veckans låt är så sjääälvklar,
Om ni inte hört Colbie Cailiat's nya låt "try" så gå in & lyssna på den!
Låten är verkligen super mysig och sätter sig pp hjärnan efter en lyssning.
Varför jag gillar den så mycket?
Budskapet, ja, jag veet att det är väldigt många låtar som handlar om att man ska va trygg i sig själv osv men jag har fastat för just denna för Colbie är en super vacker tjej som är trött på film redigering , perfektion , att de bra ut bara för att man ska bli accepterad. 

Så i musik videon har hon samlat ihop en bunt jätte vackra tjejer & kvinnor som från början är fullt sminkade , lös hår & filmredigering , under låtens gång plockar dem bort smink & löshår osv & sjunger om att dem inte tänker gå ut & springa varje dag för att bli smal, ändra sig för att bli avcepterade. Men i ändan står alla vackra kvinnor där , & bara duger precis som dem är, hur fint som helst!! In & lyssna!!
Kramar på er!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Press?
ok , nu är jag trött
Jag är trött på att leva i en värld full av denna press , press på att va den man inte är , press på att vara störst bäst och vackrast.

Hur ofta ser ni en bild på en tjej, på Instagram, en "selfie" som inte är redigerad , hon har inget smink & gör sig ful, det är inte ofta , eller hur?
Det är p.g.a this god damm press på alla tjejer , att vi ska se ut som Beyonce eller en liten smal Victoria secret modell , vi ska ha pang stora titties & Kim karshidan arsle så vi knappt får plats på en stol & resten ska va pinnsmalt, liksom killar kan ju faktiskt bygga upp sina muskler & göra dem större , men vi tjejer kan inte göra våra bröst strörre eller mindre utan att behöva operera , Word ? Huh.

Varför det är så här? Det är vårat egna fel ,brudar.
Faktiskt , vi kan inte dribbla om vems fel detta är hela livet , det funkar inte så, brudar om ni är osäkra i er själva kan ni inte skylla allt på grabbarna. Dem har sitt parti i detta,
Men vi har huvudrollen, vi påminner varandra hela tiden om hur vi ska se ut, vi pekar ut så som man ska se ut, & hur man i inte ska se ut.
men hur skulle de se ut med en värld full av tjejer utan fett på kroppen förutom om brösten & rumpan? de skulle va som en barbie värld , om man skulle ta bort ansiktena & hudfärgen skulle alla se likadana ut, alla följde en regel , samhällets bild på hur vi skulle se ut. vi skulle sitta fast i samhällets koppel, vi skulle förlorat kampen. respekten skulle va bortblåst, vi måste kämpa mot samhällets bilder & regler hur vi ska se ut & vara. Om någon dömmer dig när du är den du är, säg till personen att du känner dig som en drottning & hur sexig som helst & mår bra i dig själv, Medan personen som just dömde dig sitter fast i samhällets koppel & spänns åt mer och mer , ju mer personen gömmer sig i sig själv.

"Ben är för hundar"
"Tjejer utan former är som jeans utan fickor , man har inget att ta på"

är de fel att va smal nu? Whoops babes dubbel moral.
Usch usch va detta är lågt att säga , så lågt man kan sjunka , det finns tusentals tjejer som lider av anorexia & liknade sjukdomar av olika anledningar, men en av dem största anledningarna är denna press på att vara smal, man har bara gett upp om att äta för att passa in , man lider för att bli smal, när man är hur fin som helst precis som man är, & då finns det folk som sitter & skriver sådana här saker, det är så respektlöst!!
Dem flesta modetidningarna är fulla av smala tjejer, & folk påstår "äeh, för smal!" "Usch va smal"
Men nyss va det ju smal man skulle va? Man ska ja ett stort mellanrum mellan låren, ett gap, & super platt mage, det var ju de som var snyggt? Hur vill samhället ha det?
Kan inte alla bara förstå att detta inte håller?! Att dribbla mellan hur tjejers kroppar ska se ut , kommer inte funka alls. Ni är alla sexiga motherfuckers precis som ni är, punkt!!


Vi ska inte glömma killarna, tjejer hur behandlar vi dem? Inte ok!
Vi lägger ut långa listor på hur dem ska vara & hur dem ska se ut, hur kul tror ni det är att läsa allt detta varje dag som kille?
Inte alls kul, de sänker deras självförtroende till 0, jojo det gör det!!
Tänk er själva att ni ständigt får läsa långa uppsatser på krav hur ni ska se ut, hur skulle ni känna er om ni inte såg ut så som killarna vill? Ni skulle bli deprimerade & känna att ni inte blir accepterade av killarna, det är så killarna känner för oss.
I dessa listor tjejer lägger ut , står de oftast att dem ska vara vältränade & stora muskler.
Tro mig det är inte kul att få höra sånt när man har svårt som kille att bygga upp muskler , jag tycker det fettet lika gärna kan sitta i hjärnan, innanför pannbenet sattsäga.. våra grabbar ser bra ut hur som! Och det gör vi tjejer med även om vi inte är pinnsmala med stora hyllor.

