Header
View tracker

Kärlek ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9

En butik jag bara älskar mer och mer för varenda gång jag kikar in på hemsidan eller i butiken. Det är Indiska. De har så galet fina saker! Jag tycker mest om deras inredning och mycket är verkligen spot on! 👌

Likes

Comments

View tracker

1 // 2 // 3 // 4 // 5

H&M är en butik som jag verkligen älskar. Sen finns det mycket de kan förbättra men det är för tråkigt att prata om. Men jag hittade dessa två klänningar som jag är alldeles kär i. De är så galet snygga så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Sen behöver jag mer träningskläder och fastnade för dessa tre t-shirts. Enkla och snygga. Vad mer behöver man begära? 💎

Likes

Comments

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

På den senaste tiden så har det blivit väldigt mycket kläder, här på min blogg. Men och andra sidan - vem älskar inte kläder?!

Jag hittade lite snygga plagg hos Boohoo's nyheter. Väldigt mixat mellan fina klänningar, sammets, jumpsuit till t.ex nästa sommar och en basic svart tröja.

Likes

Comments

Ni kan köpa den HÄR.

Något som jag tycker om att använda när jag enbart har mascara och bas. Det är ett läppstift som sticker ut lite mer. T.ex brunt, lila, mörkt. Det gör så man ser galet fab ut - fast man har lite smink på sig. Perfa!

Här har jag på mig The Balm - Meet Matt(e) Hughes i nyansen Dedicated. Sjukt fin mörk rosa färg med en galet liten gnutta brunt och lila i. Den ser dock olika ut i alla ljus. Ibland helt rosa, lite mer åt det röda och ibland som den ser ut i tuben.

Likes

Comments

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13 // 14 // 15 // 16 // 17 // 18 // 19 // 20 // 21 // 22 // 23 // 24 // 25 // 26 // 27

ÄNTLIGEN har SweetLoveSugar lanserat sin hemsida! Det finns två fysiska butiker och det är här i Skåne. En i Emporia och en i Väla (Malmö och Helsingborg). Men det är så skönt att kunna beställa också. Och jag gick loss med vad jag vill testa rent dryck och matväg. Det finns även massa annat som spel, kläder osv.

Jag har dock redan testat Jalapeno poppers, men de är så fruktansvärt goda så de förtjänar att vara med i listan

Likes

Comments

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Här är några favoriter från Bonprix samlats i ett collage. I massor utav olika färger och former samt tyger. Underbart.

Likes

Comments

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13 // 14 // 15 // 16

Ofta tror man att man inte hittar mycket under hundra lappen. Men det finns faktiskt otroligt mycket! Jag hade t.ex. blivit hur glad som helst att få hudvård/body showers i julklapp. Nya lösögonfransar, smink och doftljus samt ljuslykta hade inte heller suttit fel.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12

I denna kategorin så fanns det hur mycket som helst att välja mellan. Men jag valde att tipsa er om mina topp 12 wanties. De flesta finns i andra fäger, mönster och lukter!

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12

Jag måste bara berätta hur kär jag är i dessa svarta glas! Hade varit mer än tacksam för dessa eller den koppar färgade toaborsthållaren till min framtida lägenhet, dö snygg! Sen vem hade tackat nej till glassprovning med en kompis och ett playstation 4?! Ett par nya hörlurar, värmeverktyg och parfym hade inte heller suttit fel.

Likes

Comments