Header

1 // 2 //3

Eftersom jag är galen i smink så är det rätt så mycket från Fenty Beauty som jag vill testa. Inte bara hennes basprodukter utan även hennes ögonskuggspalett som jag såg Miranda Hedman använda sig av, samt en utav Fenty's flytande glittereyeliner. De är så magiska!

Likes

Comments

🍀Samarbete med Veganpaketet.se 🍀

Jag har på senaste tiden blivit mer intresserad av att ändra min kost till att i framtiden vara vegan. För jag tycker att det är oerhört meningslöst att äta djur och mejeriprodukter. Vi klarar oss fint utan det samt det är miljoner gånger bättre för miljön som vi måste ta hand om bättre! Men vägen dit för mig är lång men alla steg är bra steg. Därför är denna prenumerationsbox perfekt för mig att kunna inspireras av nya produkter där det mesta dessutom är ekologiskt! Beroende på val av box så får man även veganska recept, vegansk restaurangtips, en vegansk livsstilsprodukt och annat roligt.


I min box fick jag detta nedan:
🍃Rårisflingor
Rårisflingor som är ekologiska och glutenfria. Används till exempelvis müsli eller gröt. Passar otroligt bra ihop med frukt och bär.
🍃Bovetekakor - Kryddig kokos
Proteinrika kryddiga bovetekakor med kokossmak som är perfekt till mellanmål eller som energigivande snack.
🍃Mandeldryck Kalcium
Passar bra till exempelvis gröt, müsli eller som bas i en smoothie.
🍃Vattenmelondryck
Denna dryck med namnet What a Melon är en dryck baserat på vattenmelon. Drycken har lågt kaloriinnehåll och den är 100% naturlig samt utan tillsatt socker.
🍃Carobpulver
Carobpulver har en söt med lite kolaaktig smak som innehåller varken koffein eller oxalsyra. Denna går utmärkt att använda istället för kakao i bakverk.
🍃 Arctic Hallon och Blåbär
Dessa är ett nyttigt alternativ för att få sötsug att försvinna som även passar alla oavsett ålder. Paws är helt fria från socker och konstgjorda ämnen. De är gjorda på de finaste, färska frukterna sim sedan pressas tillsammans till små björntassar.

Om ni känner er sugen att testa på denna prenumerationsbox så tycker jag verkligen att ni ska göra det! Boxen håller högklass och jag tycker det är bra att de tänker så mycket på miljön som de gör. Man får även bra produkter och det finns boxar för alla. Där det finns Veganpaketet Snackbox, Veganpaketet och Veganpaketet Plus.
Hemsidan hittar ni HÄR där ni kan läsa mer om Veganpaketet och deras boxar

Likes

Comments

Jag har beställt hem lite som saknas för halloweenfester som står runt hörnet. Dock så såg jag att färgen jag tänkte ha på bland annat ansiktet var mörkare än vad jag trodde. Den drar även åt rosa. Skulle tagit vit färg som jag tänkte. Attans! Men det går säkert att lösa. Märket enligt företaget ska vara CF vilket är super. Men i efterhand när det gäller glittret så blev jag osäker. Detta gör att jag ej vill marknadsföra det med att visa namn. Och jag har ersatt med glitter som ska vara CF via länken. Jag tror iallafall att mina två looks kommer bli fab 😄

🎃 Jag har en rabattkod på 20%, som jag kan ge till 10 styckena personer som kan användas 1 gång var.
Alltså är det först till kvar som gäller. Kontakta mig så ger jag ut koden. Den gäller via interinetbutiken och fram till 30 oktober 🎃
(Samarbete med Buttericks)

Likes

Comments

Varför kan inte Primark finnas i Sverige? Jag tycker verkligen om den butiken även om många inte gör det. Jag tycker att deras kläder har samma kvalité som H&M. Men smaken är som baken! Men om någon ska förbi Primark någonstans i världen, så finns allt detta i butik just nu.

Likes

Comments