En sista grej girls ,
"bra killar finns runt varje hörn sa Gud när han skapade jorden rund"
Vad är detta för struntprat!?
Det finns massvis utav bra killar, men ni dras oftast till dem som inte tar kärlek & förhållande på allvar , dem som oftast är ute efter sex , vi kallar dem "badboys" ellerhur? När man har fallit i deras nät så kommer man aldrig ut, right?
Alla säger att man ska ge upp om honom för han är en dålig kille , men man ser liksom inte detdär dåliga när man har fallit för någon. det är alltid något som håller en kvar , när det finns miljontals själ till att lämna honom letar man alltid upp 1 för att stanna, så är det oftast!
Men tjejer ni måste stå upp för er själva & sluta falla för fel killar när det finns så fina killar som bara står och väntar!!
Så killar & tjejer, jag rundar av här, ni är såå fina & bra på alla sätt & om alla bara kunde slappna av & inte behandla varandra så pass dålig så kanske samhället en dag blir mycket bättre!
Dela gärna era åsikter med mig!

All kärlek till er , glöm aldrig att just du är unik.


Likes

Comments

Super somrig låt, in och lyssna, älskar den!!

Likes

Comments

Onsdag onsdag onsdag , oj en härlig dag faktiskt!! Började men en lång sovmorgon vilket fixa hela dagen, efter skolan drog mitt härliga "band" till kyrkan för att träna tillsammans med Rikard som hjäper oss, det gick hur bra som helst & vi är super taggade för festivalen. Sen fick ja ett samtal att Emme missat sin buss så hon & jag stanna i kisa ett tag, sen tog ja en buss till rinforsa & somnade , mobilen dog & ja vakna i Linköping , fick panik , men som tur va fick ja låna en telefon, så ja fick sitta ute & vänta på pappa ett bra tag, i de sköna vädret ,ja glömde nämna vädret , otrooligt!! Så galet skönt. Nu ligger ja äntligen hemma & bara myser framför glee. Gos!!

Hoppas allt är bra med er finisar
Puss & kram
Likes

Comments

Värkande ben , värkande knä, ont huvud , med resterande kropp i funktion ligger ja nu i min säng efter en ganska kort skoldag faktiskt , kändes de som.
Dagen började med terränglöpning , usch usch , hade ont i knät redan när ja började springa, vart ju inte precis bättre efter 37 minuter löpning , upp för backar osv, terränglöpning, allas favorit - right? Nejden allvarligt , inte min favvo grej .. Men det gick skapligt för mig faktiskt, vilket va skönt , efter 3 lektioner stannade ja me några kompisar efter skolan för att träna några låtar som vi ska uppträda på en festival i kisa på lördag, ska bli super kul, de är ett ur härlig gäng.
( nu börjar min avrundning av inlägget )
Nu ligger ja i sängen kl 00 & kollar klänningar till skolavslutningen , blir nog tyvärr en vit .. Fast ja sa åt mig själv att köpa en färgglad, aja de får vi se.

Vart ni trötta i ögona nu?
Vi säger puss & godnatt här!
Likes

Comments

Amen hej hörni, ännu ett skapligt långt mellanrum mellan blogginläggen.
Varför? ja.. Ja har bara vart så himla borta typ.
Men jag bygger mig uppåt och lovar att bli bättre på uppdatering nu när ja faktiskt får respons & folk som tycker om bloggen !!

Hoppas ni alla mår super bra, de är ni värda
Puss

Likes

Comments

VECKANS DISS;

Baby lips , ett "lepserat" från maybeline.
Detta lepserat har fått sjukt mycket bra kritik & säljs sjukt bra, jag har aldrig fattat grejen med ett lepserat för 79 :- , jag har alltid undrat va som var så speciellt med det.

Så jag köpte ett på hm där dem kosta 29:- på rea , jag köpte en med lite brun färg & glitter , men när ja hade testat de i några dagar så förstod ja fortfarande inte , de återfuktar INTE läpparna & det blev ingen färg alls.
Helt klart veckans DISS.

Massa kärlek o pussar


Likes

Comments

Hej guldvärda du som läser,

I eftermiddags kom jag hem från Örebro som jag varit i över helgen med mina fina tjejkompisar , men ja mådde rätt dåligt på alla möjliga vis, när jag kom hem , både fysiskt & psykiskt tyvärr , så jag bloggar mer imorgon om va ja köpte i Örebro osv!

så nu ligger jag i sängen framför världens mysigaste film Grease och hoppas på att ja Kryar på mig , påtal om Grease , är det bara jag som är sjuukt kär i John travolta? Alltså Danny Zuko , satan va snygg han är hihi!
Blir så sugen på pojkvän när ja ser sådana här filmer , åh vilka problem , eller hur? :)

Hoppas ni alla mår 100 gånger bättre än va jag gör och att ni har haft ett super skönt lov!!

Massa kärlek till er !

Likes

Comments