist.

Men nu ska ja försöka umgås med mina vänner & älskling. Vi hörs igen i morgon. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
❤️

Bild från tidigare idag när vi skulle till dagis.
Melwin ville köra sin vagn helt själv. Han är jätte duktig på lyssna när man säger sväng ditt eller sväng hit. Kör rakt, akta människorna , stanna bilar. Så brukar vara helt okej att låta han styra den själv
😊

Likes

Comments


Hej på er.
Jag heter Michaela och är snart 30 år. Bor ute på landsbygden tillsammans med min livs kärlek. Vi har varit förlovade i ett år och kommer gifta oss om något år eller två. Ingen stress här inte. Det är så otroligt roligt att jag får gästblogga här hos Jackie, hon verkar vara en sån go tjej.
Även jag bloggar här på nouw och i min blogg får ni läsa om allt från musik till ångest. Jag skriver mycket blandat så jag har svårt att sätta en etikett på bloggen, men skulle nog säga att den är väldigt personlig. Jag är en väldigt öppen person, jag skriver en del om min psykiska ohälsa då det är en sådan stor del av min vardag. Jag har varit sjukskriven i flera år pga olika saker. Men som jag nämnde ovan så kan jag skriva om allt från ångest till musik, lite av allt helt enkelt.
Ni är varmt välkomna in till mitt lilla krypin och känner ni för att följa mig så gör gärna det. Jag följer tillbaks och är ingen spökläsare utan jag läser alla bloggar som dyker upp i mitt flöde

Puss och kram
@whimsical

Likes

Comments