Förra söndagen träffade jag Eden, Connor, Chase som jag lärt känna genom fotbollen och några utav deras kompisar för middag på Buffalo Wild Wings. Det var jättemysig och rolig kväll men oj vad jag underskattade "spicy" på menyn. Tror jag beställde en utav de starkaste och jag fick kämpa för att få ner maten... Beställde även in typ 5 stora vatten haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna vecka (förra veckan hehe) har det varit homecoming week med olika teman för varje dag. Eftersom att vi var lediga i måndags så startade veckan i tisdags. De olika teman var:
Tisdag - Tacky Tourist (Jag hade på mig en sverige cape. Tyckte jag var orginell haha)
Onsdag - Camo/Wildlife (Jag hade på mig gröna byxor och Camo-tshirt)
Torsdag - Turn back time (Jag var klädd Hippieinspirerat)
Fredag - BLUE OUT (Blå ansiktsmålning & kläder)
Tog tyvärr inte bilder på varje dags outfit då jag helt glömde bort men har några bilder. Det var hursomhelst väldigt roligt att klä ut sig lite och om jag ska uppskatta det så klädde åtminstone 80% ut sig på något sätt. Vissa mer än andra såklart. Det var minst sagt roligt att gå i korridorerna och se alla utklädnader. Önskar att vi hade en liknande vecka i Sverige!

Likes

Comments

Hejhej bloggen. Varje år anordnar min skola en "senior bonfire" där alla seniors gör träskyltar med sina namn som de sedan eldar upp. Som utbytessrudent så blir man dock alltid placerad som junior men jag kan fortfarande vara med på de olika aktiviteterna gällande seniors. Så i fredags åkte vi några stycken hem till Bryce och fixade våra skyltar. Jag hade inte planerat att göra en men Bryce hade en extra så gjorde en ändå. Under kvällen så gjorde vi alltså skyltarna och hängde allihopa vilket var mysigt. Vi underskattade dock antalet insekter på natten haha. I måndags var det sedan dags för självaste eldningen. Här är lite bilder.

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Onsdag, förra veckan, var inte min bästa dag haha, det var nästan skrattretande hur mycket som gick fel. Jag blev inte bara "dresscodad" utan jag fick också en "tardy". Det hela började i min andra period där det dagligen är en dresscodcheck och där min lärare tyckte att min klänning, vilken jag haft på mig 3ggr innan, möjligtvis var lite för kort och att hon ville att jag skulle gå och kolla upp det. Så jag gick till kontoret där en annan personal skulle utvärdera. Min klänning var chill, ej tight och precis inom dresscode men hon tyckte ändå att den var för kort... Mina värdföräldrar kunde dock inte komma med extrakläder då de jobbade så personalen gav mig en varning och sa åt mig att inte ha på mig den igen. När jag kommer tillbaka till lektionen så skämtar min lärare och säger typ "skönt att allt var okej, men du vet ju att det är killar på skolan haha". Var något förvirrad och sa tillbaka att jag tycker att det är deras problem och hon svarade att hon håller med. Visar lite hur de ser på dresscode här och varför de har den... Tycker om min lärare i den klassen och hon är jättesnäll men i detta fallet tycker jag hon agerade och uttalade sig väldigt konstigt. Hursomhelst så fortsatte dagen som vanligt enda fram till kören. Innan kören har jag nämligen fotboll och jag får alltid stressa mig genom hela skolan mellan de klasserna då de är i helt olika delar. När skolklockan ringer så är jag 2 meter ifrån dörren påväg in till kören och min lärare säger åt mig att jag måste gå och hämta en "tardy". Hon skickade nämligen iväg en annan tjej som inte kom från fotbollen så hon kände att hon även behövde skicka mig. En "tardy" är som en varning man får vid sen ankomst. Efter 3st så får man kvarsittning. Om vi ska sammanfatta hela dagen så var det en rätt så dålig men skrattretande dag och tyckte det kunde vara lite kul för er att höra om.

Likes

Comments

Hej allihopa! Detta är sista inlägget från den tid jag missat att uppdatera. Efter detta ska jag försöka blogga mer regelbundet och sluta vara så lat haha. För det händer så mycket saker här och vill att ni ska kunna hänga med i svängarna. Hursomhelst så var vi i lördags på en fair i Lubbock vilket också var min allra första. Det påminner mycket om ett mini gröna lund och var så himla kul. Älskar att åka bergodalbanor och stämningen var mys. Här är lite bilder.

