Header

Måndag: Jobb hemifrån och gym

Tisdag: Jobb hemifrån

Onsdag: Jobb hemifrån och någon form av konditionsträning

Torsdag: Jobb hemifrån och fylla på mina fransar

Fredag: Utbildning i volymfransar dag ett och kalas för världens bästa nioåring

Lördag: Utbildning i volymfransar dag två och packa resväska och stressa..

Söndag: Åker till MEXICO!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ett somrigt kollage jag klippte och klistrade ihop plus ett par bilder på mig i en favvo bikini!

Måndag och ny vecka igen!

Den här veckan står det massa fix och trix med företaget på schemat då vi åker till Mexico på söndag. Vi måste organisera och förbereda en hel del i och med att vi blir borta i nästan två hela veckor. Men skönt att få lite ordning och reda innan så att vi kan slappna av på riktigt när vi väl åker bort.

Likes

Comments

Good Morning! <3

Såhär mysigt har vi haft det på förmiddagen, jag och min lilla familj. Brunchmys med tända ljus och bra sällskap! Jag tycker det är så roligt att man verkligen kan se att även missarna, Ringo & Stella, njuter minst lika mycket som oss när det är helg. I alla fall så innehöll dagens brunch äggröra, banan- och mango smoothie plus ett stort fruktfat. Så gott ju! Medan vi brunchade kollade jag på Chris Brown: Welcome to my life på Netflix. För mig är och kommer han alltid att vara en artist på samma nivå som Michael Jackson. Tyvärr så förknippar man oftast Chris Brown´n namn med misshandeln på Rihanna och hans musik tenderar att hamna i skymundan.. Så av det skälet tycker jag att filmen är värd att ta sig tiden att kolla på och få sig en bättre bild av hans bakgrund!

Ha en fortsatt bra söndag!

Likes

Comments

Här kan ni se lite hur jag tänker vad gäller vårt framtida hus. Modernt, minimalistiskt, stora öppna ytor, stora glaspartier, och kanske med guldiga detaljer för en exklusivare känsla?

Jag kan sitta i timmar och fantisera om framtiden. Just nu bor jag och min kille i en nyrenoverad 2:a men den dagen vi ska flytta till hus så kommer det att vara ett nybyggt hus. Det har jag bestämt! Vart, när och hur är idag ett enda stort frågetecken så jag tänker att tiden får utvisa detta.

Men utifrån vår livssituation idag passar vår fina lilla 2:a oss perfekt. Så jag får fortsätta drömma om vårt framtida husbygge ett tag till!

Likes

Comments

Och så var det söndag igen.. Förstår verkligen inte hur veckorna kan gå så fort? Nu är det liksom bara två veckor kvar till Mexico. Jag verkligen längtar till att få resa iväg tillsammans med min kille och bara ha det bra. Bara HAN och JAG! <3 Nej fy vad jag längtar ihjäl mig nu.
Tillbaka till verkligheten: min söndag bestod av fransjobb då jag hade en påfyllning på en kund klockan 12.00. Som ni vet så har vi bytt lokal och jag trivs verkligen där. Det är så skönt att kunna "gå till jobbet" och sedan komma hem för att vara "ledig". Dock gör jag fortfarande kontorsjobb hemma i lägenheten då jag tycker att det blir smidigare i och med att vi inte hunnit få något internet i lokalen ännu.
Efter jobb åkte jag hem till mamma och pappa och blev bjuden på lunch samt hämtade hem katterna som bott där över helgen! <3 Efter storstädning av lägenheten och matlagning ligger jag nu här i soffan och laddar inför en ny vecka. 

Likes

Comments

Happy saturday

Min kväll kommer bestå av drinkar, vänner, dans och Sean Kington. Just nu är jag inte det minsta taggad för fest men jag ska snart börja fixa mig samtidigt som jag smuttar på en cider och lyssnar på Sean så då kommer det säkerligen ändras.

Ska bli så mys att få vara med min bästa tjej Lovis ikväll, som jag saknat henne. <3

Likes

Comments

Bilder från tidigare i veckan

Veckorna går i raketfart och vi är redan framme vid FREDAG! Hur är det ens möjligt när det var måndag typ.. igår? Hur som haver inget mig emot och jag antar att jag inte är ensam om det. Fredagar är den bästa dagen om ni frågar mig. Storstäd av lägenhet, massa fix och trix på kontoret och sen en max två franskunder. Det är lite som min "samla-ihop-sig-dag" efter en vecka full med jobb och vardagsrutiner som städa, laga mat, träna osv.

Jag har lyckats bocka av det förstnämnda, storstäd av lägenhet och ska nu beta av lite kontorsjobb innan det är dags för veckans sista franskund.

Hoppas att ni alla får en fantastisk fredag och start på helgen! <3

Likes

Comments

Tidigare i veckan innan ett träningspass

Jag försöker verkligen att träna på vardagarna men om jag ska vara helt ärlig så har det inte gått något vidare bra den senaste tiden. Stor efterfrågan på fransar har helt enkelt lett till mindre egentid och träning. Skärpning Jackie!

Likes

Comments

På vårt kontor/salong tidigare idag!

Spenderade hela fem timmar hos bästa frisören idag, det var dags att sätta om min hårförlängning och då passade vi på att fräscha till mitt naturliga hår på samma gång. Vi gjorde håret kallare än vanligt vilket känns så rätt nu till vintern! Det är något speciellt med att gå till frisören, håller ni inte med? Det är lite som om tiden stannar och det enda som existerar är just jag och mitt hår haha.. Sen är jag så otroligt fascinerad av själva frisöryrket så samtidigt som jag sitter i min stol och blir behandlad som en prinsessa inspireras jag av tjejernas förmåga att förändra sina kunders hår med sina händer och verktyg. Att vara frisör är SÅ mycket mer än att "klippa lite hår"!

Visste ni att min dröm som mindre var att bli frisör samt att jag valde mellan naturlinjen och frisörlinjen på gymnasiet?

Likes

Comments