Header

Promenad outfit

Ingen kan vara nöjdare än jag över detta väder! Drog på mig träningskläder och gick på en lång promenad med mamma i solen. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kanske ett rätt opassande kollage med tanke på det här skitvädret Sverige bjudit på so far.. MEN vet ni? Än är inte sommaren slut och jag hoppas och tror att den här riktiga sommarvärmen med strålande sol kommer som en liten surprise och stannar kvar ett bra tag.

Jag blev riktigt fäst vid dessa godingar i badväg från Calvin Klein. Älskar liksom att de ser så enkla, snygga och sportiga ut!

Likes

Comments

Hello gorgeous!

Äter min lunch samtidigt som jag skriver det här inlägget.. Haha. Idag är det en sån där dag då jag måste planera på minuten för att hinna med det jag vill hinna med. Ni vet vad jag menar? Hur som så har jag haft franskunder hela förmiddagen och tänkte nu passa på att klämma in dagens träningspass/terapi som får bli en powerwalk med bra musik i hörlurarna innan det är dags för nästa franskund.

Likes

Comments

Godkväll vänner!

Ikväll gav jag mig ut på första springturen på väldigt länge. Samma visa varje gång: När jag väl börjar springa vill jag bara försvinna genom jorden och aldrig mer komma tillbaka, efter ett tag går det lättare och jag inser hur skönt det är att springa och hur viktigt det är att ta hand om sig själv och sin kropp och jag börjar tänka i banor som "Nu ska jag börja springa mer regelbundet, i alla fall ett par gånger i veckan" bla bla och sen sprutar både svett och tårar och vips så är jag hemma igen. Haha.. Världens bästa känsla är det ändå att komma hem efter ett svettigt träningspass, håller ni inte med?

Perfekt att komma ut och springa efter en hel dag stilla sittandes som det ofta blir för mig vardagar,

SEN måste jag ju självklart visa upp min senaste order från Look by Linn med ett nytt lim, fransar och fransborstar.

Hörs mer imorgon! <3

Likes

Comments

Ännu ett frukostinlägg! Har tagit det lugnt nu på morgonen innan det är dags för dagens franskunder. Har rekordmånga kunder den här veckan vilket är så kul. Om ni är intresserade av att se bilder på mina jobb så kan ni kolla in min Instagram: @sveaeyelashextension

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan <3

Sveper en smoothie till frukost innan det är dags att börja göra mig iordning för avfärd mot Borlänge. Har ett möte samt några ärenden att uträtta så blir några timmar i grannstaden. Senare idag har jag en franskund men jag tänkte hinna med ett träningspass innan dess. En måndag så att säga!

See you later


Likes

Comments

Hej, bloggen har haft ett uppehåll under en längre tid nu. Även om jag inte ser bloggen som något jobbigt eller särskilt betungande så blir det lätt så att den hamnar längst ner på priolistan när livet kommer emellan. Men hur som är jag tillbaka. :) Redo att överösa er med massa bilder och texter. <3

Massa kramar till er som fortfarande klickar in här varje dag trots uppehållet.

Likes

Comments

Har varit sjuk hela veckan men börjar äntligen bli frisk, så va nyss ute på en skön promenad i solen! Efterlängtat, JA!

Nu ska jag äta lite ceasarsallad som mamma har lagat till oss och efter det fylla på Kellies fransar innan det är dags för P´s fotbollsmatch!

puss

Likes

Comments

Kellie med mamma och pappa

Kellie med sina två bästa vänner

Kellie nu och då haha

Alltså kolla på dessa fantastiska människor! <3 Får rysningar

Likes

Comments

Några snabba bilder på dagens outfit!

Hur mår ni? Jag mår bra förutom att jag vaknade upp förkyld imorse.. Inte den bästa starten på veckan kanske men men. Helgen har varit så himla bra och festlig. Syster tog studenten och den firades tillsammans med familjen. Känslosamt blev det när alla fina studenter sprang ut från skolan och jag såg Kellie.. Jag fick anstränga mig så mycket för att inte börja böla haha.. Sedan hade Kellie mottagning och mamma hade fixat världens största tapasbuffé, OM det var gott. En riktig lyckad dag som avslutades med utgång! <3

Idag är det måndag och back to reality igen! Har på mig supersköna byxor från Nelly, samt blus och skor också. 

Likes

Comments

Instagram@jackiehedin