Likes

Comments

Fredag kväll var det dags för Courtneys presentation för hennes sorority Zeta Tau Alpha vilket innebar formell middag. Under kvällen hängde jag och Courtney i hennes dorm vilket var mysigt. Här är bilder från middagen. :-)

Likes

Comments

Denna vecka blev en kort en då vi på onsdag kväll flög till Lubbock för att hälsa på Courtney då det är "parent weekend" på hennes college. Det var riktigt skönt att inte ta bilen 12h den här gången haha. På torsdagen åkte vi runt och shoppade en massa. Hittade så mycket fint för bra priser. Väldigt värt! Bland annat lite varmare tjocktröjor / jacka för det börjar bli kallare här och på kvällarna är det för kallt för T-shirt. På kvällen var det dags för footballgame mellan Texas Tech & University of Kansas och vilken upplevelse det var. Stämningen var awesome och oj vilken show runt själva matchen. Låter bilderna tala för sig själva. Hoppas ni alla mår bra!!

Likes

Comments

Förra helgen (söndag) så var jag på min första baseballmatch. Det var så kul och överraskade verkligen. Älskade stämningen, hur avslappnat det var, matchen och maten. Är så tacksam att min värdfamilj fixade biljetter till matchen och att jag fick ta del av den upplevelsen. Träffade även min governmentlärare där vilket var kul!

Jag fick även ett diplom för att det var min första baseballmatch. Det var jag och 5åringarna haha.

Likes

Comments

Hej alla saknade!! Förlåt för den urusla uppdateringen, har helt enkelt inte haft tid. Det händer så mycket hela tiden och den lilla tid jag har över har jag lagt på att vila osv. Det har hänt en hel del sedan sist och lär antagligen glömma en del men ska försöka berätta om så mycket som möjligt. Skolan rullar på som vanligt och fotbollen lika så. Vi har äntligen fått upp de riktiga fotbollsmålen så att vi kan skjuta och köra på riktigt. Så himla kul!

För två helger sedan så träffade jag Kaylee och Bryce för att äta lunch och umgås. Det var så mysigt och tycker om dom jättemycket redan!! De är så härliga & snälla! Efter det så skulle vi till en festival vid namn Gatorfest men vi planerade rätt så dåligt så när vi kom dit så var det 1h väntetid på bussen som skulle ta oss till festivalen och eftersom att jag var tvungen att vara hemma rätt så tidigt så hann vi inte dit... Får bli en annan gång! Jag, Kaylee & hennes pojkvän åkte istället och åt middag vilket också var mysigt.

Förra helgen så hände det en massa roliga saker. Först på fredagskvällen så bjöd Kaylee in mig till hennes pojkvän Andrew's pool för bad och umgås. Där var även Bryce, hennes pojkvän Austin och Craig. Det var riktigt kul och älskar att så många har pool här.

På lördagen hade Madi från mitt fotbollslag sin födelsedags poolparty så Eden hämtade upp mig och vi åkte dit. Det var också så himla roligt. Jag hade en riktigt bra dag med vattenslides, pool, härliga människor och god mat. Om du läser detta Madi, GRATTIS IGEN!! Du är bäst!!

På söndagen så åkte vi på min först baseballmatch men jag tänkte göra ett enskilt inlägg om det senare. Det kommer även upp några till inlägg om vad jag tycker om high school, likheter / skillnader och random saker som har hänt osv inom en kort tid. Ville inte göra detta inlägg för långt nämligen så försöker dela upp det. Tills vidare, ha det bäst! Tänker på er, älskar er.

Likes

Comments

I söndags var jag på min första NFL game mellan Houston Texans och Chicago Bears. Det var sjukt coolt och så otroligt kul. Min värdpappa hade fixat värsta dunderplatserna på andra raden mitt i allt så vill säga STORT tack för denna upplevelse! Hela matchen var som en stor show och stämningen var grym. Sen att Houston Texans vann var en bonus också! Låter alla bilder tala för sig själva. :-D

Likes

Comments