Header

Priser:
Skinnjacka med fransar i storlek 10/38. Oanvänd - dock ej lapp kvar. 350 kr + frakt.
Skinnjacka med bälte samt silverdetaljer i storlek S/36. Oanvänd med lapp kvar. 350 kr + frakt
Khaki grön crop topp i storlek UK8. Oanvänd med lapp kvar. 100 kr + frakt.
Zebramönstrad t-shirt som även kan klippas till linne i storlek US4/UK8/EU36. Oanvänd med lapp kvar. 50 kr + frakt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 //12 // 13 // 14 // 15 // 16 // 17

Eftersom jag tycker om NYX galet mycket, så är det självklart att jag har en NYX önskelista.

Först så är det tre lösögonfransar som är så fina - Overrated, Corrupt och Exposed! Sen så vill jag testa några lid lingerie Eyeshadow i nyanserna - What Lace Romance, Bronze Mirage och Fame & Fortune. Sen älskar jag eyeliner och vill få ett lager med andra färger än svart. Så jag föll för Cobalt blue och Teal i Colored Felt Tip Eyeliner kollektionen. Nu när vi ändå pratar om eyeliner så vill jag testa NYX's glitter eyeliner och då blir det - Crystal silver och Crystal Gun Metal. Sen har jag velat ha en glitter primer så länge nu och äntligen hittat en som inte testar på djur! Självklart vill jag köpa hem ett lager med glitter och föll pladask för - Silver, Crystal, Ice, Rose, Gold och Teal.

Likes

Comments

Häromdan så hittade jag denna skönhet på Zaras rea för 299 kr! Var självklart tvungen att passa på. Jackan är i faux leather med nitar och graffiti på ryggen som en sjukt snygg kontrast. Jackan hittas HÄR .

Andra skönheter hos Zara

1 // 2

Likes

Comments

Gillar bara den här låten på deras nya skiva. Men fan va bra den är - galet.

Likes

Comments

Ni hittar dessa HÄR.

Just nu har Intersport köp 3 par skor men betala för 2. Och då passade jag och mamma på att köpa nya träningsskor till gymmet. Och eftersom jag har en mindre fot på höger pga mitt handikapp (lång historia), så behöver jag annan storlek på denna fot. Speciellt i träningsskor och exempelvis loafers. Kängor osv orkar jag inte köpa två olika storlekar i. Så detta gjorde att mamma fick sina par helt gratis!

Likes

Comments

Förra fredagen så åkte jag och pojkvännen min en snabbis till Ikea för att köpa hem en Aloe Vera växt till mig + en kruka. Vi tog även en sväng till Plantagen och köpte en Azalea blomma. Båda två är bra att ha i sovrum då de gör luften bättre. Perfekt hemma hos mig!

Likes

Comments

Hittas HÄR .

I födelsedapresent så fick jag lite pengar så där, fint. Mestadels av pengarna hamnade i mitt sparande till min lårtatuering som ska göras nästa Mars. Och eftersom jag är arbetslös så är det svårt att spara, så har inte så mycket val än att spara pengar jag får i present. Det tar dock emot, då jag vill spara av mina egna pengar. Men what to do?

Jag la dock undan 300 kr för att köpa nya skor för. Hittar inga snygga hos våra skobutiker/hemsidor i Sverige. Så jag kikade runt lite hos Aliexpress och hittade dessa! Så galet snygga i mina ögon. Jag hade något liknande i gymnasiet som jag äääälskade. Så jag tror inte jag kommer ångra mitt köp. Däremot så är jag oerhört kluven om jag tog rätt storlek. Kan vara att de är för små och då vet jag inte vad jag gör. Ber till högre makter att de kommer passa mig!

Jag kommer självklart ta bild på dessa skönheter hur de ser ut på mig, sen när jag har fått hem dom.

Likes

Comments