Header

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Det här med att det alltid finns något snyggt man vill köpa. Det är jobbigt. Speciellt när man inte har pengar. Dumt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag älskar parfymer. Man kan inte ha för många, likadant med läppstift som egentligen är i samma nyans men man ändå har 10 styckena olika. För det är ju ändå skillnad på dom?!

Jag har nu + massa fler egentligen, förälskad mig i dessa tre. DKNY, Lexington och Escada. De doftar väldigt olika men ändå så lika. Man kan känna en röd tråd genom de alla. De är söta men inte för söta så det går mer åt barnparfymer. Utan de håller fortfarande en högklass.

Likes

Comments

I fredags så åkte jag och min pojkvän till Bryssel för att fira Kristians 25-årsdag. Vi bodde på Ibis Brussel Centre St Catherine som ligger så centralt och bra till! Rummen är små men finns allt som man behöver samt är fräscht och modernt. Wifi ingår på detta hotell och var väldigt snabbt faktiskt! Vi betalde även lite extra för att få frukost på hotellet, och den var faktiskt förvånansvärt bra! Apelsinjuicen var alldeles magisk och det fanns väldigt mycket att välja mellan. Rekommenderar hotellet om ni vill åka till Bryssel 👍

Vi hade bara en hel dag att se det mesta utav Bryssel. Och precis bredvid hotellet ligger St Catherine kyrkan som är så fin! Vi gick även till det kända torget Grand Place som ligger inte alls långt ifrån hotellet. Där kollade vi på alla fantastiska byggnader och den pissande statyn som ligger på detta torg. På kvällen efter middagen som vi åt på Chez Léon så gick vi till La Brouette och tog en drink. De vi valde var dock så sjukt starka och äckliga så det tog två timmar för oss att dricka upp. Men man kände snabbt av drinken i knoppen så det var ändå värt dom dyra 100 kronorna i vår valuta - haha.

Vi besökte även den kända gallerian som ligger vid Grand Place som heter Les Galeries Royales Saint-Hubert, St-Michel et Ste-Gudule katedralen, åt belgisk våffla hos Gaufre de Bruxelles, strosade omkring på olika gator i centrala Bryssel, gick i affärer och köpte bär på en marknad vid kyrkan vid hotellet.

Så summan på kardemumman så var det fruktansvärt mysigt med sol och 21 grader i fina Bryssel. En riktigt fin stad som har det mesta. Perfekt stad för er som tycker om öl då de har 300 olika sorter. Vi bokade flygbiljetter via Momondo -> Mr.jet och åkte med Ryanair. Hotellet bokade vi via Agoda som ni hittar HÄR .

Likes

Comments

Jag är väldigt sugen att börja prenumerera på en box men inte med skönhet. Mestadels för jag vill inte ha skönhetsprodukter som testar på djur och de brukar sällan vara bra ändå. Men olika produkter som de ovan eller low carb verkar så kul och bra att få hem! Har ni testat någon av dessa ovan? Är/var ni nöjda? 😄

Likes

Comments

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11

Det är farligt att kika runt hos Boohoo. Slutar med att man har tusen plagg i korgen och så sitter man där och gråter för att man ej har råd.

Likes

Comments

Den 5 Maj sticker jag och pojkvännen till Bryssel för att fira hans 25 årsdag i denna stad den 6 Maj. Ska bli hur mysigt som helst att åka iväg på en mini trip! Vi kommer åka hem igen sen på söndagen då jobb kallar m.m. Oavsett vad så kommer de bli så gött att komma iväg lite. Har även velat besöka Bryssel ett tag för det verkar så mysigt - så det ska bli kul att kunna stryka det på "to do" listan ✈☀

Likes

Comments

Om lite mindre än ett år så är det äntligen dags att tatuera in min design på min hund på mitt lår! Haft designen klar i så många år nu. Så det ska bli så skönt att äntligen få den på plats. Tror det kommer bli så himla bra! Och eftersom jag är van att tatuera mig minst en gång om året. Så har jag riktig abstinens just nu. Vill så gärna hinna få ihop pengar till mitt ena knä också. Har idéer klara för mina knän men bara pengar som saknas. Sjukt frustrerande! Har även tänkt klart på hur jag vill fortsätta med hela min högra arm. Kan säga att det kommer vara fullt av djur, haha. Inte alls animal lover här inte 😜

Likes

Comments