Header

Godmorgon på er, hur mår ni? Själv är jag dunder förkyld! Åh så trist verkligen! Orkar inte vara sjuk nu!
Men men, sådant är livet!

Som ni redan vet så ska jag fota idag. Robin är i skolan just nu och jag är ännu kvar hos honom då jag tog lång sovmorgon idag. Så vaknade ungefär strax innan 12. Så nu ska jag fixa mig osv.. Sen bege mig hemåt.

Hur ser er dag ut idag? Lugn? Jobb? Skola?

Ni får i alla fall ha en bra Tisdag !

Kram❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God kväller på er hur mår ni? Varit väldigt off idag än vad jag brukar. Har nämligen umgåtts med massor av vänner idag hela eftermiddagen. Kom nyss hem till älsklingen och vi ska starta igång en film. Idag får han välja så får se vad det blir för spännande!

Hoppas ni haft en bra dag i alla fall, min dag har vart riktigt bra, förutom kylan på -6 till -8 grader. Burr Burr Burr ! Jag tänkte dela med mig av lite foton från dagen.

I morgon ska jag träffa Simon och han ska hjälpa mig med lite outfit bilder osv. Då Robin inte tycker om att gå ut och fota så ställer en kompis upp. Robin har även fullt upp i morgon så.

Men ni får ha en bra kväll!
Sov gott så hörs vi i morgon!

Kram❤️

Likes

Comments

  • Filed under: INSPO

Likes

Comments

Hej, mitt namn är Erica Thåström & jag är 19 år och småbarnsförälder till min dotter Nova på snart 9 månader. Jag bor på ett serviceboende igenom LSS då jag lider utav en lindrig utvecklingsstörning och ADHD. Jag lider dessutom av borderline och depression , ångest och självskadande beteende. Men har varit fri från självskadande i drygt 2-3 månader.

På min blogg får ni
följa med mig på min resa igenom toppar och dalar. Från att levt med tvångsvård inom låsta dörrar, till att nu leva utan tvångsvård och ha både barn och världens finaste sambo och kompisar.

Jag har haft en väldigt tuff uppväxt med både mobbning, misshandel, sexuella övergrepp och i tidig ålder började med självskadande. Så jag kommer dela med mig av mina erfarenheter och mina tips.

Hoppas detta låter intressant & att vi ses på min blogg!

Hennes profil
@Ericathåström
Hennes blogg http://nouw.com/ericathåström​ 


Likes

Comments