View tracker

Idag har jag haft en rätt fullspäckad dag, tenta på förmiddagen, catch up med en vän i form av julklappshandel samt en fika, vilket resulterade i ett träningspass på gymmet någon timme senare, städning av lägenheten, administrationsarbete med företaget osv. Och det är först nu jag kan sätta mig ner i soffan och bara andas in och ta det lugnt samt reflektera över dagen.

Wow vad träning ger mig mycket! Det var nog lite det jag ville komma till med detta inlägg haha. Jag har alltid alltid alltid varit aktiv och tränat så länge jag kan minnas och det har alltid varit en stor del av mitt liv, dock har jag inte alltid haft en hälsosam inställning till träning. Men i alla fall, träning för mig är så mycket mer än att bara att träna för träningens skull. Det är liksom en livsstil, jag tränar för utseendets skull men framförallt för att jag mår bra av det. Jag gör det för MIG och ingen annan. Samtidigt är det inte alltid kul att ta sig till gymmet efter en lång skol- eller arbetsdag eller att dra på sig springskorna och springa fem kilometer i spöregn. Men det är alltid värt det efteråt, känner ni igen er? Så gör det du mår bra av och kämpa alltid för att nå dina drömmar.

​No one will ever do it for me, I am the one that will make the chance

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej godingar, den senaste tiden har jag pluggat inför mina kommande tentor, jobbat, tränat, ätit, sovit och på repeat.. mina dagar är inte mer intressanta än så för tillfället haha.

Anledningen till att jag tittade in här är för att jag efter dagens springtur gjorde världens godaste smoothie med massa nyttigheter i, och jag tänkte dela med mig av receptet om någon skulle vara intresserad av att testa.

Acai smoothie för två personer:

• Acaipulver 1 msk
• Banan 1 st
• Chiafrön 1 msk
• Frysta hallon 1 dl
• Hallon- och vanilj kvarg 2 dl
• Kokosolja 1 msk
• Sojamjölk 2 dl


Likes

Comments

View tracker

Alltid lika roligt med nya träningskläder, håller ni inte med? Dessa rosa köpte jag från aim'n i storlek XS, älskar verkligen passformen plus att de är SÅ snygga! Blir att inviga dessa så fort jag återhämtat mig från min förkyldning samt jetlagen från resan.

  • 78 readers

Likes

Comments